Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
problem burda başlıyor zatensarayı torreiradan daha geride kullanmak hiç manalı değil ya
sarayı torreiradan daha geride kullanmak hiç manalı değil ya
KurbanBu arada bir soru, ortasaha gelirse kim kesilir ?
Kötü dubois'in bile köhnden daha iyi sol beki savunması çok düşündürücüköhn oynasaydı bugün ndao en az 3 kere tehlike yaratırdı
22/23te gayet iyi bir rotasyon topçusuydu benceKlasik yunustu ya bence maks 10 oynayınca güzel geliyor ama 1 maçta 30-40 dk oynarsa bu herif gs de oynayamaz diyorsun
Yusuf tarafı zaten otoban oldu o tarafta otoban olsa galibiyet mümkün değildi adamların hatırladığım tüm atakları bizim sağ taraftan geldi.köhn oynasaydı bugün ndao en az 3 kere tehlike yaratırdı
Orta saha gelirse mantıklı olarak 4-3-3 e döneriz ama , e hoca değişmiyorsa da bu mümkün gözükmüyor o yüzden ya biri gelmez, yada sara kesilirBu arada bir soru, ortasaha gelirse kim kesilir ?

Formaya hiç bir şey katmayan bir detay ya, bomboş. Hatta formanın estetiğini olumsuz yönde etkiliyor, çizgi olmasa 10/6-7 vereceğim forma şu hali ile 5 en fazla yani.Bugün fbli arkadaşla izledim o ne iğrenç bi çizgi dedi, valla hiç dikkat etmemiştim o deyince hak verdim
Hareketliydi baya.bu arada yunus da girince gayet faideli oynadı
Dubois de zaten keremle ortaklaşa 1 tane yedirdi adil 1 adım uzansa kornerde de 1 tane daha yediriyordu köhnden farklı bir şey yapmadı yaniKötü dubois'in bile köhnden daha iyi sol beki savunması çok düşündürücü
Yunusun problemi çok öngörülebilir bir adam olması. Hep aynı şeyler topu sola çek veya kaleye kadar dribling yap. Ezbere top oynuyor, barış mesela onu atlattı çoğunlukla22/23te gayet iyi bir rotasyon topçusuydu bence
Formaya hiç bir şey katmayan bir detay ya, bomboş. Hatta formanın estetiğini olumsuz yönde etkiliyor, çizgi olmasa 10/6-7 vereceğim forma şu hali ile 5 en fazla yani.
Dubois niye yedirdi. Golü kaanın tarafından yedik. Pozisyonda ortalıkta yoktu resmen sagbek bombostuDubois de zaten keremle ortaklaşa 1 tane yedirdi adil 1 adım uzansa kornerde de 1 tane daha yediriyordu köhnden farklı bir şey yapmadı yani