Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.574
- 29.058
- 2.993
çok doğru söylemiş. ilk 11 martens-ziyech'i kaldırmıyor. ikisinin yerine daha dinamik oyuncular olmalı. ziyech ve martens hamle oyuncusu olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goretzkayı tarık çamdal bilmezdim herifin karakter beleş para yeme üzerine kuruluymuş demekkiGoretzka yine de kalmak istedigini iletmis. Gerekirse yedeklerde baslarim diyormus.
Ferdi'yi satmadılar herhalde. Dış basında 25+ bonus deniyordu Brighton teklifi için bizim basın 30-33+ bonus diyordu hatta 40 istiyor Fener demişlerdi Brighton o fiyatlara çıkmadı herhalde ki zaten çok iyi sol bekleri var sağ bek kullanmayı düşünüyorlardı herhalde.
Rabionun hala boşta olmasına yorumun?Ferdi satilir baska turlu eksikler tamamlanamaz
Guncel bilancolari -40 falandir
Suanki aldigi parayi bir daha baska bir yerde alamaz (Araplar haric). Hem oturdugu sehir hem parayi birakmak istemiyor.Goretzkayı tarık çamdal bilmezdim herifin karakter beleş para yeme üzerine kuruluymuş demekki
Risk tabiki var her transferde oldugu gibiİngiltere içi transferler referans olmamalı.
Böyle bakarsan 40-45 veren adamlar niye 18 verip Sara’yı almadı sorusu çıkar.
Sara transferinde risk olmamalı bizim açımızdan; risk kesinlikle yok diyorsan 18 verilebilir sorun yok.
çok doğru söylemiş. ilk 11 martens-ziyech'i kaldırmıyor. ikisinin yerine daha dinamik oyuncular olmalı. ziyech ve martens hamle oyuncusu olmalı.
Rabionun hala boşta olmasına yorumun?
Boeyden omuz yedikten sonra kendine gelemediBu Goretzka nasıl bu kadar düştü ya çok ilginç
Tam ihtiyacımız olan şey derimOnun ben anasini seveyim ya.
Toksik bi ana

Gyökeres'i aldıkları zaman Gyökeres'te Sara gibi o ligin ilk 3 oyuncusundan biriydi. Scput'a güvenmeme olabilir bir şey diyemem. Benim dediğim o lig küçümsenecek bir lig değil yoksa ben oyuncuyu izlemediğim için kendisi hakkında net bir yorum yapamıyorum sadece izleyenlerden ve taraftarlarının yorumlarından kötü bir yorum görmedim.sporting'in ekonomik gücünü ve o aldıkları herifin o anki durumunu bilemem ama sporting'de çok iyi tuttu adam. sporting'in böyle bir transferde hata yapma ihtimali çok düşük çünkü scoutingde çok iyiler lakin bizimkilere hiç güvenmiyorum şahsen bu konuda. işte biz de sporting gibi tutturmak zorundayız sarada yoksa büyük sıkıntı
Kiralama limitleri doldu diyorlar.Chelsea'den bir oyuncu alıp oynatsak, devre arasına kadar fark etmezler gittiğini gibi geliyor.
17 milyon brüt maaşı var. Pek av olacağını sanmıyorum kendisi de ayrılmaya sıcak bakmıyormuş bir nevi para mı alır keyfime bakarım durumu Sergio gibi.tam bir erden timur avı olacak hale gelmiş lakin onu avlayacak bir erden timur yok artık