Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Geçen sene Gs, Avrupadan elensin diyen renktaşlar ile özat aynı kafaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson sol stoperde oynayamiyor, baski altinda Sanchez topla cikar, Jelert cikar, Torreira cikarsanchezin sol stoper nelssonun sağ stoper oynaması rakibe bizim stoperlerimize baskı yapın demek
Nelsson sol stoperde oynayamiyor, baski altinda Sanchez topla cikar, Jelert cikar, Torreira cikar
Bende de şöyle bir şey var ama neden var bilemiyorum.Olm benim galeride neden böyle bir foto var
Ekli dosyayı görüntüle 256981
olum 8 maç yapacağız 4 ü 3.ve 4. torbadan olacak@Murat Kara ile ben şl giriş bedelimizi alip cikmayi kabul ediyoruz. Rezillik cikmasin
İstemez. Lig daha mühimolum 8 maç yapacağız 4 ü 3.ve 4. torbadan olacak
İstemez. Lig daha mühim
Bize kesin lille gelir Okan hocam önde baskı yapayım derken 4 yerizolum 8 maç yapacağız 4 ü 3.ve 4. torbadan olacak
o sene bu seneBize kesin lille gelir Okan hocam önde baskı yapayım derken 4 yeriz
Nickini her gördüğümde kahkaha patlatıyorum üstad hakkını helal et
Helal olsun rtaşım kader utansınNickini her gördüğümde kahkaha patlatıyorum üstad hakkını helal et
Sana ne yaw kendi çöplüğünün haberini yapYakup Çınar: "Bugün idmanda Yener İnce hoca sakatların son durumu ile ilgili bilgi verdi. Davinson Sanchez’in yaşadığı sakatlığın geçen yılla alakası yok. Aynı bölge değil. Neredeyse senenin tamamı maça çıktı. Biraz bu temponun azizliği. Tam süre vermedi ama 15-20 güne hazır hale gelir."