Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.807
- 20.493
- 2.193
@Rahmi Nelsson haberim yoktu mutluluklar dilerimRahminin sevgilisi Hasan Arat bi genç daha getiriyormuş chelseaden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Rahmi Nelsson haberim yoktu mutluluklar dilerimRahminin sevgilisi Hasan Arat bi genç daha getiriyormuş chelseaden
Aynı fikirdeyim.Ilkay icin para mi daha onemli yoksa kariyerinin son yillarinda duzenli oynayip ve mutlu olabilecegi bir takim mi cok yakinda gorecegiz.
Eger tekrar baska takima transfer olursa 'ileride Galatasaray'a gelirim' diye dusunuyorsa bir daha bu kapidan iceri girmesin. Yas olmus 34 zaten daha ne bekleyecegiz seni?
Bu yaz Gs ye gelmem lafından sonra sildim benfener alırsa hoş olmaz murat'im
dünyanın en fanatik topçusu bile parayı gözardı etmez. verilen paralara yaklaşmalıyız ki bizi tercih etsinIlkay icin para mi daha onemli yoksa kariyerinin son yillarinda duzenli oynayip ve mutlu olabilecegi bir takim mi cok yakinda gorecegiz.
Eger tekrar baska takima transfer olursa 'ileride Galatasaray'a gelirim' diye dusunuyorsa bir daha bu kapidan iceri girmeyi dusunmesin. Yas olmus 34 zaten daha ne bekleyecegiz seni?
Man city e dönmeye sıcak pepde isteyecektir
Keyfim kaçtı bile
gs ye gelmem demedi, türkiye ligine gelmem bu yaz dedi ki gayet normal. ortada birşey yokken evet geliyorum diyemez sonuçtaBu yaz Gs ye gelmem lafından sonra sildim ben
Bu saatten sonra para tercih meselesi olacaksa bizim o yaristan uzak durmamiz gerek. Bizim PSG veya Arap parasi kadar verecek servetimiz yok. Heriflerin verdigi maas 10 milyon euro'dan basliyor, bu durumda bizim 8-9 vermemiz lazim bu sakat bir transfer stratejisi olur. Eger Galatasaray'da oynamak isterim diyorsa bizim mali yapimiza uygun bir sekilde olmali bu da en fazla 5 milyon euro olur. Para daha agir basiyorsa gule gule demek lazim.dünyanın en fanatik topçusu bile parayı gözardı etmez. verilen paralara yaklaşmalıyız ki bizi tercih etsin
Bu yaz Gs ye gelmem lafından sonra sildim ben