Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.801
- 5.188
Bu heakan mı
Evet şu motzu getirin yav yzık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu heakan mı
@Coşkun FENAKAYARZeki Uzundurukan: “Galatasaray; 2 kanat, 1 sol bek, 1 defansif orta saha alacak.”
Cl bu sene hakkaten çok önemli ya
Yeminle sıfır ciddiyet, insan hazırlanır bir plan yapar , yazık bu taraftara
Arias yapar bu işiSara 10 numara oynasin iste forvet arkasi, mertens de hamle oyuncusu, son sezonu zaten, saglam bi 6/8 alsak cok sey cözülecek, tabii bide kanat lazim seri calimci
Yürü git lanArias yapar bu işi
Batshuayi müthiş transfer olmuş ya, Yani bakıyorum Fener'in 3 forvetine sanırım 3'ünden de daha iyi durumda Batshuayi. En-Nesyri adına değerlendirme yapmak için erken elbette ama ilk izlenimim Dzeko'dan çok önde olmayacağı yönünde. Batshuayi geçen sezonun son bölümünde net şekilde Dzeko'dan iyi durumdaydı ve bu sezon Fener'de devam etse 1. forvet olma şansı hayli yüksekti bana göre. Icardi ile rekabet daha zorlu olacak onun için ama her yönüyle tertemiz hamle.
Ribeiroya çökerim apo yerineLille'den üç oyuncuya çökelim
Yapamaz mı sana guvenirimYürü git lan
Bu topculari nerden buldun admirim?7 m euroya bağlarız hemen işlemlere başlayalım
Sol bek ve ve 6-8 karisimi orta saha diye revize edelim ahbertsol bek
10 nr
masraflı değil de rotasyonel adamlar
Keremim gitti miSol bek ve ve 6-8 karisimi orta saha diye revize edelim ahbert
Kalacak o. Zaha gider, yunus da giderse 1 kanat takviyesi olabilirKeremim gitti mi
Ilk sirada o olmaliRibeiroya çökerim apo yerine
Iyi geceler feramuza veda siiri yok muİyi gecelerherkese