Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ilkaya teklif yapmışızdır üstü kapalı konuşmaya çalıştı dursun kendince işte kısıtlı olan konuşma yeteneğiyle ama İlkay gelmez ilkayın ben hiç bir zaman trde futbol oynayacağını düşünmüyorum 35 den sonrada gelmesin istemem zaten

De bruyne,bernardo,kovacic,rodri,nunes ve stones bile oynuyor o bölge de

Ilkay giderse bernardo ve de bruyne ile rotasyona girer pep’in 3-2-4-1 de 4’lunun orta da

Eveeeet yeterince güldük eğlendik. Acı gerçeklere gelirsek bu da yerli ve milli Mesut Özil gibi posası çıkınca has Cimbomlu oluverir. Yemeyin artık bu oyunları ya. Bizim gibi karşılıksız sevenler dışında samimiyet aramayın bu profesyonel (!) dünyada...

Yav ilkaya teklif yapmışızdır üstü kapalı konuşmaya çalıştı dursun kendince işte kısıtlı olan konuşma yeteneğiyle ama İlkay gelmez ilkayın ben hiç bir zaman trde futbol oynayacağını düşünmüyorum 35 den sonrada gelmesin istemem zaten
sen dursunu hiç tanımamışsın renkdaş

Başkanin ve sportif direktörlerin her gün ayri bir yonetimsizliği çıkıyor.Ama ne hikmetse stadda kimse dursun özbek istifa demiyor.Illa lige ve clye havlu mu atilmasi lazim?illa herşey bittikten sonra mi bağirilmali.Bu sezon başarisizliğin dibi olacak.

Eveeeet yeterince güldük eğlendik. Acı gerçeklere gelirsek bu da yerli ve milli Mesut Özil gibi posası çıkınca has Cimbomlu oluverir. Yemeyin artık bu oyunları ya. Bizim gibi karşılıksız sevenler dışında samimiyet aramayın bu profesyonel (!) dünyada...
Söylüyoruz bunu sen ben koşa koşa gideriz bu adamlar profesyonel ilkayın kendini türk gibi görebildiği tek şey Galatasaraylılığı oda bence aileden gelen bişey öyle illede Galatasaray kafasında biri değil bence

Eger hemen Hatipoglu ve bizim D. Ozbek, Ilkay'la iletisime gectiyse dogrusunu yapmis olurlar, Ilkay buna ragmen M. City diyorsa bize hic bir zaman gelmesin zaten.

Umarim bizimkiler uzaktan izlemiyordur durumu. Eger arayan soran yoksa Ilkay'da gider baskasina imza atar.

Başımızdakiler yüzünden asla olmayacak bir transferin hülyasını yaşıyoruz.
Boşa ümitlenmeyin.

Dursun la İbrahim le olacak şey değil İlkay transferi.

Senin kulüp başkanın İlkay’ın ayrılacağını teyit edemedik diyor ama ne hikmetse İlkay suçlu oluyor gelmezse.

Napacak zorla mı yamayacak kendini

Hadi ordan ya, yerinde olsam gider City’e paşalar gibi takılırım.
Üstat su sürecte yönetim dört dörtlük davransada buraya gelmek akıl işi degilki. Daha ligin ikinci haftasından konuşulan muhabbetlere bak. Bu kadar toksik ortama neden gelsinler.

ilkay alınamaz ise orta sahaya top kapabilen alan kapayan birini alın.. ofansta illaki işi bitiririz. tonla para harcayarak iyi transferi bırak elimizdekileri de çöp ettik.. zorla yine hediye edeceğiz şampiyonluğu..

Senin kulüp başkanın İlkay’ın ayrılacağını teyit edemedik diyor ama ne hikmetse İlkay suçlu oluyor gelmezse.

Napacak zorla mı yamayacak kendini

Hadi ordan ya, yerinde olsam gider City’e paşalar gibi takılırım.
Dursun efendi daha bilmiyorum sen ettirdin mi teyit cidden ayrılıyor mu vs diye etkinliklerde fink atarken Pep bizzat arayıp çagırmıştır city e çözmüştür muhtemelen.

1 sene city yapar 2 senede Arabistan yapar finiş yapar bırakır futbolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt