Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Young Boys’u geçtiğimiz anda limit sorunu bahanesi kalmıyor
Hatta ilk maçtan avantajlı skorla döndüğümüz anda bile transfer için bastırma hakkımız var
İlkay için ikna çalışmalarına ise hemen acilen başlanmalı

Keltos kariyeri boyunca giden bir topçuyu geri almis mi. City ihtimali yok.

Hocaya desen 50 tane adam alınıyor, Mertens olmasa verkaç yapacak adam bile yok, golü de o verkaçla attık zaten.

Top atıp hareketlenmeyen, uzun vurup duran, Icardi olmasa 200 m euroluk kadronun ilk 3e giremeyeceği bir düzen var kimi atsan öğütülüyor zaten.

Adamlar Halil Dervişoğlu'nu gönderemiyor, İlkay almalarını umuyoruz burda.

Bu saatten sonra para tercih meselesi olacaksa bizim o yaristan uzak durmamiz gerek. Bizim PSG veya Arap parasi kadar verecek servetimiz yok. Heriflerin verdigi maas 10 milyon euro'dan basliyor, bu durumda bizim 8-9 vermemiz lazim bu sakat bir transfer stratejisi olur. Eger Galatasaray'da oynamak isterim diyorsa bizim mali yapimiza uygun bir sekilde olmali bu da en fazla 5 milyon euro olur. Para daha agir basiyorsa gule gule demek lazim.
5 milyon böyle bir dünya yıldızı için düşük. en az 6-7 lere çıkman lazım, gönder zahayı al ilkayı. psg katar ile tabi yarışamayız lakin zaha maaşı civarına çıkmamız lazım gerisi ilkaya kalmış

Bu uzun oynama işini biz sadece Konya maçında yapmadık mı? Normalde ne kadar baskı yersek yiyelim uzun topla çıkmıyoruz biz.

İlkay gelse sanıyor musunuz konya macindaki görüntü anında degisecek ? Tek adam ne yapabilir bunu duzeltebilecek tek kişi hocadır..Takımı sahaya düzgün dagitirsan savunma çıkışında kim nereye gideceğini bilirse sorun ancak öyle çözülür..
Ben size diyeyim ilkaya bile söylenilir bu kafayla devam edersek

5 milyon böyle bir dünya yıldızı için düşük. en az 6-7 lere çıkman lazım, gönder zahayı al ilkayı. psg katar ile tabi yarışamayız lakin zaha maaşı civarına çıkmamız lazım gerisi ilkaya kalmış
2 yil icin 12 milyon euro verilir ama imza parasi falan olmayacak ayriyetten. Yoksa Araplar alsin tursusunu kursun konu yine donup dolasip para oluyor, para icin gelmesin bize.

İlkay gelse sanıyor musunuz konya macindaki görüntü anında degisecek ? Tek adam ne yapabilir bunu duzeltebilecek tek kişi hocadır..Takımı sahaya düzgün dagitirsan savunma çıkışında kim nereye gideceğini bilirse sorun ancak öyle çözülür..
Ben size diyeyim ilkaya bile söylenilir bu kafayla devam edersek
Gelirse hersey düzelir

2 yil icin 12 milyon euro verilir ama imza parasi falan olmayacak ayriyetten. Yoksa Araplar alsin tursusunu kursun konu yine donup dolasip para oluyor, para icin gelmesin bize.
para da uçurum olursa herkes parayı tercih eder. araplara gitmesine bozulmam şahsen, asıl tehlike suyun karşı tarafı

Bu saatten sonra para tercih meselesi olacaksa bizim o yaristan uzak durmamiz gerek. Bizim PSG veya Arap parasi kadar verecek servetimiz yok. Heriflerin verdigi maas 10 milyon euro'dan basliyor, bu durumda bizim 8-9 vermemiz lazim bu sakat bir transfer stratejisi olur. Eger Galatasaray'da oynamak isterim diyorsa bizim mali yapimiza uygun bir sekilde olmali bu da en fazla 5 milyon euro olur. Para daha agir basiyorsa gule gule demek lazim.
Eşi arabistana gitmez iyide onlardan başka da 10 falan veren olmaz citynin de sanmıyorum ki diyelim verse bile 1+1 falan yıl sözlesme falan verir ki orayada ciddi bir haber göndermemis isteyemeyedebilirler. Bize 2+1 den falan 5-6 milyonu kabul etmemesi için sebep goremiyorum ama gidip 2 falan verirsen etmez tabiki de nihayetinde meslegi bu adamin kazancınada bakar her türlü.

para da uçurum olursa herkes parayı tercih eder. araplara gitmesine bozulmam şahsen, asıl tehlike suyun karşı tarafı
Para agir basiyorsa Ilkay'dan uzak durmak gerekiyor. Tabi kendi kariyerini kendi belirleyecek, ben ona kizmam ama 2 sene sonra belki Galatasaray beni alir diye dusunuyorsa ve bu yuzden baska bir takima gidecekse, daha cok bekler, bu son sansi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt