Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferdi'yi satmadılar herhalde. Dış basında 25+ bonus deniyordu Brighton teklifi için bizim basın 30-33+ bonus diyordu hatta 40 istiyor Fener demişlerdi Brighton o fiyatlara çıkmadı herhalde ki zaten çok iyi sol bekleri var sağ bek kullanmayı düşünüyorlardı herhalde.

Ferdi satilir baska turlu eksikler tamamlanamaz

Guncel bilancolari -40 falandir

İngiltere içi transferler referans olmamalı.

Böyle bakarsan 40-45 veren adamlar niye 18 verip Sara’yı almadı sorusu çıkar.

Sara transferinde risk olmamalı bizim açımızdan; risk kesinlikle yok diyorsan 18 verilebilir sorun yok.
Risk tabiki var her transferde oldugu gibi

2sene önce 10.5m alinmis topcu 2 sene iyi istatistik yapmis 18m almamiz veya o fiyatlara satilmasi normal bence

Ha dersen ki bizim icin yuksek rakam, o rakama daha garanti olabilecek isim alinmaliydi katilirim

Ama sonucta o ligden yuksek rakama transfer oluyor. Ingiltere ici disi beni pek ilgilendirmiyor acikcasi

çok doğru söylemiş. ilk 11 martens-ziyech'i kaldırmıyor. ikisinin yerine daha dinamik oyuncular olmalı. ziyech ve martens hamle oyuncusu olmalı.

Fb maçından bahsededekse icardiyi yazması lazım, demirbayı da ama 10 dk oynayıp takıma hareket getiren arslan wilfi yazarak okan kafasında olduğunu ispatlamış

sporting'in ekonomik gücünü ve o aldıkları herifin o anki durumunu bilemem ama sporting'de çok iyi tuttu adam. sporting'in böyle bir transferde hata yapma ihtimali çok düşük çünkü scoutingde çok iyiler lakin bizimkilere hiç güvenmiyorum şahsen bu konuda. işte biz de sporting gibi tutturmak zorundayız sarada yoksa büyük sıkıntı
Gyökeres'i aldıkları zaman Gyökeres'te Sara gibi o ligin ilk 3 oyuncusundan biriydi. Scput'a güvenmeme olabilir bir şey diyemem. Benim dediğim o lig küçümsenecek bir lig değil yoksa ben oyuncuyu izlemediğim için kendisi hakkında net bir yorum yapamıyorum sadece izleyenlerden ve taraftarlarının yorumlarından kötü bir yorum görmedim.

çok doğru söylemiş. ilk 11 martens-ziyech'i kaldırmıyor. ikisinin yerine daha dinamik oyuncular olmalı. ziyech ve martens hamle oyuncusu olmalı.

Görürsünüz Mertens'in yerine yavaş yavaş Sara'yı alıp ondan iyi verim alınca bir yerimizden alakasız oyunculardan 8 numara çıkarmaya çalışacağız.

10 milyona sağ bek aldık adam ortalıkta yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt