Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Zaha, ziyech, teteye biz ne kadar bayıldık?2 tane doğru transferleri var
immobile rafa
musrati ve muçiyede 25 milyon bayılmışlardı
başka?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha, ziyech, teteye biz ne kadar bayıldık?2 tane doğru transferleri var
immobile rafa
başka?
Sara ya bayılacağıma ikisine 25 i tercih ederim2 tane doğru transferleri var
immobile rafa
başka?
Topla mesafe kat edebilen biri ama dribblingci degil. Biraz daginik bir oyuncu. Hizli bir oyuncu da degil.Sen mendyi bilirsin tsdeki
Topla driblingi var mı
Footmercato bize yazmış
Bizde toreira sakatlansa berkan takozuyla demirbay kalacak ortasaha. Milyon dolarlık yatırım toreiranın istikrarına bağlı sadecebu doğru bak
hagiyi oynatabilen bir hocamız vardı![]()
Zaha, ziyech, teteye biz ne kadar bayıldık?
bonservis €0Zaha, ziyech, teteye biz ne kadar bayıldık?
Bizde toreira sakatlansa berkan takozuyla demirbay kalacak ortasaha. Milyon dolarlık yatırım toreiranın istikrarına bağlı sadece
Murat bey dur biraz oynasın. Belki devid de Souza çıkacak içinden ilk 6 ay adama sovuyorlardi sonra icinden canavar ciktiKabul edelim biraz sıçrama yapsa en fazla cristian baroni olabilecek bir adama 30 milyon gömdük
Beklerde hala kaan ve duboisin oynaması taraftara küfür etmektirtdönemin başından beri
6
solbek
ve solstoper
diye bas bas yazıyorum daha ne yapayım enisim
Sara ya bayılacağıma ikisine 25 i tercih ederim
Kabul edelim biraz sıçrama yapsa en fazla cristian baroni olabilecek bir adama 30 milyon gömdük
Sen yazsan ben yazsam o yazsa nolur maksimum. Sapkadan tavşan çıkarmaya bakıyoruz çoğu mactatdönemin başından beri
6
solbek
ve solstoper
diye bas bas yazıyorum daha ne yapayım enisim
Ben sonuca bakıyorum. Giden paranın karşılığını alamadık. 1-2 tane hata olsa anlarım. Kapalı kutu sara kelek çıkarsa asıl cerahat o vakit akar. Çiftlik gibi maaşlar dağıtılıyor ama karşılığında sonuç yok.geldiklerinde zevkden şakşakiye ül malafati çekiyordun
oynatamayan hocaya sor
tete hariç diğer ikisinin kalitesindenmi şüphe duyuyorsun?!
KimKabul edelim biraz sıçrama yapsa en fazla cristian baroni olabilecek bir adama 30 milyon gömdük
30 milyona transfer mi yaptik?Kabul edelim biraz sıçrama yapsa en fazla cristian baroni olabilecek bir adama 30 milyon gömdük