Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur cok cok büyük hizmetler vermiştir,İnşallah başkan da olur, ama kafa yapısını geçen sene de beğenmiyordum.Geçen sene de yazdım fikrim de değişmedi.Yıldız manyağı bir adam,yıldız yıldız yıldız.Galatasaray o çok sövdüğümüz elmas dönemi olmasa elinde aset kalmayan bir takım haberiniz olsun

davinson ve torreira aset degil mi? denize atsan %200 kar edersin bunlardan. kohn’e daha 1 hafta once 8 milyon euro teklif geldi. 6 ayda boyle kar nerede var? erden timur’un bu takima aldigi adamlar fenerin parasini verip de aradigi bulamadigi adamlar.

aciz yonetim 2022 yazinda hicbir gelir, sponsor uretemedigi icin 23 yazinda ffp’siz kaldik ve free oyunculara yoneldik mecburen. bir daha boyle bir sey olmasin diye adam gecen yaz transfer isinin arasi bi de sponsor aramakla ugrasti da hayatinizda gormediginiz sponsor geliri soktu kulube.

CL yeni formatı çok garip geliyor hala bana.

Üst tur yapamayınca UEFA'dan devam hikayesi olmaması da keza bir anda tası tarağı toplatıyor.

O konuda bence çok da iyi olmadı.

Gerçi CL'den UEFA'ya geçiş olmayınca kazanma şansı UEFA'yı artacak bizim ölçeğimizde takımlar için ama CL gelirleri varken UEFA'ya gitmek de çok tercih edilecek bir şey değil bizim gibi takımlar için.
Şampiyonlar liginin öyle bir gelir seviyesi var ki bizim gibi takımlar için her sene şampiyonlar liginde olabilmek yeterli işin açıkçası

Bence asıl sorun şu yeni formatta çok cidddi yıpranacak şampiyonlar ligindeki takımlar ama orda 2 galibiyet filan çıkarabilirsek gerçekten korkunç bir getirisi var maddi olarak. Sadece katılım payı 20 milyon € civarında. Galibiyet başına 2.5 milyon € ekstra olarak da bir Sıralama Bonusu ve Değer Sütunu adında ücret ödeneceği söyleniyor

Ciddi ciddi 30 milyon € dan fazla bir para bekliyor bizi şampiyonlar ligine katılabilirsek

3 - 4 transfer yapilacak demecinden nasil yine transferi kapattik'a geliyor? Bu nasil planlama?

Zaha da kaldıysa daha da transfer olmaz bence. Zaha gidip Sallai tarzı bir kanat çekebilseydik güzel olacaktı yaw.

Bugün Sara’yı o hala bok attığınız ET sayesinde aldınız, Jelert denilen herifi de öyle. Riyakar herifler.

Ondan sonra kulübe 1 kuruş artı gelir sokamadılar Arkham denilen firma dışında.

Hikaye anlatıp kafa açmayın, geçen sene de o yıldızlar şampiyon yaptı takımı.

Bugün Sara’yı o hala bok attığınız ET sayesinde aldınız, Jelert denilen herifi de öyle. Riyakar herifler.

Arkham ve Ahl Pay bu sene buldukları sponsorlar. Hala erkek basket takımının isim sponsoru belli değil mesela.

Öncekilerin rakamlarıyla kıyaslayınca bunlarla artı bakiye sokuldu mu?
Arkham öncekine göre daha iyi sanırım. Ahl Pay kaç veriyor bilmiyoruz önceki şort kaç veriyor onu da tam bilmiyorduk o yüzden karşılaştırma yapamıyoruz. Erkek basket takımının hala sponsorunun belli olmaması kötü mesela.

Erden Timur un da yanlışları oldu eyvallah ama gerçekten bu adam 13. olmuş bir kadronun başına geldi ve çok iyi bir kadro kurdu üst üste 2 sene gelen şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri Okan Hocayla birlikte

Umarım günün birinde başkan olarak geri döner Erden Timur, işte o zaman asıl başarıyı sağlayacağını düşünüyorum

Zaha’daki muhtemel sorunu söyleyeyim, maaş vergisi ile bonservis aynı değil. Leicester bundan çekinmiş olabilir çünkü brüt verecekleri maaşı bons olarak isteyebilirsin ama bunun usülsüz sanılacağını düşünmüş olabilirler ki değil.

Kiralama bedeli + maaşın bir kısmı deme sebebim de oydu.

Erden Timur un da yanlışları oldu eyvallah ama gerçekten bu adam 13. olmuş bir kadronun başına geldi ve çok iyi bir kadro kurdu üst üste 2 sene gelen şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri Okan Hocayla birlikte

Umarım günün birinde başkan olarak geri döner Erden Timur, işte o zaman asıl başarıyı sağlayacağını düşünüyorum
Yanlış dediğin şeyler hocanın da onayıyla transfer edilen oyuncular, bunun faturası ne hikmetse hala ona kesiliyor, kafasına göre kimseyi getirmedi getirmez de. Karakteri bu olsa herkesle çıkar poz verirdi. Zaha’yı Erden kafasına göre aldı ama Davinson Okan transferi sanmaya devam edin ne diyeyim.

Hadi onu geçtim sponsor, mağazacılık, kombine, loca satışları, bilanço vs kim yönetiyor kim olanın üzerine çıkarabiliyor, var mı, yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt