Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hüseyin yücel baya kendi reklamını yaptırıyor xte. her transferi cepten mi yapıyor bu adam

Gezdim Halep ile Şamı
Eyledim ilim talep
Meğer ilim biç hiçmiş
İlla edep illa edep

Edep arkadaşlar
Edep ya hu!

Anladım zaten de öyle birmoyun yapısına sahip olan bir oyuncuyu kim yüksek bir fiyat almadan niye bıraksın? Bırakacaksa da salça olacak birçok İngiliz Alman italyan Fransız takımı olacaktır. Aralarından çekip almak çok zor ve böyle bir oyuncu bulmak da çok zor. Tabi aslında bulunabilir ama oyuncunun adı sanı geldiği takım taraftar nezdinde sıkıntı yaratır ve o seviyeye gelene kadar kimse tahammül etmez.
Anguissa ismi çıkmıştı mesela Sara gelmeden önce. O kadar doğru bi hareket olurdu ki bizim için.

Gezdim Halep ile Şamı
Eyledim ilim talep
Meğer ilim biç hiçmiş
İlla edep illa edep

Edep arkadaşlar
Edep ya hu!
1723632949243.webp

Taptuk!

Gecen sene bir o kadar sponsor bulan birisi icin bunu yazman yine niyetini belli ediyor. Hic sasmadigin icin tebrik ediyorum seni.

Erden timur cok cok büyük hizmetler vermiştir,İnşallah başkan da olur, ama kafa yapısını geçen sene de beğenmiyordum.Geçen sene de yazdım fikrim de değişmedi.Yıldız manyağı bir adam,yıldız yıldız yıldız.Galatasaray o çok sövdüğümüz elmas dönemi olmasa elinde aset kalmayan bir takım haberiniz olsun

Lig bir seye benzemiyor ondan teklif gelmiyor, bir bayern maçı sadece bir maç bize 30 milyona adam sattırdı. Barışın kasımpaşa'ya değil örnek veriyorum eşleşirsek benfica ve porto gibi takımlara karşı ben buradayım demesi lazım. Yıllarca keremi gözümüzde büyüttük alt sıra la liga takımları bile teklif göndermedi. Artık avrupa da gruplardan çıkma gibi bir zorunluluğumuz var okan hoca 2 yıldır başarılıyız diye (gülerek) geziyor hayır 2 yıldır değil sen 2/1 yaptın. Geçen sene başarılı falan değildik galatasaray sadece ilk senesinde başarılı oldu sonrası yok istersen 85 maç seri yap hoca lig belli, young boys geçilecek bu bir zorunluluk gruplardan ise artık çıkılacak. Yoksa niye icardi ve torreiralar ile oynuyoruz ne anlamı var ki Barış özbek dönemi vari bir kadro verirler eline maaş bütcesi düşük al onlarlada lig şampiyonluğuna oyna deniz türüç falan gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt