Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Discord'ta kendisiyle konuştuk benim hocam bunun akrabası çıktıNacinin eski hesabı ne ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Discord'ta kendisiyle konuştuk benim hocam bunun akrabası çıktıNacinin eski hesabı ne ?
Yeni 33 olmuş dahaBirkac ay sonra 35ten gun aliyor zaten sanki 27 yasinda
yav Zaha ile İlkay bir mi allasen Görkem. O mantıkla Mertens emekleyerek oynaması gerekirdi.He ya dogru. 1 sene ucurur, seneye Ilkay 90dk yi cikaramiyor olur. O esnada 3 senecsenelik 8 milyon gomersin. Zaha gibi
Pardon 34 olacakmışBirkac ay sonra 35ten gun aliyor zaten sanki 27 yasinda
Naciyle mi konustun discord’daDiscord'ta kendisiyle konuştuk benim hocam bunun akrabası çıktı![]()
Evet adam robot mu ulanNaciyle mi konustun discord’da
Flood yapma atarım konudanEvet adam robot mu ulan![]()
de Cuyper hucumcu bek, defansi da cok iyi degil maalesef. Kohn'den iyi diyebiliriz ama o yeterli bir kriter mi bilemem defansif acidan bakinca.Neye göre hücumcu? Defansı sağlam adamın, Boeyde hücumcu
Hayırdır sana 1 özgüven gelmiş aslanımFlood yapma atarım konudan
ee iyi işte. bizim de defansımız iyi değil. mükemmel uyumde Cuyper hucumcu bek, defansi da cok iyi degil maalesef. Kohn'den iyi diyebiliriz ama o yeterli bir kriter mi bilemem defansif acidan bakinca.
Zaten alamayız kide Cuyper hucumcu bek, defansi da cok iyi degil maalesef. Kohn'den iyi diyebiliriz ama o yeterli bir kriter mi bilemem.
Discord'ta kendisiyle konuştuk benim hocam bunun akrabası çıktı![]()
Discord'ta kendisiyle konuştuk benim hocam bunun akrabası çıktı![]()
Eski hesbını öğrensek tüm gizemi çözeceğiz diye düşünüyorum.
He ya dogru. 1 sene ucurur, seneye Ilkay 90dk yi cikaramiyor olur. O esnada 3 senecsenelik 8 milyon gomersin. Zaha gibi
Biliyorum zaten alamayiz, muhabirin biri 10 milyona aliyoruz yazmis, g.tunden salladigi belliZaten alamayız ki![]()