Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.007
- 25.344
- 3.033
Yedlin ile Köhn'ü aynı cümlede kullanmak Yedlin'e hakarettir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan gitmeli mi kalmalı mıbu kafalar bizi küçültüyor, ligde 13.yapıyor işte. gs büyük bir kulüptür bir mevkide transfere ihtiyaç varsa yapmak zorundadır.
Allahim beni Mehmet ozcanla hicbir zaman ayni fikirde yapmaSavaştığımız vasatizm kafası
Köhn kötü ama çok kötü olmadığı için oynamalı
bu adam başarılı olur böyle giderse
pozitifliğe bak!
İlk yazılan kadro ikinci kadrodan daha iyi oynamıyor ama kadro daha mücadeleci mesela dün begenmedigimiz takım 20 tane pozisyona girmiş kötü oyun ve dengesiz oyun arasında fark var mesela dün kopuk kopuk futbol oynadık maçı kazanabilirdik de fark da yiyebilirdikBu kadro
Aykut
Sabri emregüngör servet balta
Barış topal ayhan arda
Ümit nonda
Bu kadrodan
Muslera
Jelert sançez apo köhn
Toreira sara
Ziyech mertens barış
İcardi
Nasıl daha iyi oynayabiliyo
Lig kalitesi de şimdiye göre fersah fersah yüksekti
Kalli sayesinde!!!
Allahim beni Mehmet ozcanla hicbir zaman ayni fikirde yapma
2009 doğumlumusunuz renktaşİlk yazılan kadro ikinci kadrodan daha iyi oynamıyor ama kadro daha mücadeleci mesela dün begenmedigimiz takım 20 tane pozisyona girmiş kötü oyun ve dengesiz oyun arasında fark var mesela dün kopuk kopuk futbol oynadık maçı kazanabilirdik de fark da yiyebilirdik
35 yaşındayim o dönemi iyi bilirim mücadele ve iyi oyun çok farklı şeyler renkdas o takımda iyi oynamiyordu o kadro Uefa da Leverkusen den 5 yeme dışında UEFA gruplarinda da çok kotuydu ancak son 6 hafta iyi mücadele ile şampiyon olduk.Suanki takım da kötü oyun yıldızlara bağlı bir takım eğer şampiyonluğun verdiği rahatlama olmasa bu sekil oynamaz.2009 doğumlumusunuz renktaş
Mücadele iyi oyunu tetikler,kötü oyun da dengesiz oyunu tetikler
Niye birbirinden ayırıp bağımsız değerlendirdin ki
Onu bilmem de bu yönetimin hoca kovmasına izin verilmemeli. Yönetim istifa etmeli ve yeni yönetim karar vermeli bunaOkan gitmeli mi kalmalı mı
Son kararın ne
pozitifliğe bak!

pozitifliğe bak!