Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.300
- 17.288
- 1.148
Nerde, ne olmusAlmanya da terör saldırışı olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde, ne olmusAlmanya da terör saldırışı olmuş
A.S Where have you been?
Nerde, ne olmus
Linderoth sakatlandı, diğerleriyle aynı kefeye koyamazsın. Hatta sigthorssonu da. Lukunkuyu koy.
Bence Mertens bu haldeyken hiçbir şekilde ilk 11 de olmaması lazım, hem hücumda ciddi formsuz hem de şimdiye kadar verdiyi defansif katkıyı veremiyorMertens ve sara ayni an da sahada olmamali
Solingen de festivalde bicakla saldirmis birisiNerde, ne olmus
Şu solingen ne bela bi yer yavSolingen de festivalde bicakla saldirmis birisi
Gidisat hic iyi degil Kemalim, az kaldi millet cildiracakSolingen de festivalde bicakla saldirmis birisi
Almanyanin geneli büyük bir bela olma yolunda ilerliyor rdas yaŞu solingen ne bela bi yer yav
Ya olan yine bizlere oluyor aslında da neyse konu dışı yapmayalım fazlaGidisat hic iyi degil Kemalim, az kaldi millet cildiracak
Almanlar bizi kıskanıyormu heaGidisat hic iyi degil Kemalim, az kaldi millet cildiracak
Calistim ya knk, bütün gün hic zaman bulamadim yarin da erken kalkacam isler bitmiyorA.S Where have you been?
Christian kariyerliydi yav psgden gelmişti yamulmuyorsam. Lumunku 1 tane mi ne attı tesadüfen. Linderoth yerine petre koyabilirsin misal. Hatta 1 romen daha vardı unuttum.linderoth yerine ndombele yazacaktım ama son anda hatırladım adamı. gelirken biyonik adam, sakatlanmıyor diyorlardı.
forvet için de lukunku'dan ziyade christian gelmişti aklıma ilk olarak. lukunku'nun golleri vardı sonlara doğru sanki.
Sanmiyorum mülteci sayısı daha fazlaAlmanlar bizi kıskanıyormu hea
90larda bizim Türklerin evlerini kundaklıyorlardı solingende. Her sene bi vukuatları varAlmanyanin geneli büyük bir bela olma yolunda ilerliyor rdas ya
Tek basına calısmıyordur sonuçta , ben adamı da savunmuyorum yonetımın hangı kafada olduğunu biliyorumköhn daha yeni yeni mis gibi scout yransferi
şu adamı savunup durmayın
eğer sözü geçmiyorsa daha çok eleştiririm hatta
etkisiz elemansan istifa et onurunla yaşa!
oraya sözünü geçirecek adam gelsin!
Marek Heinz sadece 1 kulupte 2 sene durabilmiş. İstisnasız her yaz bir takıma gitmiş 14 takım değiştirmiş ne acayip bir olay ya insan taşınmaktan sıkılır ederzapata
aurier burdisso bouzid latovlevici
barusso linderoth
ontivero heinz hajrovic
sigthorsson