Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.253
Giden olursadan ziyade bonservisle satış olursa demek daha doğru gibi.Giden olursa olacak anladığım. Misal Sergio, Leo, Zaha, Kerem gibi isimler. Yoksa böyle devam edeceğiz sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giden olursadan ziyade bonservisle satış olursa demek daha doğru gibi.Giden olursa olacak anladığım. Misal Sergio, Leo, Zaha, Kerem gibi isimler. Yoksa böyle devam edeceğiz sanırım.
Elbette o da önemli faktör ama giden olması kiralık dahi olsa yabancı sayısı açısından önemli. Yani birbirine bağlı durumlar.Giden olursadan ziyade bonservisle satış olursa demek daha doğru gibi.
O kadar kötü mü türkcem be
![]()
Tax if you return to the UK
Paying tax if you come back to the UK after living abroad - tax status, temporary residence, tax if you return to the UK within 5 years, tax returns, National Insurancewww.gov.uk
![]()
What Happens to My Tax If I Leave the UK? | The Accountancy Partnership
There’s so much to think about when you move abroad. From making last minute arrangements, to packing up and waving goodbye to...www.theaccountancy.co.uk
Bana saçma geldi, o ülkede vergi verdiysen özellikle ve oturduğun yer diğer tarafsa bundan muaf olunabiliyordur diye tahmin ediyorum.
Çalıştığın ülkede o gelirini vergisi ödendiyse o gelirin bir vergisini bir daha İngiltere'de yine ödeme işi bunun bir tık saçma geldi bunun bir muafiyeti bir şartı bir şeyi olabilir belki.
kerem gibi bir oyuncu hayal edelim
herşeyi ama herşeyi birebir kerem gibi yapsın
aynı istatistikleri yakalasın
ve galatasaray da bu oyuncuyu atıyorum sassuolodan 13 milyona alsın
burada bu transferi öve öve bitiremezdi aynı insanlar
Önce hata yaptı diye tüm stad kendi oyuncumuzu ıslıklıyoruz kendine olan güvenini kayıp ettiriyoruz ondan sonra da olmadık laflar söyleniyor. Kereme yapılanlar Barış Özbek gibi dandike bile yapılmadı
transfer mıransfer yok
Nöbeti açana boydan
Nöbeti açana boydan
Höjbjerg 12 milyona kuzey afrika takımı marsilyaya gitti
niye çünki yönetim ve hoca adamı ikna edemedi!
stil olarak torreiraya en yakın buydu!
Erden Timur olsaydı ne yapar eder ikna eder gs formasını giydirirdi!
Bakın kuzey afrika takımı bu marsilya oraya giden burayada gelirdi!
Galatasaraya yaptıkları kötülüğün haddi hesabı yok!
Sonra sempati duymamızı bekliyorsunuz!
Höjbjerg listenin 1 numarasaydı
eğer o olmazsa tominay alınılırdı
o da olmazsa bu stilde bir adam alınmalıydı
onun yerine etmi kemikmi belli olmayan 8 mi 10 mu kimsenin bilmediği hayatda oynatmadığı üçlü ortasaha topçusu aldırdı sözde 18 milyona! ( ben hala daha yüksek olduğuna inanıyorum!)
hadi jelerti anlarım 21 yaşında 40 tane cl maçı olan adam tutar tutmaz eleştirilmez kanımca
ama şu höhbjerg olayı çok can sıkıcı!
mümtaz gibileri çok dinliyorlarForum her gecen gün antu’ya dönüyor
Okan buruk tan nefret ettigini yazan bir üye bile var
Hocaniz yazan var
Galatasaray’in teknik direktörü genel olarak burdaki üyelerin teknik direktörü degil mi
Biz burda besiktaslilar veya fenerlilerle yazismiyoruz