Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha gibi oyunculara normal şartlarda özel oyuncu olduğunu hissettirir sen performans alırsın bireysel bir oyuncu ancak yedek gözüyle elden çıkarılması gereken oyuncu gözüyle bakarsan başarılı olamaz.
Zaha geçen sezon süre aldı ama verimli olamadı ne yazıkki. Bu sistemin oyuncusu olamadı. Ona yapılan bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum bu sebeple.

Geçen seneki trasferlerde D. Sanchez ve birazda kaan Ayhan harici hiçbir katkı alamadık

Dubois dışında satamazsın. Birisi rezil oynadı konya da diğeri süre alamadı bizde.
Valla 5 milyon Euro'ya satalım demedim renkdas daha kamp dönemi başlamadan bu oyunculara bonservisinde yardımcı olacaz diyerek cüzi rakamlara gönderilebilir.Ama son ana bırakırsan kiralama ile ugrasirsin.

Haluk Yürekli: "Son dakikada bir pürüz var giderilir mi giderilemez mi takipte kalacağız."

Haluk Yürekli: "Zaha Galatasaray'da futbol oynamaya devam ederse kendi adıma konuşayım üzülmem."

Zaha geçen sezon süre aldı ama verimli olamadı ne yazıkki. Bu sistemin oyuncusu olamadı. Ona yapılan bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum bu sebeple.
Kamp görmemiş adamlar aldık geçen sene sakatlık olsun performans düşüklüğü olsun zaten bunun doğal sonucu.Mesela şuan git Rabiotu al o da başarılı olamaz maliyetine göre.

İngilere kulübünün vergisinden bizene Zaha kendi gitmek istiyorsa cebinden ödesin.

Transfer görüsmesi icin izin verdigimiz adamin transferi gerceklesmiyor tekrar takima dönüyor

Sacma sapan bir sürec yasamaya devam ediyoruz

16 gun diye bakmamak lazim, oyle bakarsak hata ederiz.

CL listesini 3 Eylul'de bildirmek zorundayiz.

Ozaman daha kisa vakitleri var

Valla 5 milyon Euro'ya satalım demedim renkdas daha kamp dönemi başlamadan bu oyunculara bonservisinde yardımcı olacaz diyerek cüzi rakamlara gönderilebilir.Ama son ana bırakırsan kiralama ile ugrasirsin.
Kamp döneminin başlamasına gerek yok cicu ya geçen seneden oliviera ya ise geçen sezonun başından beri takım bul mesajı veriliyor. Bonservis istenildiğini de düşünmüyorum. Sergio nun maaşından kurtulmak bile kafi idi. Ama o maaşı Sergio bırakmak istemiyor anlaşılan. Cicu yu da beleşe veriri bizimkiler yer açmak için ama alacak olan takım bu ligden olmaz büyük ihtimal. Az kalsın konya ligden geçiyordu bunun performansı yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt