Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.767
- 24.221
- 3.198
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçta olamayacağımKonya tribinünde mi olacaksın
Nalbur musun reyiz.4 tane KAP bekliyorum
Tribüne çıkarak sistemimizi izleyebilirlerOyuncular belli bi sistemin içinden geldiği ve bizim sistemsizliğimize alışması için belli bi süre gerekiyor
Allah peygamber aşkına sağ Bekin ne sistemi olur.Atacaksin sahaya 10 milyon verdiğin yenildigin takımda bastıra bastıra oynayan çocuğu koyacaksın oynayacak.Otesi lafu guzaf.Her halükarda Kagandan 10 kat daha iyi oynar.Kagan oynuyorsa herkes oynar.Jelert ve Sara’nın oynamamasında mantık yok.
30 m euroya iki adam aldık tarihte ilk kez, sistemi bilmiyor diye sahaya atmıyoruz.
Herhalde biz anlamasak da çok kompleks bir sistemimiz var.
maçta olamayacağım
Ne kadar süre oldu Jelert geleli? Koca 1 ay neredeyse.Allah peygamber aşkına sağ Bekin ne sistemi olur.Atacaksin sahaya 10 milyon verdiğin yenildigin takımda bastıra bastıra oynayan çocuğu koyacaksın oynayacak.Otesi lafu guzaf.Her halükarda Kagandan 10 kat daha iyi oynar.Kagan oynuyorsa herkes oynar.
Allah peygamber aşkına sağ Bekin ne sistemi olur.Atacaksin sahaya 10 milyon verdiğin yenildigin takımda bastıra bastıra oynayan çocuğu koyacaksın oynayacak.Otesi lafu guzaf.Her halükarda Kagandan 10 kat daha iyi oynar.Kagan oynuyorsa herkes oynar.
pomp var
Aklınla kalbin mi celisti yoksa?maçta olamayacağım
Bilmediğimiz bir yerde bir sakatlik var ama ben anlamadım.Umarim bu akşam formayi giyer bir daha da bırakmaz.Sirf Kağan oynatilsin diye Jelert in oynatilmayacagini düşünmek istemiyorum.Artik süre doldu.Gabriel içinde Jelert içinde .Konya macinda oynatilmayacakta hangi maçta oynatilacaklar.Ne kadar süre oldu Jelert geleli? Koca 1 ay neredeyse.
Haziran başı aynı paraya zaten alabileceğin bir adamdı ama öyle bir noktaki 2.5 aydır takımda sağ bek yok ve hala da oynaması tartışılıyor.
Dua et bugün sahaya 11 çıkmasınJelert'i falan sezonun ilk yarısı biterken görürüz herhalde, niye çünkü Okan hoca hemen takıma monte edemiyor.
zaten 1 tane taktiğimiz var. ikinci üçüncü planımız olsa anca seneye oynardı..Jelert'i falan sezonun ilk yarısı biterken görürüz herhalde, niye çünkü Okan hoca hemen takıma monte edemiyor.
Jelerte de ne bu dedik ama sesi kestik. En azından maestro gibilerine 2-3ten yukarı verilmezMaestro'yu isterdiniz gibi yapmayin simdi, oyle oyuncu alsak bu ne diyecek burada taraftarin cogunlugu.