Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.614
- 11.072
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MusleraHaginin babası ölmüştü
çok çok yakındılar
yinede çıktı maçını oynadı
Zaha kaldı demezler umarım. Kamp döneminde iyi bir Zaha olsa da o Süper Kupa maçındaki kopmadan sonra tekrar toparlanması zor.
@Alper Altuntessmann çöpün önde gideni
2 2 kopenhag maçında oldu olan ayağı bozuldu sonra bir ara düzelir gibi oldu sonra yine bozulduKerem gol.atiyordu icardi ile cok iyi bir uyumu vardı.. ne oldu bu adama?
Barella veya Camavinga ile kiyaslarsak oyle olur.
Onyedika napıyor acabaBarella veya Camavinga ile kiyaslarsak oyle olur.
Gelmis 25 yasina gitsin ruyada 4*4 milyonu cukkalasin yeter 16 milyon euro omrunde gormusmu o parayi sonra doner basaksehire fenere veya bize geri doner 30 yasinda iki uc sene takilir sonra gider bir yerde hocalik yaparKerem Barcadan yıllık 10 milyonluk teklif bekliyor herhal
Arkadasim degil, bilmiyorum onu taniyanlara sormak lazim.Onyedika napıyor acaba
Konuşulan paraların burda anca üçte birini aliyodur nasıl kalacak ki zaten burda. Sözleşme muhabbeti başlar bence Aralık ocaj gibiKerem rusyaya gider misin
Birisini almak için uğraşırsın da göndermek için nasıl uğraşacaksın. En fazla mobbing yaparsın. Alan yoksa gitmekmisteyen de yoksa...Valla ben bizimkilerin herşeyi son ana bıraktıkları için çok göndermek için uğraştıklarını düşünmüyorum Cicaldau yu ve Duboisi göndermek imkansiz değil ama olacağı soyleyim transfer doneminin sonuna doğru Basaksehir felan ücretinin yarısını biz verelim ayağı çekecek pusu da bekliyorlar.
Arkadasim degil, bilmiyorum onu taniyanlara sormak lazim.
40 milyon eurolillein solstoperi
brestin solbeki
salzburgun 6 nosu
acillllll
Konuşulan paraların burda anca üçte birini aliyodur nasıl kalacak ki zaten burda. Sözleşme muhabbeti başlar bence Aralık ocaj gibi