Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yauv vallah ben bu adamları anlamıyorum

sanıyorlar ki gedson radhica filan uçuyor

onları sahada topçu yapan rafa ve immobile

geçen seneyle bu sene arasında ki fark bu bjkde ama iki topçu yetmez bjkye
o kalitede iki adam daha lazım

bunlar kalite düşmanları

bizde icardi mertens torreirayı ziyechi çıkar kümeye oynarız

futbol kaliteli adamlarla oynanır!

Immobile ve Rafa zaten var takımda. Kaliteyle olsa Torreira yerine de top cambazı birini koyup 3 atıp 4 yiyebiliriz.

1m a kimler alinir be

Yerinde olsam Şlden gelecek parayla orta sahaya Amrabatı alırım. Ben istemiyorum bu adami ama tam sistemsiz kaos futboluna uygun bi adam. İyi alan kapatir, sert temasli oyundan kacmayan, dusuk oyun zekali bi herif. Bu ortama uygun. Bir de sol beke kristianseni 1 yil opsiyonlu kiralarim.

Muslera
Jelert Sanchez Apo Krist
Amrabat Torreira
Barış Mertens Kero
İcardi

Bu kadro ligi alir. Onemli olan da bu zaten

Geri kalan fazlaliklari da anadolu takimlarina kiralik gonderirim.

Tamam işte o parayı bırakıp gitmemek için kenarda da otururum abi diyen adama burada da o parayı verirlerse gayet de gelir. Ki bunlar gözü bu kadar karartmışken verirler de.
10 m euro net ediyor, sanmam.

Maaşını Bayern ödeyip bir yerlere gider ama son günlerde.

Net 2 oyuncu gelir ama ikisi de ya kiralık olur ya da bi satın alım 1 kiralık.

Mesela Goretzka kiralık gelebilir belki şöyle bi 20 milyon satın alma opsiyonlu.

Muhtemelen genç bir bek oyuncu alacağız, orta sahaya da artık Goretzka İlkay gibi isimler kovalanacak tam transfer dönemi sonu, herkes her yere gidebilir artık

İlkay için sözleşmesinin yarısını biz verelim bize kiralayın tarzı bir teklif kesin yollayacağız.

10 m euro net ediyor, sanmam.
Fred'e o kadar veriyorlar neredeyse. En sıkıntılı mevkileri olduğunu, transfer olursa ismiyle hepsinin g.tünü kurtacağını, Acun'un dünkü gözü dönmüşlüğü ve rahatlığını düşününce bence hiç düşünmeden verirler. Limit falan da hak getire zaten bunlarda.

Kerem takimda kaldi gibi bir sey bu saatten sonra. Zaha'dan da cikiliamiyor ise Ziyechin satilacagini düsünüyorum. Üzülerek

Bayern, Goretzka ya niye mustafa sarp muamelesi yapıyor?
1724053104028.webp

şöyle bi foto dolaşıyor da olabilir yani 4 senede adamın saçları dökülmüştür :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt