Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır eldeki adamlarada küfür etmekten beter davranıldı Zaha bu saaten sonra kalırsa oynar mı? Bunların beceriksizligi yüzünden azda olsa katkı veren adamdanda olduk. Zaha heriflerin çöp şimanskisinden daha katkılı adamdı okan herifi çocuk oyuncağına çevirdi. 1 maç oynat 3 maç kes falan.

Zaten gerçekleşmesi gereken en muhtemel seçenek iki kanadında gitmesi olacak. Bizimkiler zaha kadar bile katkı verebilecek kanat alamazlar. Transfer sürecinde maliyet nedeni ile zaha gönderilebilirse, kerem mutlaka ikna edilip kalmalı. Taraftar onu bir şekilde yeniden bağrına basar
Kerem burayi bitirmis kafada zaten, Cenk oyle diyor. Kafasini bu saatten sonra buraya veremez bundan sonra her tepkide keske kalmasaydim'a donusecek bu durum. Gitmesi her iki taraf icinde en hayirlisi olur.

Kerem burayi bitirmis kafada zaten, Cenk oyle diyor. Kafasini bu saatten sonra buraya veremez bundan sonra her tepkide keske kalmasaydim'a donusecek bu durum. Gitmesi her iki taraf icinde en hayirlisi olur.
Bizimkiler sosyal medyayı takip ediyorlar. Yüksek takipcili Galatasaray hesapları oyuncu önermeye başlasın o halde

Hem oyuncu göndereme hem iyi oyunculari ikna edemeyin.Bjk maçi hayirli olacak dediniz hicbirsey değişmemiş.Kimseye ceza kesilmedi hicbirsey olmamis gibi devam ediyorlar.Alin size yönetim.

Bizimkiler sosyal medyayı takip ediyorlar. Yüksek takipcili Galatasaray hesapları oyuncu önermeye başlasın o halde
Yav onlar niye oyuncu oneriyor? :D

Konu sadece sosyal medya degil, TV'deki programlar, aile yakinlarina kadar gidiyor haberler. Mac esnasinda en ufak tepkide olay olmaya basladi.

Burasi profesyonel futbol kulubu degil mi? Teknik ekip neye duruyor, baksinlar bir cozume.

Bizi (taraftari) da bu kadar alakadar etmemeli hersey. Biz sadece oyuncularin yeri doluyor mu oraya dikkat edecegiz eger transferi gerceklesirse.

Kerem misyonunu tamamladi burada, bu zaten her konudan anlasiliyor artik isler daha fazla boka sarmadan gitmesi lazim bu ay sonuna kadar.

Yav onlar niye oyuncu oneriyor? :D

Konu sadece sosyal medya degil, TV'deki programlar, aile yakinlarina kadar gidiyor haberler. Mac esnasinda en ufak tepkide olay olmaya basladi.

Burasi profesyonel futbol kulubu degil mi? Teknik ekip neye duruyor, baksinlar bir cozume.

Bizi (taraftari) da bu kadar alakadar etmemeli hersey. Biz sadece oyuncularin yeri doluyor mu oraya dikkat edecegiz eger transferi gerceklesirse.

Kerem misyonunu tamamladi burada, bu zaten her konudan anlasiliyor artik isler daha fazla boka sarmadan gitmesi lazim bu ay sonuna kadar.
Nanası için yangın çıkarsak sende dahil olmazmisin. Bizim yönetime inancim yok. Anca yangın oldumu reaksiyon gösteriyorlar.

Nanası için yangın çıkarsak sende dahil olmazmisin. Bizim yönetime inancim yok. Anca yangın oldumu reaksiyon gösteriyorlar.
Bizimkiler suan onceligi gidecek oyunculara vermis, Cenk'in aciklamalarindan bunu cikariyoruz.

Yani 2-3 yabanci gidecek, sonra yerlerine oyuncu bakilacak demeye getirdi. Bunlar da kesin menajer onerisi ya da kendi dedigi gibi transfer donemin bitmesine gunler kala ortada kalan oyunculardan olusur.

Buyuk paralar harcanmaz bu saatten sonra.

Nanasi'yi bilmiyorum oyle ciplak gozle izlemedim ama bizimkiler takip ediyor mu asil onemlisi o.

Hala Agustos ayinda oyuncu izliyorum diyen bir Okan Buruk vardi gecen gun, saka gibi bazi seyler :)

Hayır eldeki adamlarada küfür etmekten beter davranıldı Zaha bu saaten sonra kalırsa oynar mı? Bunların beceriksizligi yüzünden azda olsa katkı veren adamdanda olduk. Zaha heriflerin çöp şimanskisinden daha katkılı adamdı okan herifi çocuk oyuncağına çevirdi. 1 maç oynat 3 maç kes falan.

Okan buruk zeki bir adam, kupa maçı sonrası zaha açıklamaları oyuncuyu yollamak için planlı bir açıklamaydı bence, zaha gitmezse ciddi sorun çıkarır

Dubois, cicaldau, sergio, halil, yusuf hala yollayamadik. Zaha, kerem, köhn kalmalı bu saatten sonra, çürük adam kalir son günler. Diğer isimlerden cikabilirsek 1 bek yedeği ve 1 orta saha almak lazim ama 3 aydır yatan yonetim 20 günde ne yapabilir muamma.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani 8 ve 2 acildi geldi. Artık acil hamle de yok. Yani olursa iyi olacak hamleler var elbette, kusursuz bir kadro yok ama durum da bu. Leo iki beki de yedekliyor. Sergio ile ayrılabilir isek belki orta saha için hamle olabilir ama Sofyan-Cajuste gibi isimler olmuyor; Breivik gibi isimlere de gerek yok bence, Berkan süre bulmalı o durumda ki Berkan gayet iyi bir rotasyon oyuncusu.

Tek hamle bekliyorum Zaha ayrılığı sonrası kanat, o da olursa gibi duruyor.
Dün yazmış olduğum mesaj bugün Cenk Ergün'ün açıklamalarıyla onaylanmış. Durum budur yani.

Kimse gitmiyor yav bari Zaha gitseydi maaşını versinler yeter bonservis vermiyolar napacaksın araplar sağa sola para saçıyordu onlardanda tık yok

Kerem de Zaha da gitmeli. Bu saatten sonra Zaha'dan performans alamayız, Kerem'in de tribini yüklemesinler takıma. İkisi olmadan gayet mutlu takım. İkisinin yerine bi tane adam bulurlar heralde, eşek değiller.

100 küsür puana şampiyon olmuş avrupada kendi çapında diş göstermiş takım hiçbir oyuncusunu rahatca satamıyor oyuncu da getiremiyor.

zaha gitmezse galatasaray aleyhine çalışmalar yaparız
bu da böyle biline

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt