Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.236
- 7.136
- 2.358
Yeni transfer ama oynatmazlar diye düşünüyorum. Heriflerin kadro 60 kişi filan vardır.Renato daha dün gelmedi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni transfer ama oynatmazlar diye düşünüyorum. Heriflerin kadro 60 kişi filan vardır.Renato daha dün gelmedi mi?
Tamamda yeni aldilar onu salmazlar, kiralik kotalari doluymus galiba. Diger fazlalik olanlari bu yuzden tapusuyla gonderiyorlar. Bazilarinda geri satin alma maddesi ekletmek istiyorlar.Yeni transfer ama oynatmazlar diye düşünüyorum. Heriflerin kadro 60 kişi filan vardır.
Yukarida Keramettin ve benim mesajlarda yazildi birazNasıl bu cocuk
Kaç para acaba?Evet bunlari satmayi dusunuyorlar zaten.
Hiçbir adminle sorunum yoktur. Bir Keramettin admir bana bileniyor canı sağ olsun severim kendisini. Yorumlarını beğenirim. Aslında aynı dusunuyoruz ama bana kızıyor demekki benle iletişimi böyle yapmak istiyor.Bütün adminleri kendime düşman ettim, beni de barış savaş gibi aforoz edecekler![]()
Medya sorumlusu olmuşsun hayırlı olsun admirimYukarida Keramettin ve benim mesajlarda yazildi biraz![]()
Gecen gun Palace ile adi geciyordu orada 20 milyon deniliyordu ama ne kadar dogru bilemem.Kaç para acaba?
Kac senedir olan seyi yeni mi fark ettin?Medya sorumlusu olmuşsun hayırlı olsun admirim
Yıllardır olan bir şeyi yeni farketmene neden olan şey ne gözlüklerinimi takmaya başladınMedya sorumlusu olmuşsun hayırlı olsun admirim
Ulan sen niye mutfak robotususun ne alaka yaniYıllardır olan bir şeyi yeni farketmene neden olan şey ne gözlüklerinimi takmaya başladın
Bunuda mı yeni farkettin gözlükler göruş açını iyileştirmis dedemUlan sen niye mutfak robotususun ne alaka yani
yollayacağızOkan buruk ne yaptığını kendide bilmiyor.
Hiçbir adminle sorunum yoktur. Bir Keramettin admir bana bileniyor canı sağ olsun severim kendisini. Yorumlarını beğenirim. Aslında aynı dusunuyoruz ama bana kızıyor demekki benle iletişimi böyle yapmak istiyor.
Sen benden daha negatifsin. Olumlu yorumunu görmedim umutcum
İlk defa gözlük takarak girmiş foruma barış dedem.Bunuda mı yeni farkettin gözlükler göruş açını iyileştirmis dedem