Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Keramettin TANRIVERDİ Olası CL katılımında merkeze takviye gelir mi acaba? Berkan-Lucas-Demirbay-Sara var aslında sayı olarak fena değil ama merkez için bir takviye daha geldiğinde ya Dries yedek bekleyip-Sara orada olacak yahut maça göre Sara yedek bekleyecek ki 18 verdik, yedek düşünülmüyordur sanırım. Nasıl olacak planlama fikir yürütemiyorum ben, iptalim artık :asd:

@Keramettin TANRIVERDİ Olası CL katılımında merkeze takviye gelir mi acaba? Berkan-Lucas-Demirbay-Sara var aslında sayı olarak fena değil ama merkez için bir takviye daha geldiğinde ya Dries yedek bekleyip-Sara orada olacak yahut maça göre Sara yedek bekleyecek ki 18 verdik, yedek düşünülmüyordur sanırım. Nasıl olacak planlama fikir yürütemiyorum ben, iptalim artık :asd:
Transfer işi okana bırakılmamalı, topçudan ve teşhisten anlamadığı net ortada.

Şunu el nesyri yapsa başımıza prime Ronaldo keserler

ya bu taraftar kime nasıl tepki vereceğini bilmiyor

okanı hiçbirzaman eleştirmediğim konudur icardi

ölüsü oynar ölüsü

kalite düşmanları koşmuyor diye adama sarıyor bazen!
acayip gıcık kapıyorum

ya bu taraftar kime nasıl tepki vereceğini bilmiyor

okanı hiçbirzaman eleştirmediğim konudur icardi

ölüsü oynar ölüsü

kalite düşmanları koşmuyor diye adama sarıyor bazen!
acayip gıcık kapıyorum
1 iq batsuai 90 cm omuz ve safi kas kütlesi. vurdu mu boğayı deviriyormuş. karamürselli deli hamdi gibi.

icardii kim yaaa :ddd

İkna edemeyen defolup gitsin Urfaspor’da görev alsın.

İbrahim Hatipoğlu’nun reklamını yapacağı sahne değil burası.
İkna edebilselerdi zaten bize dominant bir sağbek ve 6-8 oynayabilecek adam yetiyordu , yanına genç bir 10 ve solbek 4 transferle müthiş takım olacaktık,
Sara Jelert kötü değiller ama tamamen panik transferi , üstelik o kadar parayla çok çok daha iyi sagbek alınırdı

Bu arada satışların %50si girdi olarak ekleniyor. Aldığımız oyuncuların da taksitle olduğunu sağır sultan dahi biliyor. Üzerine yapılan sponsorlukların da belli bir miktarı limit olarak ekleniyordu.

Limit açıklanma tarihi haziran.
Gönderdiğimiz 3 oyuncu bu tarihten sonra gitti. Ve 17.65 milyon euro girdi var bunu yarısı eklenirse 9 milyon euro daha limit açılır.

Madem limit yok. Şöyle yapıyorsun.

Oliviera durumlar malum uza hop ne oluyor 2.8 +1.2 vergi milyon 4 euro limit açılıyor.
Zaha gitmen gerek hop ne oldu 6 milyon euro limit açıldı.

Dubois, cicaldau var babam var. Sadece mevcut kadrodaki gereksiz 4-5 adamı göndererek 20 milyon limit açarsın. Üzerine satışlarla birlikte de 30 milyon euro kadar ek limit yaratırsın.
Ayrıca tete gittiğinde onun maaşı da limitten düştü, üzerine katkı olarak bonservis geldi.

Limit mevzusu da boş muhabbet.
Yav he he diyip geçeceksin. Neye göre kime göre limit olm.

Kiralık da mı adam almanı engelliyor bu sistem.

2 ay 30 milyon euro bonservisi 6 milyon maaşı olan adamların peşinden niye koştunuz peki bunu anlatın

Son düzenleme:
Emin ol bu sene öyle bir şey olmaz. Rezil bir futbol, rezil bir takım planlaması var.
Bir şey olmaz yine başarılı olur.

Okan hoca gitse yerine X bir hoca getirebilecek durumda yok tekrar Fatih hoca gibi yeni gelen hoca 3-4 ay dayanıp tazminatı alır sonra tekrar Okan hoca gelir artık Fatih hocanın I, II, III, IV dönemleri gibi Okan hoca dönemlerine gireriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt