Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.243
- 58.370
- 3.383
köhn oynasaydı bugün ndao en az 3 kere tehlike yaratırdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen en azından değeri düşmediköhn oynasaydı bugün ndao en az 3 kere tehlike yaratırdı

Degismezhoca değiştirmeye değil
hocanın değişmesine ihtiyacımız var
Bence Okan hoca sistemin getirdiği dezavantajı kabul ediyor ve çözülmesi gereken bir sorun olduğunu düşünmüyor. Aklıma başka bir yorum gelmiyor.
Siyah yerine beyaz çizgiler olmalıydı altada beyaz short.Ya şu formaya düz siyah çizgi çekmek, neden yapılır yani. O çizgi olmasa çok daha iyi forma, ama çizgi çok kötü gözüküyor ya. Formayı bir türlü sevemedim.
![]()
Orta çizgi değilde yaka siyah kötü gibi benceYa şu formaya düz siyah çizgi çekmek, neden yapılır yani. O çizgi olmasa çok daha iyi forma, ama çizgi çok kötü gözüküyor ya. Formayı bir türlü sevemedim.
![]()
telif alırım.hoca değiştirmeye değil
hocanın değişmesine ihtiyacımız var
Bugün fbli arkadaşla izledim o ne iğrenç bi çizgi dedi, valla hiç dikkat etmemiştim o deyince hak verdimYa şu formaya düz siyah çizgi çekmek, neden yapılır yani. O çizgi olmasa çok daha iyi forma, ama çizgi çok kötü gözüküyor ya. Formayı bir türlü sevemedim.
![]()
Baya mücadele etti bende beğendim.bu arada yunus da girince gayet faideli oynadı
Klasik yunustu ya bence maks 10 oynayınca güzel geliyor ama 1 maçta 30-40 dk oynarsa bu herif gs de oynayamaz diyorsunbu arada yunus da girince gayet faideli oynadı
Ya şu formaya düz siyah çizgi çekmek, neden yapılır yani. O çizgi olmasa çok daha iyi forma, ama çizgi çok kötü gözüküyor ya. Formayı bir türlü sevemedim.
![]()
Yani evet kabiz teteyi düşününce fersah fersah fayda sağladıbu arada yunus da girince gayet faideli oynadı