Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferdi'yi satmadılar herhalde. Dış basında 25+ bonus deniyordu Brighton teklifi için bizim basın 30-33+ bonus diyordu hatta 40 istiyor Fener demişlerdi Brighton o fiyatlara çıkmadı herhalde ki zaten çok iyi sol bekleri var sağ bek kullanmayı düşünüyorlardı herhalde.

Biz neden Zaha yı kadroya almıyoruz. Gidene kadar oynasın işte

Muslera iyi kaleci sözleşmesini uzatmazsak yerini dolduramayız
Mertens iyi on numara daha iyisini bulamayız
Abdülkerim satılsa yerini dolduramayız
Nelsson iyi savunmacı, daha iyisini bulamayız
Kerem double-double yaptı daha iyisi pahalıya patlar

"Bradley Locko'nun antrenman sırasında aşil tendonu koptu. Brest'in sol beki sezonun büyük bölümünü kaçıracak. Sakatlanan Locko, Nottingham Forest'a transfer olmaya çok yakındı."

sahip olduğun ekonomik güçle alakalı işte. tottenham ve chelsea 3.ligdeki adama bile 30 milyon verebilir çünkü o paranın bi kıymeti yok onlar için. bizim için 18 milyon bir servet
Evet öyle, bizim is bilmezlerin yaptigi salakca. Sonuca gelelim genede yuksek rakamlar veriliyor ordaki topculara

Jelertin bugün yedek kalacağı haberi doğru mu

Bizi ezim ezim ezen kopenhagın en çok göze batan oyuncularından biri olan jelert hocamıza göre hazır değilmiş

Tabi senin şimdi oyuncuyu geri götürecek antrenmanları yaptırıp takımla aynı seviyeye getirmen lazım haklısın

Köhn bile okan antrenmanı yemeden ilk maç davies gibiydi antrenmanı yedi adekugbeye döndü
Son 30 dk oyuna girer

sahip olduğun ekonomik güçle alakalı işte. tottenham ve chelsea 3.ligdeki adama bile 30 milyon verebilir çünkü o paranın bi kıymeti yok onlar için. bizim için 18 milyon bir servet
Sporting'te oradan bir oyuncuya 25 milyon verip alabiliyor. Oyuncuya inanıp inanmama durumu bu. Futbol piyasasında ciddi bir yükseliş var.

Sporting'te oradan bir oyuncuya 25 milyon verip alabiliyor. Oyuncuya inanıp inanmama durumu bu. Futbol piyasasında ciddi bir yükseliş var.
sporting'in ekonomik gücünü ve o aldıkları herifin o anki durumunu bilemem ama sporting'de çok iyi tuttu adam. sporting'in böyle bir transferde hata yapma ihtimali çok düşük çünkü scoutingde çok iyiler lakin bizimkilere hiç güvenmiyorum şahsen bu konuda. işte biz de sporting gibi tutturmak zorundayız sarada yoksa büyük sıkıntı

Allah allah ch.shipte ki 1 topcuya okadar bonservis verilirmi yav🤔

İngiltere içi transferler referans olmamalı.

Böyle bakarsan 40-45 veren adamlar niye 18 verip Sara’yı almadı sorusu çıkar.

Sara transferinde risk olmamalı bizim açımızdan; risk kesinlikle yok diyorsan 18 verilebilir sorun yok.

Sen düşünüyorsun okan ve ekibi düşünemiyormuş ya benim de aklım bunu almıyor

Sera değil oyuncunun adı sara ingilizce çeviri gibi okunmuyor o yazıldığı gibi sara diye okunuyor bilgin olsun
Sera yada sara bunun önemi var mı ki özellikle bunu vurguladın bilmiyorum ama bence çok gereksiz yinede yazım hatamı düzelttiğin için tşk ederim.
Diğer konuya gelince çok yanlış düşünüyosun. Bjk maçında ortasahayı komple boşaltınca fark yiyeceğimizi mesela ben sen herkes gördü dimi. Neden hoca göremedi ve fark yedik? Senin söylediğine göre biz görüyoruz ya hoca da görmeliydi. Yine aynı maçta 1-0 iken ikinci yarı başinda keremin aksadığını görüp cıkardı aslında hepimiz biliyoruz ki orda başka kanat oyuncusu alması lazımdı. O dakikada çift forvete dönmek zaten güçsüz olan orta sahanı ve sol bekini rakibe tamamen vermek anlamına gelir ancak ne oldu dakika 45 çift forvet ve sonun başlangıcı. Şampiyonlar liginde neredeyse tüm maçlarda Kerem 10 no oynadı. Rakip fark etmeksizin. Önüne bile düzgün pas atamayan adamı pozisyona girebiliyo diye 10 no oynatmak... Mesela ben Keremin 10 no oyanayamayacağını çok iyi biliyorum görüyorum. Profesör olmaya gerek yok. Çok basit gözüm var. Sana pozisyonu kim üretecek 10 no da ayağı iyi biri olmayınca? Zaten 10 numara kullandığın taktiğin amacı orda koşmasa bile ince işler yapan bir oyuncunun pozisyon yaratması ve skor yapması. Keremin bu tarz oyuncu olmadığını anlamak şampiyonlar liginden elenmene mal olmamalı. Keremin şampiyonlar liginde attığı gollere bak kanada geri alınca. Elendik..6 maç sonunda hatasını anladı ve Kerem 10 no oynamadı bir daha. Sonuç ne senin benim gördüğümü hoca yine göremedi ve şampiyonlar liginden elendik. Yine Prag maçı. Konuşmak dahi istemiyorum. Lig'de yine bir sürü böyle maç var. E şimdi sen diyosun ki sen görüyosun da hoca görmüyo mu. E görmemis işte.. Yani ne diyimki ben sana görmemiş işte...

Son düzenleme:
Goretzka München'de kalmaktan memnun. Üstüne 17 milyon brüt maas aliyor ve o rakami düsüste oldugu icin kolay kolay kimse vermeyecegini biliyordur diye.

Resmen transferler kotu oynar korkusundan adamlari oynatmiyorlar. Jelert’i sakat aldiysak zaten bu daha buyuk problem. Rezil yonetiliyoruz. Okan hocanin arkasindaydim ancak gecen sene fener maci ile baslayan rezil bir performansi var. Ayrica bu seneki transferlerin bas figurani. Sara ve Jelert’in o paralarin altinda ezilmeme ihtimali cok dusuk. Bu transferler nokta atisi olmaliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt