Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların transfer bilançosu (- 47milyon)

Yasaklı eleman speşıl van ın yıllık maliyetinin 23 Milyon olduğunu söyledi.. (2 yıllık 47 milyon imiş)

Etti - 70 milyon.. Harcama limitleri ise 93 Milyon.. Tüm futbolcu ücretleri vs.. dahil..

Ferdiyi 30 35 e okutsalar bile, İlkay a ya da bir başkasına nasıl limit açabiliyorlar?

Muhasebeci arkadaşlar açıklayabilir mi?
transfer limiti senin kendini cok akilli sanan kulup yonetimin ve keriz taraftarin icin var sadece

Hadi yabancı oyuncularla iletişim kuramıyorsunuz, ulan İlkay Türk oğlu Türk, hem de Galatasaray taraftarı
Yapacağınız adama bir telefon açmak
Acaba ne suç işledik de bu başkan ve yönetime bu kadar sene katlanmak zorunda kaldık?

İlkay perşembe gelip imza atacak h.o diyorlar bu dedikodunun Aslı var mı acaba .Yavşkalar kekliyor mu

Dursun Özbek:”Eksiklerimizi tamamlama yönünde son derece kuvvetli çalışmalar içerisindeyiz.’’
1724087406670.gif

Al-Shabab, Mario Hermoso ile anlaştı.

⏰ Süre: 2 Yıl
💰 Yıllık Ücret: 16 M €

Transferin gerçekleşmesi için Saudi Pro League yönetiminin onayı bekleniyor.

(Ariyadhiah)

Hala şoktayım ya. Sen Galatasaray başkanısın, tek telefonla Barcelona temsilcisine sorarsın

İlkay’ı ararsın. Olmadı yönetimde görevlendirdiklerine aratırsın.

Her seferinde şaşırmayayım diyorum ama mümkün olmuyor. Kokuyu alman hemen gidip yüz yüze görüşüp ikna etmen gerekiyor etkinliklerde gezeceğine.
Kim
Ben mi ?

turs.PNG

İlkay bu sezon gelmediği takdirde seneye falan aman diyim bi takım kendini bu kadar ayağa düşürmemeli kapıda yatsa yüzüne bakılmamalı

yemin ediyorum bu dursun gibisini tüm samanyolu galaksisini tara bulamazsın. ve bu adam gelip bize başkan oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt