Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.760
- 13.618
- 1.398
kutlarim
jkya yapılması gereken budur tinerci taraftarı söverken düşünecekti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kutlarim
Hazırlanmak derken sadece fiziksel hazırlığı anlamamak lazım her takımın oturmuş defans hücum geçiş taktikleri ve kollektif alışkanlıkları oluyor zamanla otomatikleşen bu becerileri elde etmek zaman alabiliyor.Tabi o mevkide hiç alternatif yoksa bu süreçi bekleme lüksü olmayadabilir.O zaman gelir gelmez sahaya sürmekten başka seçenek gelmiyor bu durumdada o oyuncunun bu acemiliğini tolere edecek desteksel taktikler oluşturmak gerekiyor.Jelertin bugün yedek kalacağı haberi doğru mu
Bizi ezim ezim ezen kopenhagın en çok göze batan oyuncularından biri olan jelert hocamıza göre hazır değilmiş
Tabi senin şimdi oyuncuyu geri götürecek antrenmanları yaptırıp takımla aynı seviyeye getirmen lazım haklısın
Köhn bile okan antrenmanı yemeden ilk maç davies gibiydi antrenmanı yedi adekugbeye döndü
Hele bir akşam olsun da maç izleyelim. Taraftar olarak da maç temposuna girmemiz gerekiyor bence...
Kına yakKonya'da hava güneşli, derin bir sessizlik hakim
herkes maça odaklanmış bir şekilde
Galatasaray, Konya'dan çıkamaz gibi duruyor
Biz maç temposuna giremeden tempo bize girerse ne olacakHele bir akşam olsun da maç izleyelim. Taraftar olarak da maç temposuna girmemiz gerekiyor bence...
Bu ne demek şimdi Sevgili Hüsnü.Hamza takintini anlamadım.
Oyuncular belli bi sistemin içinden geldiği ve bizim sistemsizliğimize alışması için belli bi süre gerekiyorJelert ve Sara’nın oynamamasında mantık yok.
30 m euroya iki adam aldık tarihte ilk kez, sistemi bilmiyor diye sahaya atmıyoruz.
Herhalde biz anlamasak da çok kompleks bir sistemimiz var.
Oyuncular belli bi sistemin içinden geldiği ve bizim sistemsizliğimize alışması için belli bi süre gerekiyor
Evet benim de dikkatimi çekmişti, girdiğinde kanatlara falan desteğe gidip al ver yapmaya çalışıyordu sonra bi anda regista gibi pozisyon almaya başladı.#20 Gabriel Sara
Şu mesajda yazılanlar doğru mesela, bir iki öne koştu çat geriye git dedi Lucas.
Torreira önde basacak diye 20 m euro verdiğimiz adam orta sahada boş top çevirmeli herhalde.
Valla sinirim bozuluyor artık rezalet bir planlama ve düzelmiyor da.
Evet benim de dikkatimi çekmişti, girdiğinde kanatlara falan desteğe gidip al ver yapmaya çalışıyordu sonra bi anda regista gibi pozisyon almaya başladı.
Bunun için aldıysak bu adamı yazık. Gidip 3-5 milyona o görevi yapacak adamı çok rahat bulurdun
Tarih tekerrürden ibarettir... İlk haftalar sıkıntılı geçer sonra tempo kazanırız. İlk sene gomis geçen sezon icardi... Ama eksik olan 2 sezondur acayip bir heyecan vardı bizde. Bu sezon bu heyecanı taraftardan göremiyorum... Transfer sezonundan dolayı sanırım biraz da... Herkes geçen sene zaha ziyech tete vs yapılan transferlerden dolayı aşırı hevesli izliyorlardı maçları. Bugün maç günü ve daha maç başlamadan eleştirilere başlanılmış. Maç sonunda olumsuz bir sonuç gelirse ben de dahil zaten eleştiriler yapılır.Biz maç temposuna giremeden tempo bize girerse ne olacak
Maestro'yu isterdiniz gibi yapmayin simdi, oyle oyuncu alsak bu ne diyecek burada taraftarin cogunlugu.Yapma etme reis ya adamlar gidip maestro diye bi topçu bulup getiriyor. Her türlü bulunur şu basit işi yapacak adam
maça odaklanın
#konsantrasyon