Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.255
- 58.383
- 3.383
ndiaye kepaze bir futbolcuydu ne zaman unutulacak acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ndiayenin tekniğini bulduk kero adminimle beraber. ndiaye topa bomba muamelesi yapıyordu, bu baya teknikndiaye kepaze bir futbolcuydu ne zaman unutulacak acaba
Erden kulubu ucuruma goturuyordu yani? Yanlis mi anladim yoksa?Zaha ne kadar maaş alıyor acaba ? erden gitmesin falan dedik ama herif kulubü uçuruma götürecek durumdaydı bence mali olarak
Zaha ne kadar maaş alıyor acaba ? erden gitmesin falan dedik ama herif kulubü uçuruma götürecek durumdaydı bence mali olarak

Besiktas'ta zaten bir kurus para yok, nasil olsun ki?bu hüseyin yücel baya kendi reklamını yaptırıyor xte. her transferi cepten mi yapıyor bu adam
Anguissa ismi çıkmıştı mesela Sara gelmeden önce. O kadar doğru bi hareket olurdu ki bizim için.Anladım zaten de öyle birmoyun yapısına sahip olan bir oyuncuyu kim yüksek bir fiyat almadan niye bıraksın? Bırakacaksa da salça olacak birçok İngiliz Alman italyan Fransız takımı olacaktır. Aralarından çekip almak çok zor ve böyle bir oyuncu bulmak da çok zor. Tabi aslında bulunabilir ama oyuncunun adı sanı geldiği takım taraftar nezdinde sıkıntı yaratır ve o seviyeye gelene kadar kimse tahammül etmez.
e bunlar bu seneyi başarısız geçtiler diyelim bitti o zaman bunlarBesiktas'ta zaten bir kurus para yok, nasil olsun ki?
Boyle cepten veren bir yonetici getirdiler yoksa Rafa Silva falan gelmezdi bunlara.
Bitmezde ama yine menemen yerler, hep ayni senaryo oluyor genelde.e bunlar bu seneyi başarısız geçtiler diyelim bitti o zaman bunlar
Gezdim Halep ile Şamı
Eyledim ilim talep
Meğer ilim biç hiçmiş
İlla edep illa edep
Edep arkadaşlar
Edep ya hu!
Erden kulubu ucuruma goturuyordu yani? Yanlis mi anladim yoksa?
Mali olarak muhtemelen evet
Gecen sene bir o kadar sponsor bulan birisi icin bunu yazman yine niyetini belli ediyor. Hic sasmadigin icin tebrik ediyorum seni.