Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Wilfried Zaha transferi için kampı bırakıp Londra'ya gittiği öne sürüldü. Okan Buruk'un özel uçakla Londra'ya gidip Erden Timur ile birlikte Zaha'yı ikna ettiği kaydedildi. Haber Merkezi - NTV Spor 25.07.2023 -
Geçen anlattım ya her oyuncu kendisinin onayıyla alındı. Hele Zaniolo için açıklaması zaten ortada.

İçine sinmiyorsa onay vermemeli gerçi kimseye de ben istemedim dediği olmadı Okan’ın kendisini de suçlamıyorum lakin olumsuzların hepsini ET yaptı algısı aptallıktan öte zekasızlıktır.

Şöyle bir şey varmış PL'de kiralayacak kulüp oyuncunun maaşının belirli bir kısmını mutlaka ödemeliymiş. Orada iş uzadı yüksek ihtimal, bir yerde hal olur diye düşünüyorum. 5 kiralama verirler maaşının da %50-%50 ödenir gibi bir şey olur mesela.
Aynen ben de duymuştum öyle bir şeyi, haftalık baz alınıyor Premier Lig için oyuncu maaşları bilmem ne kadarlık kısmını ödemek zorundaymış o oranın üzerinden vergi ödemesiyle sıkıntı olmuş olabilir

Böyle bir durumda da hem Zaha yı gönderip hem maaşının ciddi bir kısmını ödediğimiz durumda bizim için çok mantıklı bir ayrılık olmaz. Ciddi bir kiralama geliri almamız lazım bu durumda

Zahadan ne kadar temin ediyorsun hepsini ortaya çıkaracağım
1723638754210.webp

Neden bitik oyuncuları izlemek zorundayız yav biz
Neden mesela hiç wonderkşd sokamıyoruz şu kulübe sabredecek asamda var bence yusuf demir vs onları saymayalaım yedek olur max

35 yaşındaki heriflerle avrupada başarı kazanamayacqğımız ne zaman aklımıza gelicek

Avrupada elen derbilerde yenil ezici bir oyun oynama yiyeyim öyle şampiyonluğu

Cl çeyrek final ve lig 2.liğimi
Cl de gruplarda elenip lig şampiyonluğu mu

Neden mesela hiç wonderkşd sokamıyoruz şu kulübe sabredecek asamda var bence yusuf demir vs onları saymayalaım yedek olur max

35 yaşındaki heriflerle avrupada başarı kazanamayacqğımız ne zaman aklımıza gelicek

Uefa Kupası'nı kazandığımız kadronun yaş ortalamasına bir bakmanı tavsiye ederim.

Wonderkidlerin ne isi olabilir Turkiye'de?

Leicester City, Jordan Ayew'i kadrosuna katmak için Crystal Palace'a 4 milyon sterlinlik bir teklif yaptı.

📰 Daily Mail

Zaha iptal diyebiliriz. Gerçi düşününce Crystal Palace'a gider mi bilmem.

zaha zaten gitti adam imza atti formayi giydi artik geri donmesi imkansiz, maasini da oduyoruz

kerem o kadar gorusme yapti taraftar ile arasindaki kopruler tahrip oldu bu surecte antrenman kaciracak , odagini kaybedecek kalsa da en ufak hatasinda 13m euro kazanacaktik keske gitseydi diye ekstra linc yiyecek

kohn satilamadigi gibi elestrilerin en fazla odagindaki oyuncu ustelik sol kanatta kiminle oynarsa onun eksikliklerine gore ekstra elestiri yiyor , baris biraz yardim edebilir

sol bek ve bir genc kanat oyuncusu yapabilirsek bir de dmc lazim bu takima ama dursun resmi olarak transferi kapattigimizi acikladi.

Leicester City, Jordan Ayew'i kadrosuna katmak için Crystal Palace'a 4 milyon sterlinlik bir teklif yaptı.

📰 Daily Mail

Zaha iptal diyebiliriz. Gerçi düşününce Crystal Palace'a gider mi bilmem.
Onların kadro bayağı eksik, hücum hatları 3-4 kişi falan, bunu forvet yedeği diye alıyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt