Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bir de biz niye sanki g.tümüzde ayı bağırıyormuş gibi koşa koşa paldur küldür oynuyoruz ki.

Olm iyi taraf biziz, favori biziz, yetenekli ayaklar bizde.

Sanki rakip bizden güçlü de işte şok bi hücumla onları affallatmaya çalışıyoruz.

Ya döndür topunu, rahatına bak, acele etme mal mal hareketler yapma. Ne bu acele ya

Bunu zaten elestirdim

Ya farkli plan ya da farkli oyuncular

Mesela sanchez olsaydi ne dün ne de bjk macinda bu durumlara düsmezdik

Degaj dan gol yiyoruz cünkü iki stoper de topu karsilayamiyor ve iki defa sektiriyorlar topu

Özelikle baktim diziliste bir hata varmi diye normal bir sekilde dizilmis takim bir degaj da nasil pozisyon alinmaliysa o sekilde dizilmis takim ama iki oyuncu da fiziksel olarak okadar kötü durumdalar ki büyük sacmaladilar

Biz bunu gecen sezon zalgris maclarinda da yasadik rakibin afrikali forvetini tutamadilar nelsson ve abdulkerim

Ama fit olduklarinda rashford bruno fernandes kane musiala gibi topcularla bas ettiler özelikle abdulkerim

Abdulkerim’in rövans macinda olmamasi bizim icin sans bana göre

Olur da sanchez de yetisirse hemen nelsson da yedek kulubesine gecmeli cünkü bu sekilde olmaz

Oynadikca iki oyuncu’nun de beli incelecek diye bu durumlara düsmeye hic gerek yok

Mesela senin orta saha elestirine de katiliyorum basliklardan birinde okudum,orta sahayi es geciyoruz evet ama bunda yine nelsson ve abdulkerim’in formsuz olmalarinin katkisi var

Neden dersen biz gecen sezon ne cl de ne de ligde oyun kurulumunda sadece uzun topu tercih etmedik,özelikle abdulkerim’in driblingle top tasidigini ve bu sekilde yerden kanatlardan ciktigimizi cok hatirliyorum bayern maclarindan veya cok iyi oynadigimiz trabzon deplasmanindan örnekler verebilirim

Nelsson ve abdulkerim gecen sezon da oyun kurulumunda baski yiyordular ama bu baski dan cikiyordular,simdi fiziksel rezalet durumda olduklari icin hemen kolaya kaciyor ve uzun oynuyorlar

bence geçen sene bir noktaya kadar ve ilk sene bu kadar uzunla çıkmıyorduk çünkü rakipler bize bu kadar baskı yapmıyordu ve yine rakipler geriden topla çıkmaya çalışıyordu

yani biz zorlanmadan oyunu 3. bölgede tutabiliyorduk

ne zamanki rakipler biz eönde basmaya daha çok başladı ve ne zamanki rakipler kendileri uzun vurarak çıkmaya çalıştı buna cevap üretemedik

hep bayern maçından bahsediyoruz ama orada unuttuğumuz şey şu

biz bayern ve united maçlarını kaan torreira ile oynadık

yani çift pivotla karşıladık ve oyun kurduk

hoca inat ediyor bir daha öyle oynamıyor

hatta daha da korkunç olanı a planı tutmayınca çift santraforlu ve daha az orta sahalı bir oyuna dönen bir b planı olması

ben keşke bulabilsem ama geçen sene belli noktalardan sonra kaç kere abdülkerim allah aşkına uzun oynama diye maç başlıklarında yazmışımdır

dursun'un sadece erden timur'u aforoz etmesi ve aforoz etme şekli bile takımdaki tüm oyuncuların çalışma motivasyonunu şırınga ile çekti.

bjk maçında şans faktörü de vardı. ben bir maçlık bakmıyorum olaya. erden timurlu bir gs'a da bir takım gelip 5 atabilirdi.

bir takım tek bir maçta sıçabilir.

gs'daki problem bu değil. takımın beti bereketi gitmiş dursun yüzünden.

her şeyin başlangıcı, tahrik noktası, fitili ateşleyen olumsuzluk hepsi dursun ve yeni yönetimi.
Shredder avatarını saldın salalı iyice sapıttın

bence geçen sene bir noktaya kadar ve ilk sene bu kadar uzunla çıkmıyorduk çünkü rakipler bize bu kadar baskı yapmıyordu ve yine rakipler geriden topla çıkmaya çalışıyordu

yani biz zorlanmadan oyunu 3. bölgede tutabiliyorduk

ne zamanki rakipler biz eönde basmaya daha çok başladı ve ne zamanki rakipler kendileri uzun vurarak çıkmaya çalıştı buna cevap üretemedik

hep bayern maçından bahsediyoruz ama orada unuttuğumuz şey şu

biz bayern ve united maçlarını kaan torreira ile oynadık

yani çift pivotla karşıladık ve oyun kurduk

hoca inat ediyor bir daha öyle oynamıyor

hatta daha da korkunç olanı a planı tutmayınca çift santraforlu ve daha az orta sahalı bir oyuna dönen bir b planı olması

ben keşke bulabilsem ama geçen sene belli noktalardan sonra kaç kere abdülkerim allah aşkına uzun oynama diye maç başlıklarında yazmışımdır
şurası her maç acayip güldürüyor beni. fifa oynuyor sanki herif, bu taktiği ali yiğitten almıyorsa eyvah ki ne eyvah :D

Kaleci sol bek stoper almayacaksak bu seneyi unutun

Dün yine gsnin şerefini kerem kurtardı herkes kereme küfretmiş twitterda. Taktiksiz takımın tek sorumluluk alan adamı. 2 defansif müdahale yaptı yapmasa 4-0 maç ilk yarıdan. Forvete gidip kafayla top indirdi. Zaha bunların hiçbirini yapmaz yapamaz.

Dünkü maçta hepiniz gibi dert sahibi oldum. Apokerim maçın adamı oldu ama tersten. Geçen sene ocak ayından beri diyoruz bu adam formsuz, yavaşladı diye. Sarı karttan sonra toreira biraz oyundan düştü. Sara iyiydi oyunu iyi açtı sağa sola. İyi paslar attı. Barışa biraz zeka yüklemek lazım o pozisyonda dikine vursa goldü. Nelsson ile de olmuyor. En acilinden stoper lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt