Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jonjo shelvey alak bari bonservisi elindeymiş , adam geçen sene her oynadığı maçta fark yaratmıştı.

Yaşlı başlı ama yapacak bişi yok çıkaramıyoruz topu geriden

Pepe 41'e kadar taş gibi oynadı reiste Hummels de kendine bakan 1'i gibiyse ben takip etmedim 2+1 yıllık sözleşme olabilir..
pepe güzel örnek tabii ama emin değilim , basit çıkılabilir "tutmazsa sallarsın" kontratında ok denebilir ama yabancı kontenjanını böyle mi kullanmak doğru onu bilemedim.

Davinson iyileşsin bir an önce davinson Nelson yaparız defansı sıkıntı yok onda ama köhn yerine iyi bir sol bek şart. Hücuma gideceğim diye erkenden kendini öne atıyor çıkarken kaptırılırsa top yerini kaybetmiş oluyor. Bir de dinamik bir orta saha adı ne olursa olsun. Koşan adam ısıran birisi olmalı net. Sara önlerinde de oynar. Bu kondisyonsuzluk adamı canından bezdirdi. Bizden çok koşuyor her takım. Aga koşmayana puan verilmiyor artık.

Cicaldau, Dubois'i gönderip kiralık+ opsiyonlu Mukiele için limiti açmak çok iyi olur ama ilk iş hocaya düşüyor 3'lü orta sahaya dönmemiz gerek.

Sol bek içinse Archie Brown diyenler var Oostawalde gibi bir oyuncu diyen var ben bilmiyorum ama o tipte ise bize lazım olan tip o dur.

YB maçını bir görmek lazım. Sonrasında biraz süre var, ekleme olacak ise kısa sürede anlayacağız.

Geçen sezon limit açıldığı gün sanchez gelmişti değil mi?

Bu arada hummels yavaş falan deniliyor da bu sene ş.liginde bu herifler aynı bizim gibi ya herro ya merro futbolu oynayıp sürekli atak yiyordu. Hummels kritik maçlarda arkaya sarkan adamların topuna öyle bir yetişip müdahalede bulundu ki ağzım açık izledim kaç kere.
Abdülkerimin artistik sırıkta atlama koşusunu tek ayakla yapıyor bu herif.
Ve pozisyon bilinci de yüksek.

Sadede gelirsek nelsson yada sanchez satılmadan bu transferi yapabilme ihtimalimiz yok.
O nedenle boş muhabbet. Ha bu ikisinden birini satıp bu transferi yapacak herifler en kısa sürede kulübü terk etsin.

Westerlo Madsen'i QPR'ye satıp Cicaldau'yu alıyormuş. Bir ara Westerlo işi olmuyor, Pisa olacak diyorlardı.

İsim falan bilmiyorum ben de orta sahaya rabiot falan lazım değil. Gidin güney Amerika da gettolarda yetişmiş, futbolu savaş gibi gören birini bulun. Gtüboklu gedson dinamizim ile neler yapıyor. Tamam mertens çok emek verdi ama toparlanana kadar köprünün altından çok sular akacak belli. Yedekten falan girsin ne yapalım. Sara o bölgeyi kotarır. Bir de bek rotasyonuna dubois olmuyor artık. Geçen maçta normalde alınacak topu alamadı pozisyon yedik ardından gol oldu...

Cicaldau 3.5 işi kolpa gibi geldi doğruysa Emin'den yediğimiz kazığı bir tık dengeler.

Acil sol stoper lazım takıma. Her mevkiden daha önemli şu an önce sol stoper . Mümkünse bide on numara

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış bek olarak oynarsa hücumda bir çok problem çözülür. Bu çocuk kendini bek olarak kabul etse boey den daha fazla para eder eminim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt