Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu duymayı çok özledim
Prensim olur musun

@Sami Karakoç

susmixgif.gif

Bu yiğit adamın yaptıklarını niye kimse övmüyo

Azeri liginde 11 senenin 10unda şampiyon olmuş,avrupada da geçen sene biz grup sonrası praga elenirken bragayı eledi ,son16 da leverkuseni falan eliyodu 2.maçta 10 kişi kaldılar leverkusen 90+da 2 gol atıp zar zor turu geçti,dün de şl elemelerinde fbyi domaltan ludoya 7 tane sallamış

Kadrosuna bakıyorum en değerli oyuncusu 2m euro,3-4 tane de 1 mluk oyuncu var sadece

images.webp

PSG’de oynarken istemistim. 8’e boyle biri lazimdi. Frankfurt’da daha cok wingback olarak oynattilar ama orta sahada da oynayabiliyor. Simdi cok daha tuzlu olur. Sara da alindi zaten.

Bu yiğit adamın yaptıklarını niye kimse övmüyo

Azeri liginde 11 senenin 10unda şampiyon olmuş,avrupada da geçen sene biz grup sonrası praga elenirken bragayı eledi ,son16 da leverkuseni falan eliyodu 2.maçta 10 kişi kaldılar leverkusen 90+da 2 gol atıp zar zor turu geçti,dün de şl elemelerinde fbyi domaltan ludoya 7 tane sallamış

Kadrosuna bakıyorum en değerli oyuncusu 2m euro,3-4 tane de 1 mluk oyuncu var sadece

Ekli dosyayı görüntüle 256976

😲😲 sağlam kariyer yapmış adam.

Karabağla hazırlık maçı yaptığımızda okan hocamın los galacticos kadrosunu da o çer çöp kadrosuyla perişan etmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt