Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Limit yok işini bu sene özelinde kabul etmiyorum. Yöneticilik aynı zamanda kullanmadığın oyuncuları bir şekilde elden çıkarıp limiti de açma işidir. Bir şekilde Cicaldau, Zaha, Dubois, Oliviera'yı göndereceksin kiralı+ opsiyon ile Moder + bir adet sol bek alacaksın.
İntihar eden ortasaha > müzmin ciddi sakatlıklar geçirmiş bitik ortasaha

Yalnız bu saranın net bir mevkisi olmamasına rağmen bildiğim kadarıyla norwich'te en fazla 8-6 numara bölgesinde oynamış. Yani bizim taraftarın dediği gibi 10 numara falan değil bence olsa olsa en fazla 8.5 numara diyebilirsin

vallah çözmeye çalışıyıruz adamı
etmi kemikmi kimse birşey anlayamadı
tek bildiğim şuan ki hali olmaz

Zaha nereye kalıyor, dün Florya zirvesinde kürsüde konuşanlar bile adamı bokladı, %100 gider
Rnktş Zaha neden düşmanlaştırıldı 2 günde ? Benim gözden kaçırdığım bişey mi oldu diye düşünüp duruyorum. Performansı mı yani. Lig sonunda böyle bir tepki yoktu. Adam da kampta iyi çalışıyordu hoca da bunu söylüyordu. Ne oldu yani bütün olay bjk maçındaki saçmalık mı? Niye herkes birden Zahaya bilendi

Çocuğun elinden kimse tutmadın hayat vursun mu.
Ne derdin var olm diyecek bir baba figürü lazım ona.

Olmuyorsa da dövülerek adam edilmeli.

vallah bir ortağım vardı
intihara kalkışmıştı
dedik birşey olmaz
işini yapsın yeter

sonra 200 k euro affedersin bana girdi acı acı

böyle böyle öğreniyorsun işte 😂

Bu arada alıp oynatmak değil ardaya falan vermek tercihlerim arasında olur.

Ha bu herif müthiş cenabet bu arada. Muhtemelen beni cenabetsin yazımı gördükten sonra intihar etmek istedi.

Kariyer zıplamaları sonrası hep olay, hep felaket puşt herif.

mertens yerine sarayı kaydırıp ikili pivotla oynamalıyız orta sahada

torreira yanına ya xhaka tarzı bir adam alıp pyu u kurdurmalıyız ya da gedson tarzı alıp geçişleri kontrol etmeliyiz

Rnktş Zaha neden düşmanlaştırıldı 2 günde ? Benim gözden kaçırdığım bişey mi oldu diye düşünüp duruyorum. Performansı mı yani. Lig sonunda böyle bir tepki yoktu. Adam da kampta iyi çalışıyordu hoca da bunu söylüyordu. Ne oldu yani bütün olay bjk maçındaki saçmalık mı? Niye herkes birden Zahaya bilendi
Aldığı para diye tahmin ediyorum, o paraya göre Vinicius Jr. Performansı bekledi herkes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt