Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Konyaspor maçına baktığımız zaman temposuz, çok koşmayan, 1-2 futbolcu haricinde de mücadeleyi salmış bir takım görüntüsü verdik. Geçiş oyunu yapamadık, uzun top denedik ve çoğunda da başarısız olduk. Hal böyle olunca zaman zaman oyun üstünlüğünü top hakimiyetine Konyaspor'a verdik. Hocanın Sara'yı sağ iç olarak kullanması Sara'yı etkisiz hale getirdi. Onun için erken yorum yapmak doğru olmaz. Sol bek konusunda Köhn'ün neden üstü çizildi anlamış değilim?!. Hastalık falan bunlar hikaye. İcardi'yi genel olarak beğendim güzel mücadele etti, pasları gayet iyiydi. Nelsson adlı arkadaşa da pas attırmayın lütfen takımı mahvediyor.

Şimdi gelelim sorunlarımıza bunla ilgili de mühim bir noktaya değineceğim.
Sağlıcakla.
Peki bildiğin takip ettiğin önerebilecegin bir oyuncu var mı sevgili Feramuz

Sara'dan önce şuna buna niye gitmedik muhabbeti biraz baydı 2 milyon peşin kalanı 20 ay taksitle transfer kovalarsan ancak bu kadar olur.
vallahi daral geldi artık
1724007216678.webp

Sara'dan önce şuna buna niye gitmedik muhabbeti biraz baydı 2 milyon peşin kalanı 20 ay taksitle transfer kovalarsan ancak bu kadar olur.
Neredeyse tum transferler taksitle oluyor, o dedigin sey alakasiz sonucta 18+3 vermisik Sara icin (bonuslar aciklanmadi ama haberler oyleydi).

Bu paraya Kone'de alinirdi. Sara kotu oyuncu demiyorum sadece Kone profil olarak daha uygun biriydi bana kalirsa. Neyse olan olmus.

Sara'ya 18 milyon veriyoruz ama peşin 2 milyon euro.

Yani Norwich bize Sara için 12 milyon euro deseydi ama peşin isteseydi alamazdık.

Bizimkiler gibi 2-3 milyon peşinat verelim, kalanı 20 takside böldürelim deyince herkes keriz mi kabul etsin.

Neredeyse tum transferler taksitle oluyor, o dedigin sey alakasiz sonucta 18+3 vermisik Sara icin (bonuslar aciklanmadi ama haberler oyleydi).

Bu paraya Kone'de alinirdi. Sara kotu oyuncu demiyorum sadece Kone profil olarak daha uygun biriydi bana kalirsa. Neyse olan olmus.

Renkdaş taksit olur, olmaz demiyorum da şimdi 20 milyon euro'yu 3 taksit ödemek var 10 taksit ödemek var..

Köhnü beğenmedik 1-2m ödemedik hannoverle karakolluk olduk

Sarayı beğenmezsek dursun napacak çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt