Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Aktürkoğlu'nu hiçbir ciddi Avrupa ekibi istemez

Kerem Aktürkoğlu ise onu isteyecek hiçbir kulübü kendine layık görmez

Bu gerçekle yüzleştiğimden beri görece huzurlu bir hayat idame ettiriyorum

Neden acaba ? Her sene double yapan adamı neden istemiyorlar ?

Neden acaba ? Her sene double yapan adamı neden istemiyorlar ?
Doğru pası atmayı geçtim attığı pasın hızını yönünü ayarını tutturamayan 26 yaşına basmak üzere olan bir herifi kim ne etsin. Bu yaştan sonra futbol mu öğretecekler adama

Kerem Aktürkoğlu'nu hiçbir ciddi Avrupa ekibi istemez

Kerem Aktürkoğlu ise onu isteyecek hiçbir kulübü kendine layık görmez

Bu gerçekle yüzleştiğimden beri görece huzurlu bir hayat idame ettiriyorum
Takoz ayak cenk özkar denilen herifin aveupada oynadığı yerde keremi avrupa ekibi istemez düşüncesi komik.

Keremde biz ne istitoruz, kerem ne istiyor, kimler ne teklif verdi bilgileri olmadığı sürece boş muhabbet.

Takoz ayak cenk özkar denilen herifin aveupada oynadığı yerde keremi avrupa ekibi istemez düşüncesi komik.
Birkaç milyon euro verip az bir maaşla denemek isteyen çıkar tabii Cenk gibi

Öyle 3-4m maaşlar çift haneli bonservisler falan hayal olur

Fakat Lyon Valencia gibi dar bütçeli orta sıra takımları €3-5m bonservis €700-800k maaş verip denemek isteyebilir tabii ki. Ha Cenk de çok daha genç ve gelişime açık bir yaşta gitti onu da unutmamalı

Sara transferi çok saçma oldu, mertensin yerine oynatan bela, 8 noda oynatan bela. Hangi açığımız kapattı çözemedim.
Negatif basmayin adam bismillah bir 11 de ciksin sahaya bazi oyuncular savunma yapabildigi halde takimlari savunma gorevi vermedigi icin yapmazlar norwich adami ilerde kullandi belkide bambaska birsey oynayacak tum ihtiyaclarimizi karsilayacak az sabir

Berisha denilen özürlü forvetin hoffenheim gibi bir takıma 14 milyona gittiği,
szalai denen tenekenin yine aynını kulübe 14 milyona gittiği senaryolarda şuna şu para verilemez muhabbetlerini ısrarla sürdürmeniz enteresan.
Kimin hangi şartlarda kime ne kadar para vereceğini gscimbom forumu belirliyor olsaydı bugün dünya üzerinde 20 milyon üstüne kimse oyuncu satamazdı.

Dünya üzerinde satılan bütün oyunculerın müthiş oyuncular olduğu mentalitesinden çıkın.
Elin adamı 1 sene oynattığı oyuncudan 15 milyon beklerken diğeri 27 yaşına gelmiş bir herife 20 milyon biçiyorken bir diğeri de rusyada oynayan herife 30 milyon istiyor. Görüldüğü gibi yarışmacı bir takım olan biz 20 milyonları da veririz diyebiliyoruz değil mi. Demek ki oyuncunun satışı yada satılamaması için farklı senaryolar mevcutmuş.
Belki 7-8 verdiler vermiyoruz dedik başta 20 belirledik şimdi 12 olsa da olur kafasına sahibiz.
Bilinmezlik üzerine muhabbet dönüyor.

Kafamızda bir şablon var o şablona göre hareket ediyoruz.
Son bir senenin yıldızı barışa da 1 lira dahi bonservis vermiyorlar öyleyse. Bunun üzerine boş konu açıp 2-3 ay konuşalım mantıklı mı peki?

Doğru pası atmayı geçtim attığı pasın hızını yönünü ayarını tutturamayan 26 yaşına basmak üzere olan bir herifi kim ne etsin. Bu yaştan sonra futbol mu öğretecekler adama
Kale agzindan havaya diktigi toplar varya
Hepsine aha golu attim diye gelip lakayit vurmasindan

Elli kere basa sarip izlemisimdir
Topa gelis acisi yanlis adamin dumduz gelip topa bam diye vurursan oraya gidiyor iste

Acip icardinin attigi bir kac golu izlese
adamin nasil aciyla topa geldigini gerektigi yerde topa ayagini nasil kapattigini filan gorecek adam kendini ilah saniyor sorunda burda eksiklerini gormemek icin ugrasiyor

Berisha denilen özürlü forvetin hoffenheim gibi bir takıma 14 milyona gittiği,
szalai denen tenekenin yine aynını kulübe 14 milyona gittiği senaryolarda şuna şu para verilemez muhabbetlerini ısrarla sürdürmeniz enteresan.
Kimin hangi şartlarda kime ne kadar para vereceğini gscimbom forumu belirliyor olsaydı bugün dünya üzerinde 20 milyon üstüne kimse oyuncu satamazdı.

Dünya üzerinde satılan bütün oyunculerın müthiş oyuncular olduğu mentalitesinden çıkın.
Elin adamı 1 sene oynattığı oyuncudan 15 milyon beklerken diğeri 27 yaşına gelmiş bir herife 20 milyon biçiyorken bir diğeri de rusyada oynayan herife 30 milyon istiyor. Görüldüğü gibi yarışmacı bir takım olan biz 20 milyonları da veririz diyebiliyoruz değil mi. Demek ki oyuncunun satışı yada satılamaması için farklı senaryolar mevcutmuş.
Belki 7-8 verdiler vermiyoruz dedik başta 20 belirledik şimdi 12 olsa da olur kafasına sahibiz.
Bilinmezlik üzerine muhabbet dönüyor.

Kafamızda bir şablon var o şablona göre hareket ediyoruz.
Son bir senenin yıldızı barışa da 1 lira dahi bonservis vermiyorlar öyleyse. Bunun üzerine boş konu açıp 2-3 ay konuşalım mantıklı mı peki?

kerem gibi bir oyuncu hayal edelim

herşeyi ama herşeyi birebir kerem gibi yapsın

aynı istatistikleri yakalasın

ve galatasaray da bu oyuncuyu atıyorum sassuolodan 13 milyona alsın

burada bu transferi öve öve bitiremezdi aynı insanlar

Birkaç milyon euro verip az bir maaşla denemek isteyen çıkar tabii Cenk gibi

Öyle 3-4m maaşlar çift haneli bonservisler falan hayal olur

Fakat Lyon Valencia gibi dar bütçeli orta sıra takımları €3-5m bonservis €700-800k maaş verip denemek isteyebilir tabii ki. Ha Cenk de çok daha genç ve gelişime açık bir yaşta gitti onu da unutmamalı
Ben keremin o kadar maaş beklentisi olduğunu düşünmüyorum o paraları italyada yıldız herifler kazanamıyor ispanyada hala 4 milyona üst seviye herifler maaş alıyor,. ortalama olarak da bir avrupa ekibinin 7-8 bonservisleri de çıkarıp koyacağını düşünüyorum. Bu bize yetmiyor ve direkt ret sebebi de olabilir.
Arda gibi 18 yaşında yetenek skalası genişbir çocuğun bile 50 dakika az oynasa 5 mlyona gidebildiği bir ülke burası. 16 yaşından 18e kadar Danimarkayı hoplatan norveçli bebe bile 9 milyona transfer oluyor.

Önce biz taraftar olarak bazı konularsa uçmayı bırakıp bu çocukların özgür olmasını sağlamamız lazım.
Lafa geldi mi kereme 15 versinler lafa geldi mi teklif gelmez. Hangisi olsun istiyoruz peki.

Elin danimarkalı takımı her sene minimum tek oyuncudan 20 indirmeye başladı biz hala trk tabanca.

Bir oyuncunun günümüzde 20 üstüne çıkabilmesi ve kapılması için yılan gibi çevik, ayı gibi güçlü genç olması şartları aranıyor.

Adam fransadan azman indiriyor o paralara. Kulüp olarak scoutu da altyapıyı da buna göre şekillendirmek yerine teknik bücür takılıyoruz hala.

Kale agzindan havaya diktigi toplar varya
Hepsine aha golu attim diye gelip lakayit vurmasindan

Elli kere basa sarip izlemisimdir
Topa gelis acisi yanlis adamin dumduz gelip topa bam diye vurursan oraya gidiyor iste

Acip icardinin attigi bir kac golu izlese
adamin nasil aciyla topa geldigini gerektigi yerde topa ayagini nasil kapattigini filan gorecek adam kendini ilah saniyor sorunda burda eksiklerini gormemek icin ugrasiyor

icardi ile bitiriciliğini kıyaslarsan tabiki 50 tane eksik bulursun ama icardi o bitiricilik sayesinde 10 milyon euro kazanıyor kerem ise o bitiricilik olmadığı için 1 milyon

kaldı ki mesele bitiricilik ise keremin bitiriciliği barışın 5 misli iyi barış nasıl 30 milyon o zaman

ayrıca kerem söylendiği kadar kötü bitirici değil

pas tercihleri yönünden eleştirilmesi daha doğru olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt