Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Yang Boyz bizim maca kadar lig maci oynamayacak hafta sonu dandik bir takimla kupa maci olacak oradan bizim mactan önce ilk galibiyetlerini alacaklar ve muhtemelen yükselise gececekler*
sevgili kemalettin , *. bu nokta da kendileri dolayli dair bir endise gormuyorum nacizane .

*momentumu ^tek macla^ alacaklarini beklemiyorum.ozellikle bu durum sezonun ilk maci oluyorsa , kanimca bizim icin ufak bir avantaj'a bile donusebilir ligi kismen gec acmis olmalari. bu da goreceli elbette.
sahsen yolun sonunda <-> CLne kalacagimizi dusunuyorum her halukarda...

transfer geneline donersek ;

su juve nin abdli orta sahasi tutturmus *CL oynayan bir takima giderim sart'ini .
dolayisiyla ,italya icinden kendisine talip olanlara olumlu yanit vermiyormus.

bizim de ilgimiz oldugu konusuluyordu. . .

juve ozelinde -
acikcasi, *rabiot'un genel oyun tipolojisi ozellikleri bir yana ,baslangic bazli merkez os ve iclerden saga sola yan paslar bariz dikkatimi ceken yonlerdendi...
<-> bu nokta ile izdusumu baglaminda *mckennie nin en begendigim yonu ise - ozellikle gecen sezonki juve kadrosunda topu bolca dikine oynayip bunu efektif ve verimli oynayan ilk gozume carpan oyuncu olmasi idi . hafizam yaniltmiyorsa juve nin gecen sezon en fazla asist yapan oyuncusu idi . ligde 7 asist kupa da 3 .
sezon sonu en son baktigimda *rabiot'un 3 asisti mevcuttu.

rabiot'a nazaran,
maas dolayli da abd'li ile orta yol bulunabilir -eldeki CL kozu dolayli .

okan hoca oyun prototipin de - kendisi oldukca kiymetli olabilir . abd ozelindeki pulusic ile beraber en populer isim olmasi da olayin saha disi tarafi adina kazanimi olabilir .

diger abdli *tessman konusu da surunceme olacak gibi . . . abdli arkadaslarin dediklerine gore menajeri dolayli inter ve fiore firsatlari kacmis,,
son radde de ; oyuncu kupa macinda oldugu gibi *yine kadroya alinmamis sezonun ilk lig maci olan versus lazio karsisinda...

bu ikisi disinda, musah vardi listemden vakti zamaninda. onu da once valencia sonra milan kapti .

@Aras Şimşek , @Hayri Cund , @Hasan Bekir , @Ali Bektaş , @Sami Karakoç , @Barış Savaş

saygi ve selamlar.

Gelen giden yok mu yav, bu günkü açıklamalarla da nöbet motivasyonunu bitirdiler

Muslera, Günay
Sanchez, Abdülkerim, Nelsson, Kaan
Jelert, Köhn, Dubois
Torreira, Gabriel, Berkan, Demirbay
Ziyech, Barış, Kerem, Zaha, Yunus
Icardi, Mertens, Batshuayi

+ Metehan, Eyüp, Yusuf, Halil

Eğer Zaha ve Kerem kalırsa kadro yapısı bu şekilde olacak ve yabancı sınırı için Oliveira ile yollar ayrılır diye düşünüyorum. Yusuf ve Dubois 12+2'deki 2 yabancı olabilir bu durumda.

Bizimkiler herlade ilk young boys macin sonucunu bekliyor ona göre transfer yapacak

bu ligde bu sene gs, fb ya da bjk şampiyon olacak.

üç takımı da biraz biraz izledik. her takımın kendine göre avantaj ve dezavantajları var an itibariyle.

bu iş daha çok su götürür ama an itibariyle şampiyonluk ihtimali yüzdelik dağılımınız nedir?

gs %
fb %
bjk %
Bilimsel metotlarla hesaplanmıştır:
GS %80
ifb %12
tjk %8

Bizim takıma bakınca bizimkiler bu sene zor şampiyon olur diyorum ama rakiplerimize bakınca bu salaklar bize 1 şampiyonluk daha hediye eder diyorum.

Biz %40
Fener %35
Jk %25
ben şu an en büyük şansı, tırnak farkıyla bjk'ye veriyorum.

ilk onbirleri türk ligini kırmaya çok uygun malesef. aşırı kötü oynadıkları maçları bile bir şekilde bir kaç oyuncunun kalitesi ile alabiliyorlar. bizim 2022-2023 sezonuna benzetiyorum onları. ha yarın bir sakatlık yaşarlar, avrupa macerası yıpratır vs onu bilemem. ayrıca rotasyonları oldukça dar. biz o sezon sadece ligde oynuyorduk. bunlar 3 kulvarı ne kadar götürür bilemem.

bizim ise en büyük handikapımız yöneticilerimiz ve başkanımız. bir anda her şeyi mahvedebilirler öyle bir potansiyelleri var. yoksa kadro kalitesi en yüksek takımız.

fb'den ise bir yol olmaz. muhtemelen bu sezon ligi üçüncü bitirecekler.

an itibariyle

%40 bjk
%35 gs
%25 fb

bence.

Rabiot ihtimali günden güne de olsa %0.5 artıyor.
1723652225770.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt