Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trollüyon mu kanka 😂😂

Hayır. Abdülkerim’i, Barış Alpler’i, Kerem’i falan bunlar nerelerden geldi renktaş. İyi oyuncu sadece yurtdışında mı yetişiyor sanki

Dediğim gibi iyi bir fırsat isim çıkar şuan alırsın ama yurtiçinde yönelmemiz bize fayda sağlar şu son 2 haftada

İyi yabancılarımız zaten var. Sol bek haricinde rotasyonumuzu güçlendirecek kaliteli yerli ve veya genç potansiyelli yerli oyunculara ihtiyacımız var.

Hem ucuz olsun, hem olmuş oyuncu olsun, hem genç olsun hem de çok iyi meziyetleri olsun istiyorsunuz, böyle bi transfer beklentisi yok gerçekten.

Avrupa’da elit takımların en az 6-7 orta sahası olur sen betkanı hem 6 hem 8 yazmışsın sarayı hem 8 hem 10 yazmışsın buradan anlarsın işte sayısal eksikliğimizi hani yanlış anlama ama totomuz açıkta geziyoruz

Sayısal eksiklik yok hocam. Kaan, Berkan, Torreira ,Demirbay, Sara, Mertens 3 pozisyon için 6 oyuncu var bu oyunculardan verim alabilmek için hepsini belirli bir seviyede oynatmak gerekiyor buraya 1 tane daha adam eklersek birilerini devre dışı bırakmak gerekecek o zaman da rotasyondan alacağımız verim düşecek. Gereğinden fazla geniş kadro avantajdan çok dezavantaj sağlar.

Bir de Köhn ile CL’de ne yapacağız diye amma çok feryat edilmiş. Ya ha Köhn ha Locko, sanki city deplasmanına köhn yerine Locko ile çıkarsak maçı kazanacağız.

Kadromuz şu aşamada gayet iyi. Ha köhn’den iyisini bulursak elbette alalım. Ama yani beklentiyi de normal ayarlarda tutmak gerekiyor.

ciddi misin sen

ben troll sandığım için güldüm

ciddiysen daha komik bi durum var ortada

Renkdaş belki daha detaylıca yazmam gerekiyor;

1- Yurtdışından eğer gerçekten iyi bir isim alabiliyorsak neden hayır diyelim, elbette alalım. Torreira misali.

2- Ancak Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Abdülkerim vb bunlar da sana Erzurum’dan Konya’dan geldi. İyi yerlileri veya potansiyelli yerlileri toplamamız lazım. Bunlar yurtdışında oynayan yerli pasaportlu oyuncular da olur elbette.

Oha Liverpool daha hic transfer yapmamis. Biz olsak coktan basmistik kulübü 😆

Neyse Jelert ve Sara transferleri ile bence yurtdışı transferlerini sonlandırmalıyız çok acayip bir fırsat çıkmadıkça.

Anadolu kulüpleri maddi anlamda çok zordalar. Paraya çok ihtiyaçları var. Ellerindeki potansiyelli yerli yabancıları rahatça alabiliriz.

Ligi tanıyan, Türkiye’yi ve Galatasaray’ı bilen potansiyelli oyuncular her zaman çok değerlidir.
Yamyam Anadolu kulüpleri senin eksik oldugun bolgede iş yapacak oyuncusunu vermemek için her türlü kepazeligi yaparlar. Hiç biri umrumda olmaz. Batan batsın. Hele birine talip oldugumuz an, Galatasaray oyuncumuzu istiyor araya girin diye rakiplere depar atan yamyam camialardir

Bu arada sara ve jelerti gömmek için çok yanlış zaman. Hiç görmediğimiz oyuncuları gömüyoruz. Ben görmüş olduğum boey de yaptım bu hatayı. İlk maçlarında bu çocuktan olmayacak herhalde demiştim. Sonra beni yanılttı. Özellikle iş ahlakını disiplinini bilmediğimiz oyuncular için çok erken konuşmamak gerekli. Ben mesela jelert in kuzeyli olmasından dolayı kondisyonunun fazlalığından dolayı iş ahlakının olacağını ve sürekli 9 olmasada 7 ortalama ile verilen görevleri yapacağını ve takıma faydalı olabileceğini öngörüyorum. Tabi ki bu sadece bir vardayım. Sara konusunda karakteri bilmeden bir yorum da yapamam. Brezilyalı çok azimli de olabilir çok vurdumduymaz da olabilir. Melo gibi azimli ise çok fayda sağlar. Tete gibi vurdumduymaz ise çöpe giden paralara oturup ağlayabiliriz de. Ama takımda 20-30 dk süre almış bir oyuncu için olumlu ya da olumsuz yorum yapamam...

Her sene aynı yorumu yapıyorum. Yine yapayım. İlk 6-7 hafta galibiyet gelsin yeter. Uçan kaçan bir takım beklemiyorum. 8. Haftadan sonra görürüz neler olacağını.

Yamyam Anadolu kulüpleri senin eksik oldugun bolgede iş yapacak oyuncusunu vermemek için her türlü kepazeligi yaparlar. Hiç biri umrumda olmaz. Batan batsın. Hele birine talip oldugumuz an, Galatasaray oyuncumuzu istiyor araya girin diye rakiplere depar atan yamyam camialardir

Maalesef doğru dedin. Neden böyle kepazeleştiler bunlar? Hepsi mi koç köpeği oldu ya

Aslında söylemeye çalıştığım şeye biraz örnek oldu.

Eğer sol bek olarak nefis bir yurtdışı scout’s yapıp zamanında 1 milyona Locko’yu almıyorsan misal, git Berkay misali yurtiçinde veya yurtdışında oynayan Türk pasaportlu potansiyelli bir sol bek al hocam.

Ya da eğer bu paralar verilecekse misal 26 yaşında ve belli bir kariyer oluşturmuş, ne vereceği belli bir sol bek olsun.

Bu arada UEFA f.bahce'yi net olarak SL'de istememis böyle hakem performansini baska aciklamak mümkün degipauahahahahhaahhaaa

Maalesef doğru dedin. Neden böyle kepazeleştiler bunlar? Hepsi mi koç köpeği oldu ya
Sürekli şampiyonluğa oynayan bir takım olmak yerli genç oyunculara oynama ve kendini geliştirme imkanı vermiyor ne yazık ki. Bu yüzden bizim alt yapılardan çok fazla oyuncu çıkartamayız. Bu durumda Anadolu kulüplerine tabiri caiz ise domalmak durumundayız. Çünkü rekabetçi takımlar değil ve oyuncu gelişimine müsait takımlar.

Bu tip takımların ise neredeyse tek gelir kaynağı bu tip oyuncular çıkartarak İstanbul takımlatına kitlemek. Yerli kuralı oldukça İstanbul takımları belirli seviyeye gelmiş yerli oyuncuları almak zorunda. Bu da Anadolu takımlarının 1 milyon anca edecek oyuncularının 5 6 milyona satmasına olanak sağlıyor.

Fenere daha ucuz fiyat çekiyorlar gibi gözükseler de sponsorluk falan yine aynı rakamlara ulaşıyor fiyatlar.

Durum bundan ibaret...

Takimda pek eksigimiz yok gibi ama hala bir 8 no olsa fena olmaz diye dusunmekteyim. Luks olacak belki ama sara 10 no yapariz?

Takimda pek eksigimiz yok gibi ama hala bir 8 no olsa fena olmaz diye dusunmekteyim. Luks olacak belki ama sara 10 no yapariz?
1723619346310.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt