Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir şey yok.

Aksine gerçekçi bakıyorum, geçen seneki özgürlüğü bulamayacaktı, adam savunmada bekletti Lille maçında mesela direkt ve iki gol de onun hatalarıyla geldi.

Ligde de geride tuttu izlediğim kısımlarda. İlerde bundan vazgeçerdi vs ona bir şey diyemem.

30 m euroya transfer yapıp hiç artı değer katamayacaklarını düşünmek bana saçma geliyor asıl.

bu la liga, serie a vs ab pasaportu disi yabanci kurallari bitti mi? epl’de zaten yok da alim satim karar mekanizmalarini hep etkiliyor bence. gecen sene milan tek yabanci hakkini kullanmak icin 1 ay ugrasti sanki oyle hatirliyorum chukwueze alirken.

bu la liga, serie a vs ab pasaportu disi yabanci kurallari bitti mi? epl’de zaten yok da alim satim karar mekanizmalarini hep etkiliyor bence. gecen sene milan tek yabanci hakkini kullanmak icin 1 ay ugrasti sanki oyle hatirliyorum chukwueze alirken.
Nihat Kahveci’nin emsal davası sonrası Türkler yabancı sayılmıyor.

Güney Amerika’dan, Afrika’dan vs gelenler için öyle evet.

Ispanya ve Serie A'da var bu durum.

Ispanya'da 5 olmali AB disi vatandasi sayisi.

mac kadrolarinda ama en fazla 3 tane olabiliyor.

Serie A'da bu rakam 2 olmaliydi.

Fofana buraya gelmeyi tercih ediyor olsa şu fiyatlara zaten bizde çıkar alırdık ama adam baştan beri istemiyor.

Hojbjerg de Fofana da alınabilirdi
Mesele gelmek istememek değil, ikna eden ediyordu sonuçta

Kismen katilirim ama Fofana'da soyle durum vardi. Herifi United, Arsenal ve bir kac EPL takimlari yokladi, o illa Milan'i istiyorum dedi bunu da Milan iyi kullandi fiyatta bir turlu daha iyi teklif vermiyordu. Hani nasil bizde bir ara Denayer vardi illa Galatasaray'a gidecem diye, olaya oyle bakmak lazim. Fofana'da son gune kadar beklerim demis, konu ikna etmeyi gecmis istesen de alamazdik yani anca Milan seni transfer etmiyoruz , vazgectik deseydi belki anca o zaman.

Şerefsizmarkt in puştluğu o miktarları görmesi

Orda 20 yazsaydı 20-25 e gidebilirdi taş çatlasa gidip 30 yazdılar o paraya gitti

Kimse umursamıyo ama direkt etki ediyo bu kahpelikler,bizim barış rekor kırmasın diye 20de bıraktılar

Bi rtaşımız vardı burda almanyada tm binasına gidip adam olun diye not bırakmıştı,onun yaptığının çeyreğini bile yapabilecek birisi yok yönetimde
Net doğru

Zamanında Juventus bunları yola getirdi dava açarak

Biz de halka açık bir şirketiz, bu yaptıkları manipülasyonun cezası da milyarlarca lira aslında. Bir tane eli ayağı düzgün hukuk departmanı kurmaya bakar. En fazla 3-4 sene sürecek bir hukuki süreç ile hepsini mum gibi edersin

Fakat GS'yi yönetenler ne yetkin ne de sevdalı

İkisi de TR için ikna edilemezdi. Hojbjerg'i Tottenham'a aldıran Mourinho idi mesela çok istemiş ama ikna edememiş. Fofana zaten hiç düşünmedi hatta başka takımda düşünmedi only Milan gibi bir durumu vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt