Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Dursun'un açıklamalarını dinleyen oldu mu?

Ben okudum ama twitter ikiye bölünmüş.

Önümüzdeki dönemde ki takıma eklemelerle diye bir cümle kurmuş.

Bir kısım taraftar bu cümle ile kış transfer dönemi veya 2025 yaz transfer dönemini kastediyor diyor.

Kimi ise önümüzdeki 1 aylık periyoddan bahsediyor diyor.

Yani bu kadar gazeteci hep bir ağızdan yalan söyleyemez diyorum hepsi minimum 3 transfer gelecek diyor ama bir yandan başkanımızın seri yalanları aklıma geliyor.

Arafta kaldım şimdi
Bu havada arafta kalmak iyidir renktaş rüzgar yapar serinlersin
Dursuna gelince ne dediğinşn bi önemi yok. Ne zaman söylediğini yapmış ki lafına güvenelim. Emin ol kendi bile bilmiyordur hangi dönemden bahsettiğini

Çünkü çok kararsızlar abi zaha kerem satışı niye sezon başı gündemde değildi de şimdi gündem oldu bjk den 5 yiyince mi okan hoca bir maça bağlı olarak mı bu kararı verdi veya yönetime geniş çaplı bir transfer dönemi için gğvenmedi mi de zaha ziyech kalsın raporu verdi başta da şimdi gitsinler diyor
Vallah bazen bende bilmiyorum ne yaptiklarini. Sanirim tepkilerden dolayi olabilir ya da baktilar kadroyu gercekten biraz daha genisletmek o yuzden bir kac kisi gonderelim de butce acilsin demis olabilirler.

Beyler Dursun'un açıklamalarını dinleyen oldu mu?

Ben okudum ama twitter ikiye bölünmüş.

Önümüzdeki dönemde ki takıma eklemelerle diye bir cümle kurmuş.

Bir kısım taraftar bu cümle ile kış transfer dönemi veya 2025 yaz transfer dönemini kastediyor diyor.

Kimi ise önümüzdeki 1 aylık periyoddan bahsediyor diyor.

Yani bu kadar gazeteci hep bir ağızdan yalan söyleyemez diyorum hepsi minimum 3 transfer gelecek diyor ama bir yandan başkanımızın seri yalanları aklıma geliyor.

Arafta kaldım şimdi
Cenk ile ayni konusmayi yapmis oldu onu referans alsalar , ne demek istedigini cozmus olurlardi.

Orta sahada torreiraya eşlik edecek sert bir adam bulmadikca acı cekecez.

Barışım senin fussball bilgini kıskanıyor bunlar artık çözdüm seninle niye uğraştıklarını!

sanchesin defansda yaptığı süpürğcülüğü ortasahada yapan iyi bir 6 no alsak çoğu sorunumuz çözülecek

çek torreirayı 8 bak nasıl geçiş meçiş işi bitiyor

Cenk ile ayni konusmayi yapmis oldu onu referans, ne demek istedigini cozmus olurlardi.

Kısaca oyuncu giderse yerine oyuncu alınacak yada bir ihtimal transferin son günleri kiralama vb. gibi bir şey olabilir.

Barışım senin fussball bilgini kıskanıyor bunlar artık çözdüm seninle niye uğraştıklarını!

sanchesin defansda yaptığı süpürğcülüğü ortasahada yapan iyi bir 6 no alsak çoğu sorunumuz çözülecek

çek torreirayı 8 bak nasıl geçiş meçiş işi bitiyor
Bari kaani oynatsa hiç yoktan onada razı olacam.

transfer yapmayacağız çok aşikar

sol kanadı zaman zaman işgal eden fildişili sporcu giderse tırt bir kanat alabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt