Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem 15m
zaha 8m
abdül 8m
Köhn 9m
40m paket
———————
Gedson 20m
Locko 15m
20 yas alti scout sol ayaklı sol stoper 5m
———————

Muslera
Jelert - Davinson - Nelsson - Locko
Torreira - Gedson
Sara
Ziyech - İcardi - Bay​

Ziyech canı istediğinde oynar sadece

Sezonun en az yarısında yunusu mu oynatacağız r’daşım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben saha içinden ziyade, al-sat işi ve maddi kazanım açısından demiştim aslında. "transfer yapılış şekli açısından doğru transferlerdi" yazmıştım zaten postumda.

23 yaş brezilya pasaportlu, t-markt değeri 23 m euro olan, cl'de iş yapmış, ligue-1 epl görmüş topçu kapının önüne free agent geldiyse, ihtiyacın olmasa dahi alırsın. belki sana cl'de 2-3 maç bireysel iyi oynar, gol atar, ciddi rakamlara satarsın.

aynı şekilde yine epl'de 70-80 m euro piyasa değeri görmüş olan oyuncuyu da kaçırmamak iyi hamleydi.

yani şu son zamanların moda terimi olan "asset" edinme açısından doğru transferlerdi demek istemiştim yani.
zaniolo gibi adam ornegi onumuzde. cöp olsa parasini cikartiyor. denemekten zarar gelmeyecek adama verilir o paralar.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bunlar hasta hasta

Hakan arif yüzünden bize fetöcü derler uğur boralları bekir irtegünleri zafer biryolları yokmuş kabul ederler

Atatürkçüyüz derler başkanları atatürke suikast girişiminde bulunduğu için asılır

Bizi şikeyle suçlarlar "tescilli" şikeciliklerini kabul bile etmezler

Mallıklarından son maçları kazanamazlar bize karşı yapı var derler

Mhk tff gsli derler son 20-30 senedir her mhk başkanı ya fblidir ya bjkli,hatta lale male maaşlı fb çalışanıdır gsli yoktur nerdeyse,gsli dedikleri ulusoy tslidir,hacıosman tslidir,gsli dedikleri büyükekşi anteplidir,bıçakçı,özgener,aydınlar,demirören,özdemir hepsi fblidir tffde yakın orta vadede gsli başkan hiç yoktur olmamıştır

Tescilli şikecidirler küme düşürülmezler maddeler değiştirilir bunları hiç görmezler söylemezler,limitleri delerler kimse bir şey yapmaz,hak mahrumiyeti alırlar kurallara uymazlar kimse hesap sormaz,saha basarlar taraftar çalışan döverler haklıyız derler,kendileri sadece itilir bu ne kepazelik adamı tutuklayın derler,muriçler elif elmaslar szalailer allahyarlar bi ton transferde soru işaretleri oluşur kimse bir şey demez,ülkeyi karıştırırlar kulakları çekilmez,stadda dışarda polise saldırırlar araba yakarlar kimse işlem yapmaz,şike yaptılar oyuncular biz bu rezil kulüpte kalmayız dediler bizle yarışabilmeleri için 50-60 senelik lig statüsünü değiştirttiler,bein de lehlerine manipülasyonun kralı yapıldı yapılıyo tam tersi aleyhimize yapıldı diyolar,her sene penaltılarla yarışta tutulurlar sorsan hakemlerle mücadele ediyolar,korsan yıldız kullanırlar cezası kesilmez,seçimden sonra devletin gsye arazi kıyağını açıklıyıcam derler sonra susarlar,tmarkt i bağlarlar hak gasp ederler bizim hakkımız yenir sorsan bunlar herkese karşı mücadele ediyodur,2001 2004 2005 2007 dolu dizgin giderlerken mehmet ağar yoktur 2006da appiah golü atamayınca vardır

Bunlar gerçeklikten kopmuş bundan sonra da düzelmezler
bir de bunların "atatürkçü" geçinen, anti-akpli muhalif bir kesimi var ki onlara tek bir arguman ile felç geçirtebiliyorsun.

şimdi 3 temmuz'a fetö kumpası diyorlar. ok.

17-25 aralık işi de kumpas o zaman diyorsun, "hayır o gerçekti çarşaf çarşaf ses kayıtları tapeler var" diyorlar.

ee her iki olayı da aynı savcılar yapmış, deliller aynı şekilde toplanmış, ses kayıtları, çarşaf çarşaf tapeler vs, birine kumpas birine gerçek diyorsunuz deyince de, hebele hübele diye öyle g.t gibi kalıyorlar.

neresinden tutarsan tut rezil bir topluluk ya bu fb taraftarı.

Gidip Sabitzere benzer, genc ve daha olmamis versiyonunu getirsinler OSe. Sol Beke savunmasi saglam dinamik biri. Zaha giderse genc, pres yapip, rakibini kovalayan bir scout transferi yapsinlar kanata.

Kadroyu birde temizleyelim. Hocaya cok fazla alternatif birakmayalim.

Yoo her şeyin çalışmayla ilgisi var.

Sezonun son antrenmanıyla sonraki sezonun ilk antrenmanını izle demek istediğimi anlarsın.

1 ay topa değmeyince topa vurmayı unutuyor hepsi.
Tamam haklilik payin var ama bu tamamen futbolu unutmus gibi bukadar kalite kaybi normal degil.

Tamam haklilik payin var ama bu tamamen futbolu unutmus gibi bukadar kalite kaybi normal degil.
Bu konuda Taylan’ın kariyer sezonu sonrası düşüşe geçmesiyle ilgili bir açıklaması var.

Kafamı kaldırdığımda önceden görebildiğimi görememeye başladım diyor, bunun takım yapısının değişmesiyle, daha yavaş olmakla ya da konsantrasyonla ilişkisi olabilir, sebebini net söyleyemeyiz o yüzden.

tff'in sadece iki şey yapması gerekiyor:

1- yabancı var hakemi uygulaması.
2- hakemler arasındaki tüm konuşmaların canlı yayınlanması.

şu iki kararı alsalar, ortalık süt liman olur. tek bir hafta hakem konuşulmaz burada.

hadi milliyetçilik ayağına yabancı var hakemi söyleminden geri adım atmayacaksın diyelim.

2. maddeyi yapman için önünde engel yok? yapsana. o bile başlı başına tüm hakemlere çeki düzen verir.

Okan Hocam Taylani neden hiç dusunmedi/düşünmüyor?Bu çocuk ne yaptida bir şansı haketmedi anlam veremiyorum.

Pedro
Morutan
Alt yapı topculari fan boylugu
Gedsona haterlik

Ne ararsan var skandallarla dolu bir kariyer
Halil Dervisoglu icardiden iyi dedigin icin pisman misin

1723980070134.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt