Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar kötü yönetilip bu kadar başarılı olan başka bir kulüp yoktur.
Taraftarın gücü tamamen. Ben uzun yıllardır gs taraftarının vizyonunun süpermarket,yönetimlerinin vizyonunun bakkal seviyesinde olduğunu düşünüyorum. Bize yakışan bir yönetime sahip olduğumuz an ligin bayern'i olup avrupa kupalarına yelken açarız. Kulübümüzün potansiyeli çok büyük ama hep bakkal zihniyeti yönetiyor bu kulübü

Yusuf Demir eğer kalacaksa kesinlikle şans bulmalı 1 sezonu daha boşa geçiremez artık. İlk 2 sezonu oldukça verimsiz geçti bu sezon bunu değiştirmesi şart.

Sen mendyi bilirsin tsdeki

Topla driblingi var mı

Footmercato bize yazmış
Soru bana değil ama takip ettiğim bi oyuncu olduğu için cevap vermek isterim Mendy daha çok defansif ortasaha biraz ağır bi oyuncu olduğu için dribbling olayında çok başarılı olduğu söylenemez ortasaha Mendy-Tor olursa daha zor pozisyon veren ama daha kabız bir takım ortaya çıkabilir.

Yalnız Avcı adamı hep stoper oynattığı için 6 numarayı oynatmış gibiydi son maçlarında.

Yusuf Demir eğer kalacaksa kesinlikle şans bulmalı 1 sezonu daha boşa geçiremez artık. İlk 2 sezonu oldukça verimsiz geçti bu sezon bunu değiştirmesi şart.
Yunus'u verilen şans Yusuf'a da verilmeli.
Konya maçında önüne şutluk pozisyon geldi de şutu çekmedi korkak herif kaleciye kadar topu sürdü

Brighton, 4 taksit seklinde toplam 12 milyon euro'ya bu cocuga teklif goturmus. Al Qadsiah da istiyormus.

Gustavo Nunes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt