Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Barisla konuşmuyor bunlarda maçlarda dikkatimi çekti zaten
birde kendine diğer türkleri yancı yapması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barisla konuşmuyor bunlarda maçlarda dikkatimi çekti zaten
hani sen hapse giriyordun lan kolpacı okanbirde kendine diğer türkleri yancı yapması)))
Barış olmadan kadro çıkmaz dinamizmi sağlayan tek oyuncu şuan.barış bu formuyla kadroya zor girer
40 milyon TL olmalı maaşıbizde ne kadar aliyordu? 2.5 var mi sanmiyorum.
3.5m euro verseler ucarak gider bunun menajeri para koparmaya calisiyor besbelli
spartak moskova ile anlastiysak ayni kopenhag gibi aciklama yapalim oyuncunun satisi icin resmi gorusmelere baslanmistir diye , ondan sonrasini kerem dusunsun.
Westerlo haberleri çıkmıştı mesela.Romanyada kulüpler de ilgileniyordu mutlaka talipleri vardır.Birisini almak için uğraşırsın da göndermek için nasıl uğraşacaksın. En fazla mobbing yaparsın. Alan yoksa gitmekmisteyen de yoksa...
dursun akıllanmış kazığı yiyince
sen dersen ortasaha için 20 milyon bütçemiz var 5 milyonluk adamı 20ye aldırırlar
Adamı zaten 11 milyona almışlar reis, kaça alacaktık ?
niye her aldığımız adamı üstüne koyarakmı sattık biz?
Her oyuncu tartışılır o parayaAdam performans vermiş, ligi double double ile bitirmiş, yav yarım sezon oynayan barış için 30-40 milyon istiyoruz,adamlar niye versin ? Ha şuna katılırım, biz 20 veriyorsak bir adama, o adam isim olarak bence tartışma yaratmayacak biri olmalıydı
Gabriel Sara
Çok fazla para
Eğer tutmazsa
Düşebiliriz dara
Diyorum
özgür sancar en son tutturduğunda dolar 1.30 tl idiKerem Aktürkoğlu, Spartak Moskova ile anlaşmaya vardı.
(@mozgursancar)
Yıllık 3 milyon Euro maaş
4 yıllık sözleşme
Gabriel Sara
Çok fazla para
Eğer tutmazsa
Düşebiliriz dara
Diyorum