Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20781.jpg

Ferdinin gittigi söyleniyor dogruysa bu sene dogru düzgün 3 transfer daha yaparsak ocakta şampiyon oluruz

şimdi böyle yozgat'ta anadolu'da kahvedeki dayılar falan mou futbolu bilmiyor diye eleştirecek, şunu oyuna alacaktı, şunu çıkaracaktı falan diye :dddd zuhahaha

ulan şu ligin hastasıyız :d

şimdi böyle yozgat'ta anadolu'da kahvedeki dayılar falan mou futbolu bilmiyor diye eleştirecek, şunu oyuna alacaktı, şunu çıkaracaktı falan diye :dddd zuhahaha

dayılar ilk defa haklı olabilir. bu adamın oynattığı takımlarda iyi maçını izlemedim bana denk gelmedi 3 senedir

alan kapatacak fizikli 6 numara transferi yapıp gabrieli 8-10 oynatmazsak kısa sürede bu sezon anca rakiplerin mağlubiyetlerine sevinir hale geliriz.

mertense 60 sonrası için ana plan kurgulanabilir. hoca oynatmak istediği oyuna uygun oyuncuları seçemiyor ya da biz transfer edemiyoruz. ilk dönem oynattığı pres futbolunun üstüne koymamız gerekirken biz her geçen sezon geriye gidiyoruz.

rashica/boey ikilisi pres oyunu için ne kadar uygunsa ziyech/kaan o kadar yanlış.

bekleri rakip alana kadar götürdüğün oyunda köhn ile bu iş olmaz.

set oyunu için transfer yapıp hala aynı oyunu zorlarsan olmuyor işte kaldı ki ilk sezondan beri yerleşik oyunumuz çok kötü ve hiç ilerleme yok.

Rennes kerem haberleri çıkar yakında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eşim yozgat sorgunlu
çok ilginç birşekilde futbolla hiç alakaları yok kimsenin
2-3 gsli
2-3 fbli
2-3 bjkli dışında futbolla ilgilenen yok

kahvede futbol hariç herşey konuşuluyor

hatta sen futbolla ilgileniyorsun diye engelliymişsin gibi özel ilgileniyorlar

"hüsoooo bizim enişte gs maçı izleyecekmiş akşam digitürk varmı kahvede" diye seferber oldular

eşim yozgat sorgunlu
çok ilginç birşekilde futbolla hiç alakaları yok kimsenin
2-3 gsli
2-3 fbli
2-3 bjkli dışında futbolla ilgilenen yok

kahvede futbol hariç herşey konuşuluyor

hatta sen futbolla ilgileniyorsun diye engelliymişsin gibi özel ilgileniyorlar

"hüsoooo bizim enişte gs maçı izleyecekmiş akşam digitürk varmı kahvede" diye seferber oldular
işte ben de o 6-9 gs-fb-bjkli'den bahsediyorum zaten. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt