Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL geliri olmadan bu konuda hiç ciddi haber olmaz gibi (satışlar belki hariç - onuda beceremiyorlar)

Zaha’yı kullanalım Allah aşkına.. kiralanacaksa Young Boys maçlarından sonra olur. Amatör herifler olmadık zaman bekleyip herifi satmaya kalktılar. Hem herifin morali düzelecekken içine ettiler hem kadro planlamımıza ettiler. Ki Zaha’yı eleştiren biri olarak söylüyorum. Allahım sen bize sabır ver…….

Köhn den çıkamamışız geçmiş olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1723623711195.png

Cenk Ergün: "Kerem sadece Galatasaray değil Türk futbolunun çok değerli bir oyuncusu. Kerem, yurt dışında kariyerine devam etme konusunda daha açık olduğunu bize bildirdi.

Bizler de Kerem'in uygun göreceği, kulübün tatmin olacağı teklifler olursa değerlendirebileceğimizi söyledik. Kerem'e ilgiler var ama transfer gerçekleşir noktasında değiliz."

Köhn ve Dubois kalacaksa bek transferi yapılmaz geriye sadece kanat, orta saha ve stoper transferi kalacak heralde ayrılacak oyuncularımızın durumuna göre.

Cenk Ergün: "Kerem sadece Galatasaray değil Türk futbolunun çok değerli bir oyuncusu. Kerem, yurt dışında kariyerine devam etme konusunda daha açık olduğunu bize bildirdi.

Bizler de Kerem'in uygun göreceği, kulübün tatmin olacağı teklifler olursa değerlendirebileceğimizi söyledik. Kerem'e ilgiler var ama transfer gerçekleşir noktasında değiliz."
Şimdi taraftarlar der ki ben ağzına geleni sayarım ana o etkilenmemeli. Üstüne de burası gs der ne alaka ise himm. Ne kadar alakasızca ağzımiza geleni soyluyoruz o kadar gs başarılı klup oluyor 🙂👍

Kaç transfer daha olacak?

Cenk Ergün: "Şu anda kiralık göndermek istediğimiz yabancı oyuncular var. Öncelikle bunları çözmemiz lazım. Bizden gidenler oldukça yerlerine takviye yapacağız. Başkanımız, ‘3 mevkiye transfer yapacağız’ dedi ve hepsini 3 Ağustos’ta bitirdik. Transferin son döneminde fırsat transferi doğacağını düşünüyorum."

Köhn ve Dubois kalacaksa bek transferi yapılmaz geriye sadece kanat, orta saha ve stoper transferi kalacak heralde ayrılacak oyuncularımızın durumuna göre.

Zaha kalırsa kanat alınmaz, apo kalırsa stoper alınmaz, sara geldi diye orta saha alınmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt