Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dazet abi
3 pts ile şamp olduğumuz sezonda 5-6 maçı bireysel yetisi ile çözmüş
manu deplasmanında galibiyet fitlini ateşlemiş
bayern maçlarında arkasında kazım olmasına rağmen taktiki ve zekai kalitesiyle o kanadı sağlam tutmuş
oynamadığında da bi bk olmadığımızı ifb maçında gördüğümüz
delikanlı bi sporcudur
en önemlisi de içimizdeki şımarık ve kudurmaya meyilli taraftarcıkları ortaya çıkarması ile meşhurdur

Screenshot_20240818_211040_Chrome.jpg

Screenshot_20240818_211051_Chrome.jpg

Screenshot_20240818_211051_Chrome.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240818_211051_Chrome.webp
    Screenshot_20240818_211051_Chrome.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
Şimdi Konyaspor maçına baktığımız zaman temposuz, çok koşmayan, 1-2 futbolcu haricinde de mücadeleyi salmış bir takım görüntüsü verdik. Geçiş oyunu yapamadık, uzun top denedik ve çoğunda da başarısız olduk. Hal böyle olunca zaman zaman oyun üstünlüğünü top hakimiyetine Konyaspor'a verdik. Hocanın Sara'yı sağ iç olarak kullanması Sara'yı etkisiz hale getirdi. Onun için erken yorum yapmak doğru olmaz. Sol bek konusunda Köhn'ün neden üstü çizildi anlamış değilim?!. Hastalık falan bunlar hikaye. İcardi'yi genel olarak beğendim güzel mücadele etti, pasları gayet iyiydi. Nelsson adlı arkadaşa da pas attırmayın lütfen takımı mahvediyor.

Şimdi gelelim sorunlarımıza bunla ilgili de mühim bir noktaya değineceğim.
Sağlıcakla.

Değerli ahbertim Ömer Ali'nin ekibimize dahil olmasının an meselesi olduğu bilgisine ulaştım. Dubois kabul ederse olacak gibi.

anadolu kulüplerinde ultra star olur zaha.. vereceksin topu kafasına göre bir kaç sekans takılacak..

Şimdi Konyaspor maçına baktığımız zaman temposuz, çok koşmayan, 1-2 futbolcu haricinde de mücadeleyi salmış bir takım görüntüsü verdik. Geçiş oyunu yapamadık, uzun top denedik ve çoğunda da başarısız olduk. Hal böyle olunca zaman zaman oyun üstünlüğünü top hakimiyetine Konyaspor'a verdik. Hocanın Sara'yı sağ iç olarak kullanması Sara'yı etkisiz hale getirdi. Onun için erken yorum yapmak doğru olmaz. Sol bek konusunda Köhn'ün neden üstü çizildi anlamış değilim?!. Hastalık falan bunlar hikaye. İcardi'yi genel olarak beğendim güzel mücadele etti, pasları gayet iyiydi. Nelsson adlı arkadaşa da pas attırmayın lütfen takımı mahvediyor.

Sağlıcakla.
Hacklendin mi ? Burada futbol konuşulmaz.

Sağlıcakla.
Futboldan anlayan nadir üyelerden biri 🙌🏽

Ulan belhandaya helal olsun. O kadar lafa nefrete rağmen iki şampiyonlukta katkı verdi. Üçüncüye de veriyordu gedson geldikten sonra kesik yedi. Üstüne zemini falan yaptırıp gitti
O Belhanda Şuan olsa gene şampiyon yapar Torreira yanına cuk oturur

Gladbach, Manu Kone için teklifler bekliyor. Oyuncu ayrılık talebini daha önce yönetime iletmişti, şuan için somut bir transfer gelişmesi yok. Gladbach'in arzuladığı rakam 20 milyon euro. (@plettigoal)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt