Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.573
- 3.211
- 1.198
Rabiot mu alcez
Rabiot un bizden başka çaresi kaldı mı? 8 numara rabiot, mertens in yerine sara efsane olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot mu alcez
Kerem kaptan gene mağdur mu olsunMarcao'yu mu kiralasak acaba? Sevilla kurtulmak için fırsat arıyor tam aradığımız profil aslında sakatlığı yoksa iş yapar
pepe güzel örnek tabii ama emin değilim , basit çıkılabilir "tutmazsa sallarsın" kontratında ok denebilir ama yabancı kontenjanını böyle mi kullanmak doğru onu bilemedim.Pepe 41'e kadar taş gibi oynadı reiste Hummels de kendine bakan 1'i gibiyse ben takip etmedim 2+1 yıllık sözleşme olabilir..
Beleşe matip niye çekilmiyor
Hakkında büyük iddialar var üstadYB maçını bir görmek lazım. Sonrasında biraz süre var, ekleme olacak ise kısa sürede anlayacağız.
Ata b Oguz
Cihan
Seri banlıyolar dikkat edilmeli
mecbursun zaten - CL girdi parasını limit olarak açtığın an hamle yapabilrisinYB maçını bir görmek lazım. Sonrasında biraz süre var, ekleme olacak ise kısa sürede anlayacağız.
Bek de oynayabileni olursa tadından yenmeyecek.Acil sol stoper lazım takıma. Her mevkiden daha önemli şu an önce sol stoper . Mümkünse bide on numara