Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer orta sahaya çehreyi değiştirecek bir takviye yapılmazsa ve takım tam kadro hale gelirse ben ciddi ciddi üçlü oynama taraftarıyım.

Apo-Nelsson-Davidson çok çok uyumlu bir üçlü. Kaan da üçlü için müthiş bir alternatif. Metehan'ı bile daha rahat kullanırsın üçlüde. Apo'nun düşüşteki halinin açıklarını da üçlü oynamak kapatıyor, milli takımda gördük. Köhn ve Jelert de kanat bek oynamaya çok müsait. Köhn'ün defansif zaafları gizlenir. Arkada üç stoper olunca Sara-Torreira orta sahasını da kaldırmak kolaylaşır. Barış'ı da kanat bek olarak daha sık kullanabiliriz ayrıca, dörtlünün bekine çekmekten daha mantıklı kanat bek oynatmak. Ondan sonran da artık 3-4-3 mü oynarsın, 3-5-2 mi oynarsın hepsine müsait olur hücum hattın...

Zaha'yı da daha rahat kullanırsın 3-4-3'te, Ziyech'i de, Kerem bile level atlayabilir. Zaman zaman Batshuayi'li 3-5-2'ler de mümkün hale gelir.

Bak tek transfer yapmadan taşlar yerine oturdu nerdeyse, ki transfer yapacak paramız varsa ona göre yaparsak hepten müthiş olur. Tek sorun alışması vakit alır takımın ama oyuncu profilimiz inanılmaz uygun...

----------------Icardi----------------
----Kerem/Zaha--------Ziyech------
Barış------Torreira--Sara------Jelert
-----Apo----Nelsson--Davinson----

öyle böyle kadro değil bence sisteme alıştıkları andan itibaren... Jelert solda Barış sağda da olabilir... Köhn de ciddi alternatif haline gelir. Belki bir Yasin Özcan hamlesi ile sol stoperi yedeklemek mantıklı olur bu kadroda. Ali Turap bile daha rahat kullanılabilir bu düzende.

son muhabbet (yuksek maas,+30 oyuncular) dolayli nacizane onerim ;

maas konusunda *milan'in politikasi yapilmali idi . bunu da milan basliklarin da o donemler degindik nacizane . (hakan milan da oynarken).

sevgili @Onur Adıbelli 'in dediklerin de haklilik payi var .

kismen *bayern gibi bir poltika yurutuyoruz maas vs baglaminda.

bu pek saglikli degil. *onlarin maddi gucu ve maddi gelirleri ,dunya genelinde ilk 3te. hatta uzun sure 1.sirada idiler .

psg superstari real'e gitti. maas konusunda kendi iclerinde ucurum vardi, onlarda zamanla duzeltirler zannimca .

bunlar uc ornek olsa da, acikcasi kulubumuzun fazla esnek bir maas politikasi yaptigi gercegi de bariz bir done .

saygi ve selamlar.

Okan buruğun en büyük hatası Kerem yerine bu adamı harcaması keremi beş dakika düşünmem şutlarım bu adam aradığı aidiyet duygusunu bulamadı belliki duygusal adam
rovans da sahada yine kerem olacak buyuk olasilikla.

nacizane dusuncem -
jelert rovans da 11de olmamali . rakibin fizikli ,guclu ve uzun kanat ve forvetleri karsisinda ilk macta oldugu gibi - yine yetersiz kalacagi asikar.

rakip 442 cikiyor, sen 4231 cikiyorsun. orta da bir fazla olmana ragmen merkezden ve kenardan gedik veriyorsun. rakip uzunlara uzun top havadan oynuyor sen cogunu kazanamiyorsun.

rakibe mi calisilamamis, yoksa zemin mi bahanesi oldu , bu da ayri konu basligi.

hocaya dair. - nerden baksan elde kalir bir durum.

saygi ve selamlar .

bu çocuk çok fena ya.
Bunu alabilecek vizyonda bir kişi yok kulüpte,
bonservisi 30 milyon olursa o zaman radara girer.
Fifa’da oyuncu listele en yüksek bedelden en düşüpe sırala filtresi uygulayıp hangisi bize gelir diye araştırma yapılıyor muhtemelen.

Şimdi giderler kanat oyuncusu olarak 10 numaradan bozma birini alırlar gelirler.
Defansif bek lazımken sürekli ofansif alan, 8 numara yerine ısrarla 10 numara özellikli herifleri alanların doğru transferler yapacağını zannetmiyorum.
Bats nasıl alındı onu cidden merak ediyorum.

Ha araştırana da oyuncu var transfer yapmak istemeyen götüm götüm bahaneler üretebilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu çocuk çok fena ya.
Bunu alabilecek vizyonda bir kişi yok kulüpte,
bonservisi 30 milyon olursa o zaman radara girer.
Fifa’da oyuncu listele en yüksek bedelden en düşüpe sırala filtresi uygulayıp hangisi bize gelir diye araştırma yapılıyor muhtemelen.

Şimdi giderler kanat oyuncusu olarak 10 numaradan bozma birini alırlar gelirler.
Defansif bek lazımken sürekli ofansif alan, 8 numara yerine ısrarla 10 numara özellikli herifleri alanların doğru transferler yapacağını zannetmiyorum.
Bats nasıl alındı onu cidden merak ediyorum.

Ha araştırana da oyuncu var transfer yapmak istemeyen götüm götüm bahaneler üretebilir.
Kesinlikle katılıyorum. Maçını izledim. Mitjland da en efektif oynayan oydu. Çok pozisyona da girdi. Topu kolay kolay kaptirmiyor. İlerisi için güzel bir kariyeri olacaktır.

amrabati alip keyfimize bakacaktik

bunlarin alabilecegi en iyi isim max buydu

35 milyon euro harcayip hala eksiklik cekiyoruz lan saka gibi

ulan tüm takimi satmak istesen zaten anca 40-50 milyon eder

cok korkunc seyler yasandi bu transfer döneminde

daha kimse ciddiyetin farkinda degil sanirim

biz tominayi alamadik saraya nasil 18m verdik ozaman?
bu transfer dönemi gercekten arastirilmali.

biz tominayi alamadik saraya nasil 18m verdik ozaman?
bu transfer dönemi gercekten arastirilmali.

Öyle 3 yılda 9 taksit falan kabul etmemiştir Manu. Ayrıca Sara biraz genç, McTominay'in tekrar satılması ihtimali düşük, Sara öyle değil. Bizim açımızdan da aynı paraları vermek mantıklı değil. Üstelik McTominay'in maaş beklentisi de daha yüksek olurdu, yani Sara'ya da az vermedik gerçi ama McTominay daha da uçardı...

Kadroyu koruduk. Teknik ekip güç kaybetmedi. Üzerine transfer yaptık ve maddi darboğazımız görünürde yok. Peki sistem neden error veriyor? Tek bir parça çıktı sistemden sistemin yüzde 80inin çalıştıran tek bir parça. Erden Timur. Seversiniz sevmezsiniz bu binanın kolonlarıydı şimdi ne zaman çökeceğiz diye bekliyoruz... Ligde ilk sallantıda Okan hocanın koltuğu sallanacak sonra herşey daha hızlanacak..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kadroyu koruduk. Teknik ekip güç kaybetmedi. Üzerine transfer yaptık ve maddi darboğazımız görünürde yok. Peki sistem neden error veriyor? Tek bir parça çıktı sistemden sistemin yüzde 80inin çalıştıran tek bir parça. Erden Timur. Seversiniz sevmezsiniz bu binanın kolonlarıydı şimdi ne zaman çökeceğiz diye bekliyoruz... Ligde ilk sallantıda Okan hocanın koltuğu sallanacak sonra herşey daha hızlanacak..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sahadaki oyunla etnin ne alakası var rtş.

et mi belirliyordu taktiği sistemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt