Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.049
- 5.792
- 1.373
İyi bir takımda ne yapıyor? bizdeyken güzel katkı verdi bu senede veriyor ? Geçen seneki bjk 50 puan fark yedi.geçen sene rashica ne yapıyordu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bir takımda ne yapıyor? bizdeyken güzel katkı verdi bu senede veriyor ? Geçen seneki bjk 50 puan fark yedi.geçen sene rashica ne yapıyordu![]()
Haginin arkasında 3 tane torreira vardıla yürü git
ilkay gibi futbolcu en son 30 sene çnce gelmişti ismi hagiydi!
olm sara'yı deliler gibi övmedin mi sen adamı dellendirme şimdiBoş iş yaptık. 15e manu koneyi bağla, beleş ilkayı ikna et getir
Taraftarın gücü tamamen. Ben uzun yıllardır gs taraftarının vizyonunun süpermarket,yönetimlerinin vizyonunun bakkal seviyesinde olduğunu düşünüyorum. Bize yakışan bir yönetime sahip olduğumuz an ligin bayern'i olup avrupa kupalarına yelken açarız. Kulübümüzün potansiyeli çok büyük ama hep bakkal zihniyeti yönetiyor bu kulübüBu kadar kötü yönetilip bu kadar başarılı olan başka bir kulüp yoktur.
Tutmuş rashicayı 5 e almayıp zaha, zaniolo, ziyech almakta en büyük hatalarımızdan şu sönmüş yıldız merakımız bitmiyor
Sarayı alacaklarına bi tane daha torreira gibi adam alsalardı o bize yeterdi zatenHaginin arkasında 3 tane torreira vardı
Sen mendyi bilirsin tsdekiAcuna > River Plate
evet benim de dikkatimi çekti geçen futbol bilgisi..Sana laf atıyolar da
Çoğunu katlarsın futbol konusunda he mesajlarını beğeniyorum
Gsde bir kural vardır futbolcu ne derse o olur ? Gitmek isterse hayatta tutamazlar çorba parasına gönderirler, göndermek istediklerini de hayatta gönderemezler anca maaşın tamamını verip gönderebilirler.yusufun gitmek istememesi veya bizim göndermememiz büyük bi akıl tutulması
Hayaller farklıydı hoca adamdan saçma saçma işler bekliyorolm sara'yı deliler gibi övmedin mi sen adamı dellendirme şimdi
Sara yine olsun mertensle olmayacak sara ileride oynasa çok katkı verir, torreiranın yanına birini koymak şartSarayı alacaklarına bi tane daha torreira gibi adam alsalardı o bize yeterdi zaten
Yusuf alanyay gitmeliYusuf Demir eğer kalacaksa kesinlikle şans bulmalı 1 sezonu daha boşa geçiremez artık. İlk 2 sezonu oldukça verimsiz geçti bu sezon bunu değiştirmesi şart.
İlk alınması gereken adamdı 1 ay bekletildirashica kendi gitti. molde elemesini bekleseydi gelecekti.
Ulan benle kafa yapmayın puki beyevet benim de dikkatimi çekti geçen futbol bilgisi..
Soru bana değil ama takip ettiğim bi oyuncu olduğu için cevap vermek isterim Mendy daha çok defansif ortasaha biraz ağır bi oyuncu olduğu için dribbling olayında çok başarılı olduğu söylenemez ortasaha Mendy-Tor olursa daha zor pozisyon veren ama daha kabız bir takım ortaya çıkabilir.Sen mendyi bilirsin tsdeki
Topla driblingi var mı
Footmercato bize yazmış
Yunus'u verilen şans Yusuf'a da verilmeli.Yusuf Demir eğer kalacaksa kesinlikle şans bulmalı 1 sezonu daha boşa geçiremez artık. İlk 2 sezonu oldukça verimsiz geçti bu sezon bunu değiştirmesi şart.