Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara geldi iste daha ne ortasahasi? Bence transferi kapattik. Artik ya bir oyuncu giderse ya da transfer döneminin son günlerinde bir firsat transferi olursa olur.

Neyse en azından asla oynatmayacağımız çok genç oyuncular almadık bu yaz.

Hocanın boy kriterlerine uygun sol bek buldum.

1723711190725.webp

1. Muslera (URU)
2. Jelert (DEN)
3. Sanchez (COL)
4. Nelsson (DEN)
5. Köhn (GER)
6. Torreira (URU)
7. Sara (BRA)
8. Ziyech (MOR)
9. Zaha (IVR)
10. Mertens (BEL)
11. İcardi (ARG)
12. Batshuayi (BEL)

13. Dubois (FRA)
14. Yusuf (AUS)
15. Oliveira (POR)
16. Cicaldau (ROM)

Son 4 ve Zaha’dan gidebilecek 5 kişiden rakam 3 olursa 2 transfer yapılır bence.

Dubois ~ Sol Bek
Zaha ~ Yabancı Kanat
Cicaldau ~ 14 yabancı
Oliveira ~ 14 yabancı

1. Muslera (URU)
2. Jelert (DEN)
3. Sanchez (COL)
4. Nelsson (DEN)
5. Köhn (GER)
6. Torreira (URU)
7. Sara (BRA)
8. Ziyech (MOR)
9. Zaha (IVR)
10. Mertens (BEL)
11. İcardi (ARG)
12. Batshuayi (BEL)

13. Dubois (FRA)
14. Yusuf (AUS)
15. Oliveira (POR)
16. Cicaldau (ROM)

Son 4 ve Zaha’dan gidebilecek 5 kişiden rakam 3 olursa 2 transfer yapılır bence.

Dubois ~ Sol Bek
Zaha ~ Yabancı Kanat
Cicaldau ~ 14 yabancı
Oliveira ~ 14 yabancı
yanlarına memleketlerini yazıp yabancı olduklarını kanıtlamağa ihtiyacın yoktu kingpay

Bu zamiryo denilen kötürüm herifi satıp kurtulacaktık. Şimdi de farklı bir sakatlığı varmış.
Bunu almazlar boşuna kiralamış oluruz.

Kerem az beynini çalıştırsa her yerde topa girmemeyi öğrenip dün akşam juniorun asisti gibi ceza sahası içinde ani hızlanmayla adam geçerek çok asist yapar kimse de laf etmez.
200 milyonluk herif bile her yerde topu bana verin diye sorumluluk almazken bizimki bana ve diye yırtınıyor.

Türk oyunculara biraz teknik yada oyun görüşünden ziyade enerjilerini boşa harcamak yerine topa sahip olmaları gereken pozisyonlar ve yerler öğretilmeli. Bence çoğu türk oyuncuda eksik olan şey bu. Ne mallar nerelerde üst düzey oynuyor çünkü bu bilince sahipler.
Aynı şey barışta da var bizim ceza sahası önünden başlıyor boğuşmaya 85 metre boğuşarak gidebileceğini düşünüyor. Abi yapacağın şey orta sahaya topu atıp rakip kaleye düz koşu atmak.
Taktik mi böyle oyuncular mı ısrarla bu şekilde yapıyor bilmiyorum ama bunun yanlış olduğu tüm takıma gösterilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt