Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferdi satilir baska turlu eksikler tamamlanamaz

Guncel bilancolari -40 falandir
Birilerini satmaları lazım deniyor. Sorun Tff limitinden çok Ffp deniyor bu sene -20 olmaları lazımmış sanırım bu kiralık+ bonservis harcamalarında ne kadar doğrudur bu iddia bilmiyorum tabi.

çok doğru söylemiş. ilk 11 martens-ziyech'i kaldırmıyor. ikisinin yerine daha dinamik oyuncular olmalı. ziyech ve martens hamle oyuncusu olmalı.

Bu çocuğun yorumlarını Orhan Uluca' dan daha çok beğeniyorum. Neredeyse her zaman benim kafamdakilerle örtüşen şeyler söylüyor.

Gyökeres- Sporting var o yüzden mallık bir durum yok ortada.
Sara o parayı eder görünüyor. Önemli olan doğru takımda, doğru rolle görevlendirilmesi ve tam da bu noktada hocanın planlamasının kendisi için uygunluğundan emin olamıyorum, hatta endişeliyim.

Mesela Sneijder' den iyi pas yapamayan bir takımda, pivot forvetin arkasında koş-koş futbolu oynamasını beklersen hayal kırıklığına uğrardın; oysa belli düzeyde pas yapabilen bir takımın pas trafiğinin daha hızlı ve efektif hale ulaşmasını sağlamak için muazzam bir oyuncuydu. Kimyasal tepkimelerdeki katalizör etkisi gibi bir şey yani.

Allah allah ch.shipte ki 1 topcuya okadar bonservis verilirmi yav🤔

Championshipteki adama gayet de bu paralar verilir ..
Fakat bizim durum farklı tek hamle şansımızı bu şekilde kullanmak hiç akıl mantık işi değil..Sara'yı tanımıyorum ne oynayacağını da bilemem ama öncelikle yapılan yorumlara göre bizim aradigimiz tarzda bir adam gibi durmuyor.. Ben yönetime ve hocaya en çok bu yönde sitem ediyorum.. İkincisi de tek atımlık kursunumuzu daha garanti bir isme kullanmamız yönünde..Bu paraları Hojberg MC tominay Rabiot gibi adamlara vermeliydik onlar olmuyorsa daha uygun maliyetle box to box bir scout transferi yapılabilirdi..
Biz Tottenham Leicester hatta ipswich bile değiliz herifler hayvan gibi yayın geliri alıyor alt ligden gelenler de ayak bastı parası alıyor yanlis bilmiyorsam..

Gyökeres'i aldıkları zaman Gyökeres'te Sara gibi o ligin ilk 3 oyuncusundan biriydi. Scput'a güvenmeme olabilir bir şey diyemem. Benim dediğim o lig küçümsenecek bir lig değil yoksa ben oyuncuyu izlemediğim için kendisi hakkında net bir yorum yapamıyorum sadece izleyenlerden ve taraftarlarının yorumlarından kötü bir yorum görmedim.
cok dogru noktalara parmak basmissin sevgili hasan.

bahsini ettigin oyuncu disinda,

sara bir onceki sezon kulubun taraftari nezninde oylamalar da sezonun oyuncusu secilmis . akabindeki sezon(gecen sezon) ligin fa'si tarafindan sezonun 11ine secilmis. bir deger. cikista olanlar baglaminda.
zaten bu ligde gecen sezon diger iki uc one cikan isimler de kendisi gibi transfer yaptilar(ada icerisine,chelsea vs) .

nacizane ben yine ayni yerdeyim. *dogru yerde kullanimda efektif ve istikrarli verim alimi .

saygi ve selamlar.

sara bir onceki sezon kulubun taraftari nezninde oylamalar da sezonun oyuncusu secilmis . akabindeki sezon(gecen sezon) ligin fa'si tarafindan sezonun 11ine secilmis. bir deger. cikista olanlar baglaminda.
zaten bu ligde gecen sezon diger iki uc one cikan isimler de kendisi gibi transfer yaptilar(ada icerisine,chelsea vs) .

nacizane ben yine ayni yerdeyim. *dogru yerde kullanimda efektif ve istikrarli verim alimi .

saygi ve selamlar.

Peki Suat abi Sara iyi oynadı diyelim tarz olarak bize uygun mu sence ? İyi bir Sara Galatasaray'ın eksiklerini giderir mi

saygi ve selamlar.
gözardı ettiğiniz bir nokta var o da seviye farkı, bize 18 milyona direk ilk 11 e girip şl de takıma büyük katkı verecek garanti bir adam lazımdı. o dediğiniz diğer transferler hep potansiyelli yatırım transferi türünden olmuş transferler. biz bu adama direk çıkıp ilk 11 oynasın ve takıma seviye atlatsın diye bu parayı verdik. bizim potansiyelli adama 18 milyon verme lüksümüz şuan yok, en fazla 8-10 milyon verilmeli bence yatırım transferlerine

Bu Goretzka nasıl bu kadar düştü ya çok ilginç
Tamamen psikolojik. İsmi bizimle anıldığında da söylemiştim gayet olasılığı vardı bayern maasinin bir kısmını ödeseydi kiralık olabilirdi.

Taraftar ve basın adamın özgüvenini yerle bir etti.

Kendisi de buna karşılık taraftarı olduğu Bochum maclarina gitti maç günlerinde resim paylaştı fln.

gözardı ettiğiniz bir nokta var o da seviye farkı, bize 18 milyona direk ilk 11 e girip şl de takıma büyük katkı verecek garanti bir adam lazımdı. o dediğiniz diğer transferler hep potansiyelli yatırım transferi türünden olmuş transferler. biz bu adama direk çıkıp ilk 11 oynasın ve takıma seviye atlatsın diye bu parayı verdik. bizim potansiyelli adama 18 milyon verme lüksümüz şuan yok, en fazla 8-10 milyon verilmeli bence yatırım transferlerine
Katılıyorum ve artırıyorum;

Bir de üstüne bu adama öne çıkan özelliklerini sergilemesi zor olan bir rol vermek istediği anlaşılıyor hocanın.

Katılıyorum ve artırıyorum;

Bir de üstüne bu adama öne çıkan özelliklerini sergilemesi zor olan bir rol vermek istediği anlaşılıyor hocanın.
adamı 18 milyonluk bir yükün altına koymak ona haksızlık oldu aslında. tottenham veya chelsea ye 20 milyona transfer olsa kenarda duran potansiyelli yatırım transferi olacaktı en fazla. bizde haklı olarak kurtarıcı misyonu yüklenecek verilen para sebebiyle. adam belki çok iyi futbolcudur lakin strateji yanlış. tek çıkar yol muhteşem performans vermesi aksi her durumda o paranın ağırlığı altında ezilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt