Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay fenere niye gitsin ?
Tuttuğu takım Galatasaray
Başarı desen Galatasaray
Marka isimler desen Galatasaray
Taraftar desen Galatasaray

Bir tek aklıma para geliyor mesele paraysa da yallah Arabistan'a ..

Şu kadar olayın arasında fenere falan giderse cidden kufrederim onun Galatasarayliligina

Eşi arabistana gitmez iyide onlardan başka da 10 falan veren olmaz citynin de sanmıyorum ki diyelim verse bile 1+1 falan yıl sözlesme falan verir ki orayada ciddi bir haber göndermemis isteyemeyedebilirler. Bize 2+1 den falan 5-6 milyonu kabul etmemesi için sebep goremiyorum ama gidip 2 falan verirsen etmez tabiki de nihayetinde meslegi bu adamin kazancınada bakar her türlü.
Al Nassr istiyormus eger 2 yil icin onlerine 50 milyon euro verseler yarin ilk ucakta esi olur.

Hocaya desen 50 tane adam alınıyor, Mertens olmasa verkaç yapacak adam bile yok, golü de o verkaçla attık zaten.

Top atıp hareketlenmeyen, uzun vurup duran, Icardi olmasa 200 m euroluk kadronun ilk 3e giremeyeceği bir düzen var kimi atsan öğütülüyor zaten.
mertens ve icardinin oyun akılları olmasa organize gol görmeye hasret kalırız

Para agir basiyorsa Ilkay'dan uzak durmak gerekiyor. Tabi kendi kariyerini kendi belirleyecek, ben ona kizmam ama 2 sene sonra belki Galatasaray beni alir diye dusunuyorsa ve bu yuzden baska bir takima gidecekse, daha cok bekler, bu son sansi.
dünya üzerinde eğer uçurum varsa arada paranın ağır basmayacağı bir topçu olduğunu düşünmüyorum son 30 yılda

İlkay fenere niye gitsin ?
Tuttuğu takım Galatasaray
Başarı desen Galatasaray
Marka isimler desen Galatasaray
Taraftar desen Galatasaray

Bir tek aklıma para geliyor mesele paraysa da yallah Arabistan'a ..

Şu kadar olayın arasında fenere falan giderse cidden kufrederim onun Galatasarayliligina
şamp ligine girebilirsek o faktör de var

Para agir basiyorsa Ilkay'dan uzak durmak gerekiyor. Tabi kendi kariyerini kendi belirleyecek, ben ona kizmam ama 2 sene sonra belki Galatasaray beni alir diye dunuyorsa ve bu yuzden baska bir takima gidecekse, daha cok bekler, bu son sansi.

Son dakika Alper admin ilkayi tehdit etti :)

Dursun: Transferi kapattik dedik ya kardesim(kızarak)

Harcama limite bagli, eger limit doluysa yine yapamazsin sonucta transfer yapacagin adamin maasi da hesaba giriyor.
Bonservisi olmayan adamlara maas olarak ve imaj hakki sponsorla vs halletmisti geçen sene erden timur bunlar yapamaz diyorsan olabilir tabikide onu aşmanın yolu var yani.

İlkay Avrupa’da ekmek çıkmazsa Arabistan’a gider 2-3 yıl parayı toplar

Belki kariyerinin son 1 yılı Mesut gibi sırf imaj düzeltmek için bize yanlayabilir o zaman biz alırsak yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alman topçular adamlık yapip arabistana gitmiyorlar. Ilkay da gitmez relaks.

İlkay belki de dünya üzerindeki en iyi bağlantı oyuncusu şu an. Alabilirsek İcardinin topla buluşma sayısı bariz biçimde artar. Üstüne Köhnü satıp sağlam dirençli bir sol bek alabilirsek şlde çeyrek final hayal olmaz.

Hazır ol fener geliyoruz
Çok korkuyorsun biliyoruz
Ölümle şaka olmaz bunu anla
Vuracağız sizi satırlarla!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt