Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaha zaten gitti adam imza atti formayi giydi artik geri donmesi imkansiz, maasini da oduyoruz

kerem o kadar gorusme yapti taraftar ile arasindaki kopruler tahrip oldu bu surecte antrenman kaciracak , odagini kaybedecek kalsa da en ufak hatasinda 13m euro kazanacaktik keske gitseydi diye ekstra linc yiyecek

kohn satilamadigi gibi elestrilerin en fazla odagindaki oyuncu ustelik sol kanatta kiminle oynarsa onun eksikliklerine gore ekstra elestiri yiyor , baris biraz yardim edebilir

sol bek ve bir genc kanat oyuncusu yapabilirsek bir de dmc lazim bu takima ama dursun resmi olarak transferi kapattigimizi acikladi.
ne imzası, ne forması doc?

Ulan ciddi ciddi Zaha yı bile satamadık adamın nasıl bir maaşı varsa Premier Lig takımlarına bile fazla gelmiş

Çok rahat öder o ligdeki her takım. Kısıtlama varmı bilemiyorum. Adamlar belkide krizi fırsata cevirip tamamen zahanin maliyetini bize kötülemeye çalışıyor olabilirler. Detayları kimse bilmiyor. O şekilde olacağına kalsın. En az 3-4 maçı çözer

ekibimizi kurtaracak futbolcu
1723639745678.png

Neyse en azından açık açık eylüle kadar transfer beklemeyin orda çürük domateslerden bakıcaz dedi. Transfer sayısı falan söyleyerek bu kez baskı yaratmak istemiyorlar belli ki. 27 ağustosta clye kalırsak liste verilene kadar sol bek, 10 numara ve kanat alınır bence artık eylülde şansımıza ne çıkarsa.
Yukarida biri CL lig asamasi icin kadrolar 1 Eylul'de verilecek diye yazmis. Eylul'de transfer yapacagimiza emin miyiz?

Şampiyonlar liginin öyle bir gelir seviyesi var ki bizim gibi takımlar için her sene şampiyonlar liginde olabilmek yeterli işin açıkçası

Bence asıl sorun şu yeni formatta çok cidddi yıpranacak şampiyonlar ligindeki takımlar ama orda 2 galibiyet filan çıkarabilirsek gerçekten korkunç bir getirisi var maddi olarak. Sadece katılım payı 20 milyon € civarında. Galibiyet başına 2.5 milyon € ekstra olarak da bir Sıralama Bonusu ve Değer Sütunu adında ücret ödeneceği söyleniyor

Ciddi ciddi 30 milyon € dan fazla bir para bekliyor bizi şampiyonlar ligine katılabilirsek

Yahu reis gelir varda ne oluyor gene para yok.

Göreceksiniz orta sahaya istenilen oyuncu alınmazsa zaha ve keremde gitmezse gösterecekleri performanslarla ikiside yuhlanır.Bunları geçtim barış ve ziyechinde ne vereceği belli değil.
Bu orta sahayla doğru istediğimiz futbolu oynamamız imkansız.zaten bir,iki cezalı sakatlıkda apışıp kalacağız.Bir sanchez gitti eyvah dedik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler Dursun'un açıklamalarını dinleyen oldu mu?

Ben okudum ama twitter ikiye bölünmüş.

Önümüzdeki dönemde ki takıma eklemelerle diye bir cümle kurmuş.

Bir kısım taraftar bu cümle ile kış transfer dönemi veya 2025 yaz transfer dönemini kastediyor diyor.

Kimi ise önümüzdeki 1 aylık periyoddan bahsediyor diyor.

Yani bu kadar gazeteci hep bir ağızdan yalan söyleyemez diyorum hepsi minimum 3 transfer gelecek diyor ama bir yandan başkanımızın seri yalanları aklıma geliyor.

Arafta kaldım şimdi

Wonderkidlerin ne isi olabilir Turkiye'de?
Tamam wonderkid gelmesin geçtim onu da yamalı bohça gibi adamlar da gelmesin ağbey oyun istikrarı yakalayamıyoruz bu herifler yüzünden gittin gabriel saraya 18 m gömdün o paraya taş gibi iki topçu alırsın iki mevkiyi kapatırsın mesela ki sol beke kısıtlı bütçe ayırmana gerek kalmaz atıyorum

Yani köhnden daha iyisini bulabiliriz her türlü bizde mevkilere göre para ayırma hastalığı var tüm parayı orta sahaya gömelim forvete gömelim diğer mevlileri hallederiz bi şekilde eiyoruz ama böyle olmamalı

Yav Zaha git iste 1 seneligine Araplara. Bizde 2 senede alacagan pariyi bir senede alirsin ve sonra vergi falan takmadan ülkene dönersin. Zaten 2. senede ne alirsan kar olur.

Şampiyonun kim olduğuna göre değişir
Fener veya bjk olur bence ikisinin de birbieindrn bi farkı yok eskisi kadar tatmin etmiyor beni lig şampiyonluğu maalesef ama tabi subjektif bi soru değişebilir kişiye göre yinede çeyreği bir tık arttırıp yarı final desem çoğu kişi kabul eder muhtemelen

Tamam wonderkid gelmedi geçtim onu da yamalı bıhça gibi adamlar da gelmesin ağbey oyun istikrarı yakalayamıyoruz bu herifler yüzünden gittin gabriel saraya 18 m gömdün o paraya taş gibi iki topçu alırsın iki mevkiyi kapatırsın mesela ki sol beke kısıtlı bütçe ayırmana gerek kalmaz atıyorum

Yani köhnden daha iyisini bulabiliriz her türlü bizde mevkilere göre para ayırma hastalığı var tüm parayı orta sahaya gömelim forvete gömelim diğer mevlileri hallederiz bi şekilde eiyoruz ama böyle olmamalı
Anladim ne demek istedigini lakin soyle bir durum var, kadroyu tamamladik diyor basimizdakiler.

Jelert, Sara ve Batshuayi ile eksikler giderildi diyorlar yani daha bugun dediler hatta. Misyon tamammis.

Simdi yapacaklari transferler ancak gidenler olursa, yani Zaha, Kerem falan filan. Kimse gitmezse kimse beklemeyin diyorlar resmen.

Tansfer yapacağız deyip yapamayan yönetim transferi kapattık imasından sonra
transfer yaparsa şaşırmam bunların hiç bir sözüne güven yok

Fener veya bjk olur bence ikisinin de birbieindrn bi farkı yok eskisi kadar tatmin ediyor beni lig şampiyonluğu maalesef ama tabi subjektif bi soru değişebilir kişiye göre yinede çeyreği bir tık arttırıp yarı final desem çoğu kişi kabul eder muhtemelen
Yarı finalse evet, nedense hemen razı oldum. 3. de olabiliriz, bir senede şl oynamayalım

Anladim ne demek istedigini lakin soyle bir durum var, kadroyu tamamladik diyor basimizdakiler.

Jelert, Sara ve Batshuayi ile eksikler giderildi diyorlar yani daha bugun dediler hatta. Misyon tamammis.

Simdi yapacaklari transferler ancak gidenler olursa, yani Zaha, Kerem falan filan. Kimse gitmezse kimse beklemeyin diyorlar resmen.
Çünkü çok kararsızlar abi zaha kerem satışı niye sezon başı gündemde değildi de şimdi gündem oldu bjk den 5 yiyince mi okan hoca bir maça bağlı olarak mı bu kararı verdi veya yönetime geniş çaplı bir transfer dönemi için güvenmedi mi de zaha ziyech kalsın raporu verdi başta da şimdi gitsinler diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt