Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samsunspor ve karagümrükspor resmi hesaplarından ali koç için geçmiş olsun yazısı yayınlamışlar.

kuralları hiçe sayarak belinde silahlı korumalarıyla maç oynanırken sahaya giren adam, mağdur gösterilmeye çalışılıyor.

iyi oluyor böyle daha sezon başından kimin ne olduğunu anlıyoruz.
Yüksel davarı gittigi gün kurban keseceğim. Öyle böyle kinli degilim ayıya

IMG_3580.webp

Oliveira ve Zaha dan çıkıp rabiot a maaş bütçesi açacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 metreden pas atamiyor bunun calismayla cok alakasi yok gibi adamin kafasi baska yerlerde mental bi sorunuda var. Birde gittikce agirlasiyor vücut antreman yapacagina biraz kardiyo yapip 3 - 4 kilo düsürmeli.
Yoo her şeyin çalışmayla ilgisi var.

Sezonun son antrenmanıyla sonraki sezonun ilk antrenmanını izle demek istediğimi anlarsın.

1 ay topa değmeyince topa vurmayı unutuyor hepsi.

zaniolo da, zaha da, tete de, ziyech de yapılış şekli ile çok doğru transferlerdi.

tete'den kopenaghen golü dışında sezon boyunca 0 katkı almamıza rağmen zarar etmedik, hatta kar ettik. zaniolo'dan da, muhtemelen zaha'dan da kar edeceğiz.

gabriel sara da mesela tam tersi örneklendirirsek, yarın hayvanat gibi oynayıp katkı da verse iyi transfer olmayacak. şu noktada yanlış transfer.

dediğin gibi türkiye'de genel taraftar profili çoğu şeyi sonuca göre yorumluyor.
Bence değildi, geçen sene de sıklıkla anlatmıştım sebebini.

Bugün küçümsense de Zaha çok büyük oyuncuydu, 70-80 milyon eurolara Palace yıllarca satmadı çünkü o olmadan küme düşeceklerini düşünüyorlardı.

Geçen sene de net 11 m euro önermeleri iyi bir gösterge hatta Maximin vs gibi topçuların kralı da Zaha idi o ligde.

Niye değildi? O kanatların geneli 433 kanadı, biz eğer bu oyuncuları bire bir bırakacak setler çizemeyeceksek ki çizemiyoruz, bu tip adamları almamalıyız.

Rashica gibi kanatlar almalıyız ama bir kez daha söylüyorum bu adamlarla Avrupa’da fark yaratma ihtimalin yok kapanan bir takım olmadığın sürece.

Angelino transferiyle de ben geçen sene ciddi 433 geçişi bekliyordum, 343 oynamayacağımız için ama aynı yapıyı o sisteme uymayan oyuncularla oynamaya çalıştık hala da devam ediyoruz, Zaha’yı 30unda defansa yardım eden kanat oyuncusuna evirmenin kimseye faydası olmaz, olmadı da.

Bence değildi, geçen sene de sıklıkla anlatmıştım sebebini.

Bugün küçümsense de Zaha çok büyük oyuncuydu, 70-80 milyon eurolara Palace yıllarca satmadı çünkü o olmadan küme düşeceklerini düşünüyorlardı.

Geçen sene de net 11 m euro önermeleri iyi bir gösterge hatta Maximin vs gibi topçuların kralı da Zaha idi o ligde.

Niye değildi? O kanatların geneli 433 kanadı, biz eğer bu oyuncuları bire bir bırakacak setler çizemeyeceksek ki çizemiyoruz, bu tip adamları almamalıyız.

Rashica gibi kanatlar almalıyız ama bir kez daha söylüyorum bu adamlarla Avrupa’da fark yaratma ihtimalin yok kapanan bir takım olmadığın sürece.

Angelino transferiyle de ben geçen sene ciddi 433 geçişi bekliyordum, 343 oynamayacağımız için ama aynı yapıyı o sisteme uymayan oyuncularla oynamaya çalıştık hala da devam ediyoruz, Zaha’yı 30unda defansa yardım eden kanat oyuncusuna evirmenin kimseye faydası olmaz, olmadı da.
ben saha içinden ziyade, al-sat işi ve maddi kazanım açısından demiştim aslında. "transfer yapılış şekli açısından doğru transferlerdi" yazmıştım zaten postumda.

23 yaş brezilya pasaportlu, t-markt değeri 23 m euro olan, cl'de iş yapmış, ligue-1 epl görmüş topçu kapının önüne free agent geldiyse, ihtiyacın olmasa dahi alırsın. belki sana cl'de 2-3 maç bireysel iyi oynar, gol atar, ciddi rakamlara satarsın.

aynı şekilde yine epl'de 70-80 m euro piyasa değeri görmüş olan oyuncuyu da kaçırmamak iyi hamleydi.

yani şu son zamanların moda terimi olan "asset" edinme açısından doğru transferlerdi demek istemiştim yani.

Kerem 15m
zaha 8m
abdül 8m
Köhn 9m
40m paket
———————
Gedson 20m
Locko 15m
20 yas alti scout sol ayaklı sol stoper 5m
———————

Muslera
Jelert - Davinson - Nelsson - Locko
Torreira - Gedson
Sara
Ziyech - İcardi - Bay​

Kerem 15m
zaha 8m
abdül 8m
Köhn 9m
40m paket
———————
Gedson 20m
Locko 15m
20 yas alti scout sol ayaklı sol stoper 5m
———————

Muslera
Jelert - Davinson - Nelsson - Locko
Torreira - Gedson
Sara
Ziyech - İcardi - Bay​
Tendonu kopmuş adama niye 15 verelim lan

futbol aklımız yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt