Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.701
- 12.043
- 1.783
Jelert i eyüpspora kiralayalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur da Parades'i ikna edemediHöjbjerg 12 milyona kuzey afrika takımı marsilyaya gitti
niye çünki yönetim ve hoca adamı ikna edemedi!
stil olarak torreiraya en yakın buydu!
Erden Timur olsaydı ne yapar eder ikna eder gs formasını giydirirdi!
Bakın kuzey afrika takımı bu marsilya oraya giden burayada gelirdi!
Galatasaraya yaptıkları kötülüğün haddi hesabı yok!
Sonra sempati duymamızı bekliyorsunuz!
Höjbjerg listenin 1 numarasaydı
eğer o olmazsa tominay alınılırdı
o da olmazsa bu stilde bir adam alınmalıydı
onun yerine etmi kemikmi belli olmayan 8 mi 10 mu kimsenin bilmediği hayatda oynatmadığı üçlü ortasaha topçusu aldırdı sözde 18 milyona! ( ben hala daha yüksek olduğuna inanıyorum!)
hadi jelerti anlarım 21 yaşında 40 tane cl maçı olan adam tutar tutmaz eleştirilmez kanımca
ama şu höhbjerg olayı çok can sıkıcı!
Höjbjerg 12 milyona kuzey afrika takımı marsilyaya gitti
niye çünki yönetim ve hoca adamı ikna edemedi!
stil olarak torreiraya en yakın buydu!
Erden Timur olsaydı ne yapar eder ikna eder gs formasını giydirirdi!
Bakın kuzey afrika takımı bu marsilya oraya giden burayada gelirdi!
Galatasaraya yaptıkları kötülüğün haddi hesabı yok!
Sonra sempati duymamızı bekliyorsunuz!
Höjbjerg listenin 1 numarasaydı
eğer o olmazsa tominay alınılırdı
o da olmazsa bu stilde bir adam alınmalıydı
onun yerine etmi kemikmi belli olmayan 8 mi 10 mu kimsenin bilmediği hayatda oynatmadığı üçlü ortasaha topçusu aldırdı sözde 18 milyona! ( ben hala daha yüksek olduğuna inanıyorum!)
hadi jelerti anlarım 21 yaşında 40 tane cl maçı olan adam tutar tutmaz eleştirilmez kanımca
ama şu höhbjerg olayı çok can sıkıcı!
Yine olsun yine küfür ederiz amirim.Hatırlarsanız bir dönem uyguladığımız, transfer sürecinden memnun kalmamaya bağlı olarak 10-15 dakikalık küfür serbest köşemiz oluyordu.
Canla başla admirimHatırlarsanız bir dönem uyguladığımız, transfer sürecinden memnun kalmamaya bağlı olarak 10-15 dakikalık küfür serbest köşemiz oluyordu.
Bardakçı denildiği gibi 15 milyona satılabilir. Bu paraya Ahmetcan Kaplan+ Serdar Saatçi+ Emirhan İlkhan+ genç bir Türk sol bek alınıp yeni bir yerli iskeleti kurulabilir. Tabi burada Serdar Saatçi ve Ahmetcan Kaplan için ne kadar fiyat biçiyorlar o önemli .Abdulkerim bize iki sezon bayagi katki verdi
Ama yerli oyuncularda fiziksel gerileme oldugu zaman performans düsüklügü de oluyor
Herzaman yüzde yüz olmak zorundalar yoksa 1-2 sezonluk topcu haline geliyorlar
Abdulkerim’in mayis ayindan bu yana bir performans düsüklügü var ve avrupa sampiyonasinda devam etti
Iyi bir teklife satilabilir ama yerine alinabilecek yerli oyuncu sayisi da kisitli
Serdar saatci ve cenk özkacar disinda bir stoper yok gibi
Gizli bilgi, söyleyemem.
Böyle oluk oluk akıtıyordukHatırlarsanız bir dönem uyguladığımız, transfer sürecinden memnun kalmamaya bağlı olarak 10-15 dakikalık küfür serbest köşemiz oluyordu.
Sol bacaklı Türk var mıApoya 10-12 arasi teklif varsa 5 dk dusunmem