Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vergi düzenlemeleri diyor maaştan ziyade çözülür gider Zaha diye umut ediyorum. Rennes Doue'de benzeri yapmışlardı bize.
Benim anladığım kadarıyla oyuncunun maaşının vergi eklenmiş hali burda sıkıntı. Çünkü bildiğim kadarıyla Türkiyede bir futbolcudan %15 vergi alınırken İngilterede %40-45 olması lazım bu sayının

Zaha nın Palace dan ayrılmasının sebebi de buydu diye hatırlıyorum, çok yüksek bir maaş talebi olmuştu buna vergi de eklenince Palace değil hiçbir Premier Lig takımı yanaşmamıştı bu maaşı Zaha ya ödemeye

Zaha’daki muhtemel sorunu söyleyeyim, maaş vergisi ile bonservis aynı değil. Leicester bundan çekinmiş olabilir çünkü brüt verecekleri maaşı bons olarak isteyebilirsin ama bunun usülsüz sanılacağını düşünmüş olabilirler ki değil.

Kiralama bedeli + maaşın bir kısmı deme sebebim de oydu.
Bir de PL'de yeni bir şey varmış kiralayan takım oyuncunun en az 1 aylık maaşını vermek zorunda tarzı bir olay sanırım yani hiç maaş vermiyor gibi gösteremiyormuş o yüzden de uzamış olabilir iş. Keşke ekstra bir teklif gelse de direk bonservisle gitse. Kampta iyi idi bu sene de umutluydum ama sonraki süreçten sonra kalması zarar verir artık.

Ulan Zaha nın kalması Kerem in kalması filan neyse de bari bir sol bek alın şu takıma

Erden Timur sayesinde UCL'den 35 milyon kazandık + o UCL sayesinde Boey'den 30 milyon kazandık. Belki bu sene de girip + 35 daha kazanırız. Elmas'in kurduğu kadroyla AL bile yapamadık. Bu ligde yıldızın yoksa bir hiçsin.

Yanlış dediğin şeyler hocanın da onayıyla transfer edilen oyuncular, bunun faturası ne hikmetse hala ona kesiliyor, kafasına göre kimseyi getirmedi getirmez de. Karakteri bu olsa herkesle çıkar poz verirdi. Zaha’yı Erden kafasına göre aldı ama Davinson Okan transferi sanmaya devam edin ne diyeyim.

Hadi onu geçtim sponsor, mağazacılık, kombine, loca satışları, bilanço vs kim yönetiyor kim olanın üzerine çıkarabiliyor, var mı, yok.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Wilfried Zaha transferi için kampı bırakıp Londra'ya gittiği öne sürüldü. Okan Buruk'un özel uçakla Londra'ya gidip Erden Timur ile birlikte Zaha'yı ikna ettiği kaydedildi. Haber Merkezi - NTV Spor 25.07.2023 -

morinyozırlama.webp

Transfer bekleyen taraftarlar

Benim anladığım kadarıyla oyuncunun maaşının vergi eklenmiş hali burda sıkıntı. Çünkü bildiğim kadarıyla Türkiyede bir futbolcudan %15 vergi alınırken İngilterede %40-45 olması lazım bu sayının

Zaha nın Palace dan ayrılmasının sebebi de buydu diye hatırlıyorum, çok yüksek bir maaş talebi olmuştu buna vergi de eklenince Palace değil hiçbir Premier Lig takımı yanaşmamıştı bu maaşı Zaha ya ödemeye
Şöyle bir şey varmış PL'de kiralayacak kulüp oyuncunun maaşının belirli bir kısmını mutlaka ödemeliymiş. Orada iş uzadı yüksek ihtimal, bir yerde hal olur diye düşünüyorum. 5 kiralama verirler maaşının da %50-%50 ödenir gibi bir şey olur mesela.

Bu klüp topal veya bir ayaği sakat şeklinde hep.Tam düzene giriyor saniyoruz yine düşmeye başliyor.Asla bu klüpte düzenli bir başari beklemeyin.Avrupada 2 yilda 1 gruptan cikmaya calişmak bile bizim için uefa almis kadar başaridir bu yönetimle.

Yanlış dediğin şeyler hocanın da onayıyla transfer edilen oyuncular, bunun faturası ne hikmetse hala ona kesiliyor, kafasına göre kimseyi getirmedi getirmez de. Karakteri bu olsa herkesle çıkar poz verirdi. Zaha’yı Erden kafasına göre aldı ama Davinson Okan transferi sanmaya devam edin ne diyeyim.

Hadi onu geçtim sponsor, mağazacılık, kombine, loca satışları, bilanço vs kim yönetiyor kim olanın üzerine çıkarabiliyor, var mı, yok.

tum erden timur donemi transferlerine boyle bakanlara sunu da sormak lazim, okan buruk dahil kulupte kim icardi’yi bu kadar istedi ve israr etti de aldi? belki de hocanin ve kulubun kaderini tumden degistiren bir hamle. bugun 10 milyon euro gibi icardi icin komik bir bonservise, ali koc’un 50-60 cepten cikarmaya razi olsa dahi bulamayacagi bir adama sahibiz.

Erden Timur sayesinde UCL'den 35 milyon kazandık + o UCL sayesinde Boey'den 30 milyon kazandık. Belki bu sene de girip + 35 daha kazanırız. Elmas'in kurduğu kadroyla AL bile yapamadık. Bu ligde yıldızın yoksa bir hiçsin.
Boey ve UCL demişken, dün ferdi oynasa bir ihtimal turu geçip UCL yaparlardı ve 35 milyonu alırlardı. Bizim gibi 70 milyon kazanmak varken 35'de kaldılar. Nerden baksan ahmakça karar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Wilfried Zaha transferi için kampı bırakıp Londra'ya gittiği öne sürüldü. Okan Buruk'un özel uçakla Londra'ya gidip Erden Timur ile birlikte Zaha'yı ikna ettiği kaydedildi. Haber Merkezi - NTV Spor 25.07.2023 -
Mevcut transferler ve önceki transferler hocanın hayır alınmasın deyip alındığı bir ismin olduğunu hiç sanmıyorum. Bunların hepsi ekip işi o yüzden başarı da başarısızlıkta ekip işi.

Bir de buraya defosuz adam getirmek çok zor.

Zaha-Karakter olarak orta sıra takımlarda oynamış büyük oyuncuydu burada sıkıntı yaşadı.

Ziyech-Tekniği vs çok iyi ama kulüp takımı aidiyeti Fas için gösterdiğinin 5'te 1'i bile değildi Ajax dışında (orada da amacı sıçrama yapıp kontrat almak)

Sanchez- Bence muazzam bir stoper ama sakatlıkları ile ilgili risk görüldüğü için kaslar ile ilgili biraz da beklenenden ucuza alabildik diye düşünüyorum. Tottenham inanılmaz pinti bir kulüp ve bir şekilde riski olmasa son gün bile olsa bence 2 katına satardı en az.

İcardi- Avrupa'da Wanda ilişkisi yüzünden biraz üvey evlat olarak görülüyordu. Kariyerinde onu Inter dönemi dışında motive edip sahaya kanalize edebilen bir tek bizdeki ortam oldu. Aidiyeti bence çok yüksek bize o yüzden Erden Timur olmasa bu olmazdı belki ama kontratı devam ediyorken yine bunu göstermeye devam edecek diye düşünüyorum. Bunun dışında ancak 35 yaşında gelirdi Dzeko gibi.

Mertens-35 yaşında geldi 4 yıl önce gelse bence Hagi gibi olurdu bizde. Yaşı defosuydu, 4 yıl önce ikna etmek imkansızdı.

Bunların dışında ise:

Torreira - Defosu olmayıp da aldığımız tek isim bence çok büyük bir transfer.

Köhn
Sara
Jelert

vs ayrı bir skalada değerlendirilmeli. Bunlar olmuş yada garanti isimler değil asla. Nelsson gibi bizde gelişmesi gereken isimler.

Şu yukarıda yazan isimler eleştiriye rağmen Zaha dahil başarıdır o maliyetlere bana göre.

Son 3'ü için (Timur pasifize edildikten sonra gelen) aynı şeyi söyleyemiyorum anlık. Umarım yanıltılar müthiş katkı verirler. Ama ihtiyaç profiline göre etkileri yukarıda yazanlar gibi olması bence kolay değil.

Muslera
Jelert Sanchez Abdul Kohn
Kaan Torreira Sara
BAY Icardi Zaha

Transfersiz, Zaha'nin katkı vereceği tek senaryo

Ayağı düzgün solak genç stoper almışlar.

Trabzonspor Kulübü, Ukraynalı stoper Arsenii Batahov ile 4+1 yıllık anlaşma sağladı.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, profesyonel futbolcu Arsenii Batahov ile opsiyon hakkı Trabzonspor'da 4+1 yıllık anlaşma yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, futbolcuya 2024/25 futbol sezonunda 648 bin 500 avro, 2025/26 futbol sezonunda 680 bin 500 avro, 2026/27 futbol sezonunda 726 bin 250 avro ve 2027/28 futbol sezonunda 779 bin avro garanti ücret ödeneceği kaydedildi.
Opsiyon hakkının Trabzonspor tarafından kullanılması halinde 2028-29 sezonunda Batahov'a 882 bin avro garanti ücret ödeneceği aktarılan açıklamada, menajerlik hizmet bedeli olarak da futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 4,8'inin verileceği bildirildi.

Zahadan ne kadar temin ediyorsun hepsini ortaya çıkaracağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt